Zobrazit normální verzi : steam problem - lagy
Zdravim , po vcerajsom steam update mam hrozne lagy na celej steam appke kurzor reaguje hrozne slow dlho sa nacita , raz mi nelaguje , potom zase hej , prosim o nejaku radu/fix
e/ nelaguju mi hry , ale steam aplikacia ako taka
Kup si lepsi pc, schudni a najdi si kamaratov
btw. nechcel by som.
Kebabko? Update byl špatný a mě se to taky stalo,zkus reinstalovat steam jako obecně nebo si ho updatni znovu.....dneska proběhl další update a už to jede jak má :) takže až se ti objeví update budeš to mít v pořádku....pokud ne zkus reinstal steamu obecně
ziaden iny update sa mi neobjavil , s obecnym steam reinstalom si dam na cas , uvidim
Nereinstaluj steam, to nic nefixne, ono sa to napravi samo.
Alebo skus napisat na steam community forum, tam fixnu vselico.
Tak jeste jinak,dneska mi to zase lagovalo.....zahral sem si csko a in-game nelaguje ... potom sem si dal pauzu a kdyz sem zase zapnul csko probehl mi dalsi update ktery mi ty lgay opravil a jede to jak ma :)
Ahoj, mám uplně stejnej problém, laguje mi steam, a ve hře když použiju shift a tab tak se mi nic nezobrazí ale jako kdyby tam byl ale proste to nevidim
A neposlal ti nahodu Bager nebo Pirat nejaky soubor? :D
ee- furt mi to nejde
počkám si asi do dalšího update, nebo dá se nějak updatovat ručně steam?
Zkopírováno z jiného portálu. --> Návod (steam update 17.4.2014-měl by fungovat i ted)
Zdravím, dne 17.4.2014 byl nový update counte-rstrike 1.6, ale bohužel vám nepůjde spustit counte-strike, protože tam je něco divného a já vám tu napíšu postup, aby ste mohly hrát a šlo vám to!
Krok první:
Půjdete do složky C:\ProgramFiles\Steam\SteamApps\common
Krok druhý:
Stáhnete si: http://uloz.to/xPraGYDH/steam-fix-17-4-2014-by-maslac-k-rar
Krok třetí:
Až se vám stáhne cstrike.rar unrarujete do složky C:\ProgramFiles\Steam\SteamApps\common\Half-Life
A dáte "nahradit vše" a můžete hrát!!
tak potom ked to je u viacerych ludi nie len umna to bude hromadny problem takze v0lv0 by to malo zapatchovat cim skor dakujem za odpovede
U mě je to taky divné,po zapnutí cska mi to udělá 10 sekundovej update ale pak to nelaguje o_O - už se mi to stalo asi 8x
mne to vzdy zupdatuje ked dam rr steamu a potom nejsu lagy , zapnem go vypnem a zas lagy jak kokot dam rr a zas ne a tak dookola VALVE R.I.P
tak si an to zvykni ze takhle to ted bude :DDD
mne to vzdy zupdatuje ked dam rr steamu a potom nejsu lagy , zapnem go vypnem a zas lagy jak kokot dam rr a zas ne a tak dookola VALVE R.I.P
:gabe:
Mě se asi nějak podařilo ty updaty obejít protože sem měl poslední update v březnu 2013 kdy mi pak nešlo csko a poté co mi poradilo pár lidí mi šlo a od té doby update žádný :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.