Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na AIM sekciu (DM)
Billy The Ex*terminator
23-03-15, 01:01
Ahojte! Chcel by som si požiadať o práva na tomto portály.
Niečo o mne: Volám sa Lukáš. Mám 16 rokov (4.5. -17). Pochádzam z (východného) Slovenska, chodím na Strednú Umeleckú Školu (Odbor Fotograf).
- Som snaživý človek, napríklad už 3 mesiace sa snažím nájsť si priateľku :D
-Counter Strike hrám prevážne na serveroch DM a JB
Moje záľuby a záujmy : -Rád hrám hry.
-Medzi moje záluby patrí aj fotenie a úprava fotiek/Obrázkov/Videí.
-Vo voľnom čase chodím behávať :D (Nechodím behávať, iba chodím na sútaže (súťažiť v behu :D ) :D ... a keď sa doma nudím tak zavolám kamarátovi či si nejde dať zopár koliečok :D - ale to je iba asi tak raz za mesiac :D )
Prečo by som mal byt admin? : Som tolerantný voči malým priestupkom. Dokážem zachovať chladnú hlavu, a snažím sa bit spravodlivý. Cheateroch hlásim prevážne cez fórum (zdá sa my to najspoľahlivejšie).
Skusenosti s AMX mám. (bol som chvíľu adminom na jednom menšom portály na servery DM)
Nick v hre : Billy The Ex*terminator
SID : STEAM_0:0:75196137
Za posledne 3 mesiace si poziadal o prava vratane kotelny na 3 portaloch.. vies kde chces hrat a adminovat alebo to skusas vsade?
Billy The Ex*terminator
23-03-15, 08:42
Za posledne 3 mesiace si poziadal o prava vratane kotelny na 3 portaloch.. vies kde chces hrat a adminovat alebo to skusas vsade?
Na prvom portaly (kde som adminoval ) my práva zrušili z dôvodu že sa server zrušil.
Na druhom portále som žiadal o práva ale doteraz my neboli pridelené. (aj keď ma prijali )
A na kotelne hrávam už dlhšiu dobu ...
Jsem PROTI, protože jsi přijatý už jinde. Že ti práva ještě nedali už není naše starost.
Na prvom portaly (kde som adminoval ) my práva zrušili z dôvodu že sa server zrušil.
Na druhom portále som žiadal o práva ale doteraz my neboli pridelené. (aj keď ma prijali )
A na kotelne hrávam už dlhšiu dobu ...
Pokial viem, nic si mi nehlasil a zo servera si ta nepamatam. Ak sa mylim, objasni mi to.
Dalsia ziadost o 6 mesiacov.
- aktivita převážně na JB
- práva někde jinde
Proti
Nevím jestli má vůbec zájem o práva, nevypadá to tak. Žádné hlášení jsem nepostřehl. PROTI.
Takže jednoduše řečeno - zkoušíš to všude, dokud ti nedají někde práva.
A teď odpovím na tvoji otázku - ANO, je to problém aby jsi byl admin na více portálech. Jiné portály jsou konkurence a s tím jsou spojeny všechny ostatní věci.
Jsem PROTI, protože jsi přijatý už jinde. Že ti práva ještě nedali už není naše starost.
Presne tak.
Vídám ho dost často na JB. Snad ti ty práva vyjdou aspoň někde jinde, když né tady :D
Billy The Ex*terminator
18-05-15, 21:54
Takže, chcel by som to trocha objasniť, keďže som si všimol že ste proti kvôli tomu že som žiadal práva niekde inde a kvôli aktivite ...
Za 1.) Práva som si požiadal kvôli tomu, aby som mal aspoň trocha prehľad v AMX Príkazoch.
a za 2.) Aktivita - Na servery ma nevidíte pravdepodobne preto, lebo hrávam na menej zaľudnených serveroch (DM2, v poslednej dobe aj DM FFA...) .... A práve preto žiadam práva, pretože admini sú väčšinou na tých viac zaľudnených serveroch (DM, D2 only...)
( PS: A tiež by som chcel oznámiť že zopár cheaterov som nahlásil adminovy „wowz0r“ , nehovorím že som ich hlásil veľa ale zopár som mu ich poslal )
Asi nie. Aktivita nič moc, práva inde, skúšaš, kde ti vyjde a práva dostaneš. To sa mi nepáči. Od podania žiadosti ani jedno hlásenie (teda 2 mesiace bez hlásenia). Admin, ktorého zmieňuješ, sa nevyjadril, tak buď sa na to nepamätá, lebo tých hlásení bolo fakt málo (1-4), alebo sa tvoje tvrdenie nezakladá na pravde. A v poslednom bode spomeniem tvoju gramatiku. Už keď niekde píšeš žiadosť, tak si ju aspoň prečítaj ešte raz, lebo gramatické chyby sa do nej nehodia.
Tak po upozornění na tenhle topic se vyjádřím také. Musím přiznat, že několik cheaterů (2, možná 3 - opravdu nevím kolik) mi nahlásil, ale na serverech ho nevídám nebo si ho nevybavuji. Je mi líto, dávám
PROTI
Momentálne hráš viac JB ako DM, ak o práva máš záujem tak to skús o 6 mesiacov, samozrejme je potreba aby si hlásil adminom a na fóre. PROTI.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.