Zobrazit normální verzi : Zhuleny BoXoLoP --> Pat
Vypis z konzole:
Detaily banu
Hráč
Zhuleny BoXoLoP
Typ banu
SteamID
SteamID
STEAM_0:1:42352884
IP adresa
213.181.130.10
Udělen
30-03-2015 - 19:45
Délka BANu
10080 minut
Vyprší
06-04-2015 - 19:45 (0 měsíců 0 týdnů 4 dny 21 hodin 47 minut ještě zbývá )
Důvod
[zakaz k CT] TK, Demencia, 3x presun.. (by. Protoleft)
BAN dal Admin
iPatiik. (Pat_)
BAN dal Server
csko.cz | Jailbreak 2 (jb_cp_assis)
Poznamka:
Zdravim, dostal som zakaz ku CT a chcel by som vediet pravy dovod. Zariadil mi ho spesl Protoleft. Ked som ho dostal, jedine co stihol dodat bolo aby som si to uzil a odpojil sa. Ziadny TK som nedal (akurat zacala nova mapa), je pravda ze ma 3 krat presunul, ale neviem zaco, to mi nepovedal. A demencia? Kazdy kto ma pozna vie aky som :D robim si prdel, ale hram podla pravidiel.
Neziadam o UB, ked si pan Protoleft mysli ze si ho zasluzim, tak ok, len chcem vediet dovod :)
P.S. riesim to az teraz, pretoze mi to skor neslo :)
http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=140919
nemas delat picoviny vole. nezapomen na to ze pravidla na jb jsou udelany tka aby byla nuova tolerance.
Ridiku, mne to je jasné, ale ja chcem vedieť čo som urobil? :D Pretože nemal dôvod ani na presun a spravil to 3 krát...
Protoleftova odpoveď: Tak to řeknu takhle: Minulou mapu co jsi byl u CT jsem tě viděl simonovat, hlas sis měnil na kida a dával jsi jim snad 5 minut co byli v boxe, příkazy typu: "Nedívejte se na mě", "Pustťe myš!". To mi nešlo do hlavy, pro mě je to demence, další kolo jsi pokud si dobře pamatuju dal TK, což jak je v pravidlech napsáno zakázané, ale jelikož už bylo poslední kolo, tak jsem to nechal být. Na další mapě jsi šel za mnou k CT a na začátku jsem tě zabil (byl restart). Po skončení restartu jsi mi začal nadávat a hitovat mě, tak jsem tě přesunul, připojil jsi se zase k CT tak jsem tě přesunul po druhé a dělal jsi že vůbec nevíš co se stalo, pak jsi se připojil potřetí k CT a to už mi došly nervy tak jsem zavolal Pata, ať ti dá ban.
Protoleftova odpoveď: Tak to řeknu takhle: Minulou mapu co jsi byl u CT jsem tě viděl simonovat, hlas sis měnil na kida a dával jsi jim snad 5 minut co byli v boxe, příkazy typu: "Nedívejte se na mě", "Pustťe myš!". To mi nešlo do hlavy, pro mě je to demence, další kolo jsi pokud si dobře pamatuju dal TK, což jak je v pravidlech napsáno zakázané, ale jelikož už bylo poslední kolo, tak jsem to nechal být. Na další mapě jsi šel za mnou k CT a na začátku jsem tě zabil (byl restart). Po skončení restartu jsi mi začal nadávat a hitovat mě, tak jsem tě přesunul, připojil jsi se zase k CT tak jsem tě přesunul po druhé a dělal jsi že vůbec nevíš co se stalo, pak jsi se připojil potřetí k CT a to už mi došly nervy tak jsem zavolal Pata, ať ti dá ban.
Nedaval som ti presun minule za taketo niečo podobné? A keď som ti dal ten presun tak si chcel ban, začal si mi nadávať atď. : http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=112485
Zákaz je určite na mieste.
Because hej, len neviem o tom ze by bolo zakazane menit si hlas na "kida" :O tie zakazy ze puste mys vsetcia brali s humorom, tak ako aj boli myslene ;). Ano, dal som 1TK ked mi typek vosiel pod auto, hned na to ma zrazilo dalsie CT :D ja som sa mu ospravedlnil a zobrali sme to s humorom. Teraz asi budete narazat ze som mal strazit simona, v podstate som to aj robil, len som tam behal s autickom, no stale som bol v jeho blizkosti.
Ako si napisal, zabil si ma, ja som zo srandy napisal ze TK, FK, BAM. Ty ze "nezajem". Ja s prdele som ta 2 krat hitol a dodal som nezajem (bola tam hned lekarnicka) a ty presun. Pak som sa zase hodil ku CT a len som povedal ze nezajem a hned si ma presunul. 3. Krat som sa tam hodil a pisal som ti, aby si sa hned neurazal, ze to nebernvazne a tak podobne. Na to som od ct odisiel sam (mozno v tu istu chvilu, ako si ma chcel presunut) a po par sekundach prisiel zakaz. Tot moja verzia pribehu ;)
Kazdy kto ma pozna vie, ze si dost na tom JB robim prdel (predsa len je to hra a funny mod), ale vzdy sa snazim neporusit pravidla. Ale dost rychlo sa vynervujem, tak ako aj v pripade s tebou Because. Pamatam si na svoj prvy ban, kde z 3 dni mi ho admin predlzil na 2 tyzdne kvoli tomu, ze som sa s nim na forku hadal. Mam taku povahu. Malo kedy ustupim a som nervak jednoducho :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.