Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Pochvala spešla

ZTP
11-03-15, 18:30
Dobrý podvečer,toto jsem založil jenom kvuli 1. hráči,a vím že to sem ani nijak extra nepatří,ale mi přijde fér něco tu napsat. Strašně si vážím hrače "Koprakek"...(nevím jak se přesně píše) Je to nejlepší "spešl" na JB,je opravdu strašně moc ochotný... jakože znám pár adminů/spešlů na JB ale tenhle mně zaujal nejvíce.Kdykoliv když mu napíšu,je velice ochoten a poradí/příjde na server/pomůže mi.Tímto ho chci strašně moc pochválit,a vím že jsem pouze obyčejný hráč,nevím jestli to má nějaký význam,ale on by si zasloužil být i adminem,nepříjde mi že ho někdo chválí,ale tenhle HRÁČ si to opravdu zaslouží,Díky kopre za ochotu a všechno :)).Jo a omlouvám se...Nepatří to sem,ale prostě jsem to musel někde napsat:)

The Keox
11-03-15, 18:45
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

btw.: to resi jb porada (asi) takze prijd za pul roku a mozna bude admin

Kempa
11-03-15, 18:46
Kopre, kolik jsi mu zaplatit? :-DDD za 200kč ti to napíšu i lépe :-DD

Volume
11-03-15, 18:56
Přidávám se k pochvale

Mr.ADIO
11-03-15, 19:00
Příště né do dotazů, ale je to od tebe pěkné:). Aspoň jde vidět, že svojí práci dělá tak, jak má. Koprakek, dostaneš piškot, pak si o něj řekni.

ZTP
11-03-15, 19:00
To ho jakože nemůžu ani doporučit sám od sebe?... Musíte hned hejtovat? -_- Nechápu toto,máte snad komplexy,nebo co?

The Keox
11-03-15, 20:45
jo mame strasne problematicky komplexy senpai....

Mr.Hol
11-03-15, 20:46
Multiucet? :D

The Keox
11-03-15, 20:47
neeeeeeeeeeeeeeee fakt neeeeeeeeee

drz hubu a koupim ti gucci polobotky a rolexky

Koprakek
11-03-15, 20:48
Proč bych si zakladat multi učet na to abych pochvalil sám sebe? :D
Díky moc :)

Grakon2702
11-03-15, 22:10
neeeeeeeeeeeeeeee fakt neeeeeeeeee

drz hubu a koupim ti gucci polobotky a rolexky

jo mame strasne problematicky komplexy senpai....

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

btw.: to resi jb porada (asi) takze prijd za pul roku a mozna bude admin

keOXi, drž hubu.

btw. Good job Kopri

Fenix
20-03-15, 16:26
Pridávama sa k pochvale :) vždy príde riešiť problémy ked mu nahlásim :)

Nakladana Okurka
20-03-15, 20:39
Já to říkám furt, že Kopr jde příkladem všem spešlům..

Chemo
23-03-15, 20:25
KeOx, ty by si sa mohol naozaj zdržať komentára, neplatí to len na tento prípad, ale vo väčšine, ako vidím, sa miešaš tam, kde tvoj názor je absolútne irelevantný a úplne nepotrebný. Mne by to bolo trápne, ale keď to tebe robí dobre...
PS: pokiaľ závidíš, tak sa správaj normálne a možno si ťa niekto všimne, ale tým, že budeš zo seba robiť retarda, nič nedosiahneš. Neber to ako hejt, ale ako dobrú radu od nezainteresovaného a neutrálneho človeka. :)

ZTP: Áno, ďakujeme za pripomienku, určite to pomôže v našom rozhodovaní pri prijímaní nových členov admin teamu. Koprakek je navrhnutý za admina a vyzerá to nádejne.

Koprakek: Len tak ďalej kámo!

:doge:

Jakub2581999
25-03-15, 19:18
Zdravím ! Hráča menom Koprakek poznám už dosť dlhú dobu ! je to skvelý hráč a hlavne to, čo je na ňom najlepšie je to, že vie pomôcť hráčom hneď , keď to portebujú , je to asi najlepší Spešl na JB osobne si myslím , že by bu mohlo byť udelené vyššie miesto , pretože nestalo sa to 1-krát , čo mi pomohol neignoruje ! pomôže! okamžite! Načo su tam niektorí admini ? , ktorí to vôbec neriešia ?:O áno niekedy rozumiem,že nestíhajú , ale keď sa to opakuje neustále , načo tam potom sú? Koprakek Hráva pravidelne určite by bol skvelý admin Vážim si ho veľmi. S pozdravom Slim Shady^.