Zobrazit normální verzi : Nejlepší zbraň?!
JardaTheKiller
13-03-15, 13:54
Ahojte, v tomto topicu vám všem chci položit jednu otázku: Jaká je vaše nejoblíbenější zbraň v CS 1.6 a proč??
Osobně si nemůžu vybrat, kterou kupovat, takže bych rád od vás dostal nějaký tip :)
Děkuji,
Jarda
Kupuj to s čím dáš frag...
JardaTheKiller
13-03-15, 14:48
To je taky možnost. Ale já bych přece jen rád našel zbraň, na kterou bude vždy spolehnutí. Nějakou mojí druhou přítelkyni :3
To by si mal ty vedieť s čím sa ti lepšie striela.. My to určite vedieť nebudeme...
m4, ak-47, galil, famas.. Sekundarky usp/dgl
tmp - vrtačka je nej
secondary knife - kempni to a das s tim zada EZZZZZZZZZZ
JardaTheKiller
13-03-15, 17:59
m4, ak-47, galil, famas.. Sekundarky usp/dgl
Když mi vypíšeš arsenál zbraní z CS, moc to nepomůže :)
tmp - vrtačka je nej
secondary knife - kempni to a das s tim zada EZZZZZZZZZZ
Nejsem svině - necampím..
ak47,m4,awp+deagle,usp,glock
JardaTheKiller
14-03-15, 13:06
traktůrek ump
Já vás nesnáším :D
ale na co jsou ti vypisy zbrani....jdi na DM nebo publici ci neco takoveho a zkus proste jednu mapu ak47 , dalsi M4A1 - k tomu si vem nejake secondarky jako deagle nebo usp (ale osobne v 1.6 je nejlepsi deagle a ups tot vse)
Nauc se s tim nejak strilet,ovladat recoil a dalsi tyto chujoviny a potom budes mit svoje co je jak lepsi jak psal delten : Strilej s tim s cim das frag....takze jak mi psal Cardoxon : ucit,ucit,ucit a ucit
JardaTheKiller
14-03-15, 14:04
ale na co jsou ti vypisy zbrani....jdi na DM nebo publici ci neco takoveho a zkus proste jednu mapu ak47 , dalsi M4A1 - k tomu si vem nejake secondarky jako deagle nebo usp (ale osobne v 1.6 je nejlepsi deagle a ups tot vse)
Nauc se s tim nejak strilet,ovladat recoil a dalsi tyto chujoviny a potom budes mit svoje co je jak lepsi jak psal delten : Strilej s tim s cim das frag....takze jak mi psal Cardoxon : ucit,ucit,ucit a ucit
Meh. Učení je mučení. Ale dík za radu..
Famas :333 a Deagle :D :P
JardaTheKiller
14-03-15, 18:25
(y)
Xm1014 benelli
Mac10
Ps: Nerobim si srandu to su naj zbrane :)
Ak hraš za furiena je dobrá guna knife podľa mňa.
autolamy, s tymi sa daju luxusne srat hraci
NextEndThe
19-03-15, 17:27
Knife :D:harhar:
tak menim nazor hehe
AWP je nejlepsi
Deagle
+jestli chces byt svine hazej tam FB :D
professional
07-08-15, 21:15
všechno co má naboje...:D
Ahojte, v tomto topicu vám všem chci položit jednu otázku: Jaká je vaše nejoblíbenější zbraň v CS 1.6 a proč??
Osobně si nemůžu vybrat, kterou kupovat, takže bych rád od vás dostal nějaký tip :)
Děkuji,
Jarda
ja si mislim ze to hodne zalezi i na mape protoze kdyz mas napriklad nejakou dlouhou mapu tak neni vilucene AWP ale samozrejme ked je mala mapa napr. huntic a je na serveru vela hracov tak sa hodi dierovacia... ale moj osobny nazor najlepsia zbran AK-47... presnost, maly rosptil, strely ktore uberaju hp skoro najviac v hre (hned po sniperkach), rychle nabijanie mala cena... IDEALNA ZBRAN
D3@gl3 + @WP => 0n3 $h0t, 0n3 k!ll
+ d0plnky (@k sú loowe n@t0)
Usp,ak,awp... najlepsie usp+ awp jednoznacne ale tak m4 sa da tky
Grakon2702
17-08-15, 20:58
Podle mne, jedna z největších OP je Famas... teda pokud není v rukou naprostého idiota :D.
Za zm je zjavne najlepšie použiť vlastné ruky, prípadne infekčný granát. :harhar:
M4A4 | Poseidon (Factory New) alebo AK-47 | Wasteland Rebel (Factory New)
Maaaaaaaaaaja
18-08-15, 14:11
V poměru cena/výkon bych favorizoval HE.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.