Zobrazit normální verzi : Chceli by ste NHL 09 turnaj?
Mali by ste záujem o NHL 09 turnaj? Nie je to prihláška, len chcem zistiť či by o to bol záujem. Preto to nie je sekcii súťaže. :teehee:
Bolo by to zaujímave, nhlku som nehral dlho a určite by som o to mal záujem.,
Kto má prosím NHLku 09 nech sa mi ozve. :rolleyes: Potrebujem niečo skúsiť. A ak urobím turnaj, bude pre 8 súťažiacich včetne mňa. Uprednostním tých, ktorí mi so súťažou pomáhali. :bruce_h4h:
kámo ja by som šiel do tej sutaže mám nhl 2009 ale nemám ho nainštalované ale hrával som ho kedysi si hokludne aj nainštalujem :) good hra
dostanete na kadak, ale to budem musiet stiahnut :D
Jep, dlouho sem neměl příležitost dát někomu desítku..:D ale pokud by bylo víc zájemců, tak bych to udělal víc jak pro 8 lidí.
Maaaaaaaaaaja
19-03-15, 23:12
HH, hezký nápad, 09 sem pres net nehral taky dlouho, ale uz me to stejne nelaka. ..... Jedine NHL 01 na PS 1 by me presvedcilo. To byla hra. :D .... Ale zahrejte si a pobavte se, kluci. :)
Jep, dlouho sem neměl příležitost dát někomu desítku..:D ale pokud by bylo víc zájemců, tak bych to udělal víc jak pro 8 lidí.
Radšej skúsim s menším počtom ľudí 1. turnaj. Keď všetko vyjde ako má a naberiem v tomto ohľade nejaké tie skúsenosti tak potom aj vo väčšom meradle sa to pokúsim usporiadať.
Nhl znie fajn, ale co tak FIFU ? to by niektori horko zaplakali :)
Nhl znie fajn, ale co tak FIFU ? to by niektori horko zaplakali :)
Aj to môžme neskôr skúsiť.
Po hodinovom trápení sa nám s Deltenom spolu nepodaril nadviazať kontakt. Ani klasickým spôsobom a ani cez Hamachi. Teda to zatiaľ nevyzerá ružovo... Ak by niekto vedel poradiť tak nech prosím poradí... :sadbye:
zkusili jste tunngle?
jinak NHL jedině 06 nebo 03
3k a Jerry
21-03-15, 07:28
NHL na pc strašně padá.. jinak já už mam aktualizované na 14/15 sezonu myslím..
Jinak kdyby se to podařilo nějak tak bych určite rád občas zahral .. hrát protí hardom 15:0 mě nebaví ..
cez Hamachi by som to mal vedieť. Keď tu budeš napíš správu
Ne neskúšali sme tunngle, ešte ma napadla jedna vec...
yeblington
29-03-15, 03:19
tiež by som veru dal :)
kedysi som to s kamošmi na hamachi hrotil
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.