Zobrazit normální verzi : problem s kopirakom
Mam taky problem, nejaky hrac kopiruje moj nik a kazi mi rank. Uz som nehral asi dva tyzdne a za ten cas som si vsimol ze za moj nik niekto hrava.
ide o gun game server nick Risso. Prosim admina o riesenie dohovorom tejto osobe pokila to nepojde ziadam o jeho ban ..
72 Virgins
08-12-11, 18:50
Nejlepší je si koupit Vip a přezdívku si rezervovat. To je pak každej kopírák krátkej
jj mas pravdu ale momentalne nad tym neuvazujem lebo teraz nebudem mac moc cas hravat (vela do skoly). Ale aj tak je to porusovanie pravidiel a trebalo by to riesit nie ?
72 Virgins
08-12-11, 22:25
To asi ano. Ale máš zavolat admina ve hře přes vykřičník. Tady a teď to řešit je dost obtížný.
Však psal že teďka vůbec nehraje. Akorát si všiml že za něj hraje nějaký smrad a má stejný nick, takže asi těžko napíše ve hře přes vykřičník.
presne tak musim sa teraz zacat ucit do skoly lebo bude skuskove :( ale ako napisal tak som si to vsimol na hlstatsx a tak to riesim. niesom moc spokojny ze nejaky zebrak mi tam nici rank !
VALVE_0:0:869819269
85.71.150.177
doufám, že to nejsou tvoje "údaje". Našel jsem, že tento hráč hraje s různýma nickama včetně toho tvýho v poslední době.
Dal jsem mu ban za úmyslné kopírování nicku. Snad mu to docvakne, že by to dělat neměl.
Pokud je to ale tvoj IP a SteamID tak mi písni. Jelikož si nedodal tvoji IP a SteamID tak sem musel jen dedukovat :D
edit: ale fakt si to potom zablokuj přes VIP. Prostě se tu nachází několik takových "kreatur" a pořád kopírují nicky hráčům z top12 a úmyslně kazí rank. Ještě aby ti potom ten dotyčnej nezablokoval nick svým VIP :D
jj presne toto je ta ip z ktorej sa pripaja, este aj dneska rano tam bol dakujem :) a ezte by som sa chcel opytat ze na kolko ma ban len aby som vedel a ked si dam vip a rezervujem si nick tak bude rezervovany iba pokial budem mat vip vsak?
Rezervovaný bude jen po dobu trvání VIP. A ban má na měsíc, ale asi mu to stáhnu na 14 dní. Ještě projedu logy aby zjistil jestli nekopíroval víc těch nicků
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.