Zobrazit normální verzi : CS 1.6 -problem
Zdravím ked sa pripojim na volaky server a stlacim volaku klavestnicu tak ma to napoji na jeden rumunsky server mozete mi pomoc s tymto problemom?
PS: v cfg to neni....
P4ndaP4nda
27-02-15, 18:53
ujisti se, že máš developer 0 a že to cfg je read only, pak bych zkusil vymazat všechny soubory s koncovkou .cfg, pak mě už napadá jen reinstalace. Zkus se držet mimo servery s koncovkou .ro, ty bývají problematické.
Reinstall nepomaha. Bratovi to na cs tiez robi a reinstall nepomohol.
Developer 0? To by mělo jak vyřešit jeho problém? Jak už tu bylo zmíněno, nejtriviálnějším řešením bývá smazání souborů config, userconfig a "null" ve složce cstrike, pak vytvořit configy nové a nastavit je pro čtení, což mnohdy problém nevyřeší. Další jíž zmíněné řešení je odinstalovat CS a smazat všechny soubory, které zbyly. Poté nainstalovat do čísté šložky. Někdy ani to nepomůže (můj případ), tak jsem vrátil win do bodu obnovy před tímto problém. Google k tomu má taky co říct, tak můžeš zkusit nějaké video návody na utube https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=EYPxVP2JEeqk8weorYGoAw&gws_rd=ssl#q=cs+1.6+automatically+connects+ Pokud tohle nepomůže, tak se tu snad ještě někdo vyjádří a poradí lepší a účinné řešení.
Ještě mě napadlo, že jsem PC projel softem proti malweru, popřípadě nějaký hloubkový scan antivirem.
Tak problem je vyriešený stiahol som nový cfg a už to nerobi :)
Tak problem je vyriešený stiahol som nový cfg a už to nerobi :)
No este ze ma mas :* :D
Martin17CZ
28-02-15, 12:49
Znam jednodussi zpusob , origo .. :'D mel jsem to na ns a kdyz mam origo tak to problem neni .
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.