Zobrazit normální verzi : Spawny
Kotle? Ty jsi nějak upravoval spawny na gg? Se mi zdá že se mi teďka každej spawnuje skoro před ksichtem nebo za zádama..
Ne, ale mam v planu tohle osetrit.
Zajímalo by mě jak, protože dříve to nebylo omezené vůbec, pak si tam dal nějakou vzálenost mezi T a CT mezi kterou se můžou spawnout. A od té doby se změnilo dost map. Nenapíšu jména, protože ty fakt nevim. Ale na mapách které jsou malé se vlastně spawnuje CT a T každý tým na jedné straně mapy a způsobuje to to, že týmy po sobě střílí akorát přes celou mapu a jsou zakempený v budovách atd.
Podle zdrojaku uz by to tak fungovat nemelo. Asi je na serveru spatna verze. Upravoval jsem spawn tak, aby se hraci nespawnuli nekomu do zad. Zkusim snizit vdalenost.
Podle mě se nic moc nezměnilo ten respawn je fakt děsný klidně mě to hodí za tři ct, no ce sněma kudlu a pome. Chtělo by to fakt pořešit.
Ale jo změnil se, podle některých k horšímu. Člověk se teďka musí furt otáčet, protože ty spawny jsou fakt docela blízko no.
Ale jo změnil se, podle některých k horšímu. Člověk se teďka musí furt otáčet, protože ty spawny jsou fakt docela blízko no.
toto som už spomínal v inej téme ja mám na tie spawny fakt smolu furt sa za mnou narodí nejaký lucker :(
Bezďák má pravdu... Po dlouhé době jsem si u kamaráda zapařil Gungame, protože on hraje jen to a já hraju jen Furien...
Taky se mi zdá, že se to teď spawnuje jinak než jsem byl zvyklý...
miki??? seriously?! tenhle thread je 2 roky starý :think:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.