Zobrazit normální verzi : Knife challange od GS
Vyzíváme vás na knife 5v5 acer only admin
Vše necháváme na vás my se podřídíme.
Pokud nezareagujete neboli odmítnete tak nesekáte nože jako my ;)
Pozdrav od adminů z Gs.
Kontakt na mě na našem Tsku jsem furt :)
Nožům boj
Zduř
Kdo gořalku nepije ten neví co v ní je :)
Omlouvám se za Fl4gův výstup, asi pije moc toho rumu.
Výzva samozřejmě platí, ale může se odehrát jen o víkendu.
Členové týmu můžou být pouze členové admin teamu.
Snad výzvu přijmete.
S pozdravem KOFOLA a neni co resit
Potvrzuju WH, ban je na miste!
Vyreseno LOCK (by ZEUS)
Kluci z GS si chtějí zahrát 5v1 proti zyxovi :D
Jinak dobrý nápad, ikdyž knifera v AT najdete jen jednoho.
Mohlo by být zajímavé jednou za čas udělat takovýto "zápas" v různých módech.
Bohužel jsem jediný současný knife admin a ostatní by mi tam akorát překáželi, takže... jk
Když se přidájí další 4 admini
Samozřejmě rád zahraju a stane-li se, tak dopředu upozorňuji fl4gu, že výsledek je mi ukradený, protože z tvého výstupu vidím, že očekáváš vítězství pro váš AT. ;)
Nech sa viacero ludi zapoji, nejakych viac disciplin nie len knife :) rozpisem to ked budem doma, zatial len ze by sa tam dalo proti sebe aj furien, aim (aspon 2 tymi u oboch), kludne aj gocko :D
Tak kdyby si mě jeden zástupce vašeho A teamu přidal na Steamu, dá se domluvit. Co takhle Knife , Public, CS:GO, Dota 2, LoL. 5 Disciplíny, nemůžou zkončit remízou. Případně by se to dalo bez doty i lolka udělat na 3 disciplíny. Vše by se odehrálo o víkendu 18 - 19.4 ?
Na každou hru můžou být jiní členové teamu. Samozřejmě všichni musí mít práva na serveru daného portálu.
Nech sa viacero ludi zapoji, nejakych viac disciplin nie len knife :) rozpisem to ked budem doma, zatial len ze by sa tam dalo proti sebe aj furien, aim (aspon 2 tymi u oboch), kludne aj gocko :D
Je blbost, aby se dávali jiné mody než ty klasické, protože váš furien i CTF je dost jiný, takže by to nebylo fér. Dal bch jen disciplíny, kde mají oba portály zhuba stejne podmínky.
Jinak v našem knife teamu budou nejspíš jen 3 knife admini, jinak hns/pub
Je blbost, aby se dávali jiné mody než ty klasické, protože váš furien i CTF je dost jiný, takže by to nebylo fér. Dal bch jen disciplíny, kde mají oba portály zhuba stejne podmínky.
Jinak v našem knife teamu budou nejspíš jen 3 knife admini, jinak hns/pub
NIečo také ako si ty spomenul som myslel. Ale tu ide o to či by bol zaujem z oboch strán.
Chci být komentátor, mám na to dobrý hlas.
JA By som siel do doty :)
AlternativníPravda
09-04-15, 10:03
Tak kdyby si mě jeden zástupce vašeho A teamu přidal na Steamu, dá se domluvit. Co takhle Knife , Public, CS:GO, Dota 2, LoL. 5 Disciplíny, nemůžou zkončit remízou. Případně by se to dalo bez doty i lolka udělat na 3 disciplíny. Vše by se odehrálo o víkendu 18 - 19.4 ?
Na každou hru můžou být jiní členové teamu. Samozřejmě všichni musí mít práva na serveru daného portálu.
Zapomínáš, že csko.cz je hlavně minecraftový portál, takže navrhuji udělat zápas ve stavění domečků z kostiček. ;)
podporuju navrh nekonecno od knoxe.
Don KartagenaCZ
10-04-15, 13:08
Stojím za knoxem a jeho návrhem.
Takže je domluveno.
Dohoda zní takto.
Oba portály sestaví 4 týmy sestavené pouze z adminů.
1. Tým CS 1.6 Knife
2. Tým Dota 2
3. Tým LoL
4. Tým CS:GO
Podmínky jsou následující.¨
Všichni členové týmu musejí mít práva někde na portále, je jedno, jestli GTA Minecraft nebo cokoliv dalšího, ale musí to být admin.
Všechny souboje se odehrají 25.4. mezi 15:00 - 19:00
Všechny týmy musí mít 5 členů, s tím, že pokud se někdo nedostaví, může být nasazen náhradník, který se nemusí hlásit předem.
I náhradník musí být admin.
Pokud ze vším souhlasíte, mohl by si to jeden z vašich vzít na starost, přidat si mě a pořešit to.
Ohľadom toho LOLka mám otázku. Ide o to, že ľudia z admin teamu môžu mať účet na Weste alebo na Easte. Na ktorom zo serverov by sa hralo?
Ještě poupravím, bude 5 disciplín.
Takže je domluveno.
Dohoda zní takto.
Oba portály sestaví 5 týmy sestavené pouze z adminů.
1. Tým CS 1.6 Knife
2. Tým CS 1.6 Public
3. Tým Dota 2
4. Tým LoL
5. Tým CS:GO
Podmínky jsou následující.¨
Všichni členové týmu musejí mít práva někde na portále, je jedno, jestli GTA Minecraft nebo cokoliv dalšího, ale musí to být admin.
Všechny souboje se odehrají 25.4. mezi 15:00 - 19:00
Všechny týmy musí mít 5 členů, s tím, že pokud se někdo nedostaví, může být nasazen náhradník, který se nemusí hlásit předem.
I náhradník musí být admin.
Pokud ze vším souhlasíte, mohl by si to jeden z vašich vzít na starost, přidat si mě a pořešit to.
Můj steam http://steamcommunity.com/id/bestkniferineurope/
Rád bych si zahrál alespoň něco z Knife nebo LoL, ale vzhledem k časové tísni nemůžu na sto procent říct, že budu mít čas.
Udělejte to jak já. Pověřte jednoho člověka, který da dohromady týmy. U nás to mám na starosti já.
Jinak, LOLko na Westu.
A dota se bude hrát Kapitánský mód.
zalezi na tom jestly se tu najde rozumenej team na dotu
zalezi na tom jestly se tu najde rozumenej team na dotu
Však o nic nejde ne? Děláš z toho, jako kdyby šlo o peníze a ne o zábavu :3
Přesně tak, nejdeme si zvedat ega ani bůh ví co, je to prostě zábava, pořad je to jen hraní počítačových her.
Z výhry máš dobrý pocit a nic víc. A když se prohraje férově, tak z té prohry taky člověk nemá zlý pocit.
U nás už dáváme dohromady teamy.
Mám pár poznatků ohledně lolka, kterému nerozumím.
Vyberte si , jestli chcete Eun neb oto druhé, west se mi nezdá jako nejlepší volba, ale nechám výběr na vás. Tak mi zde napište někdo.
Ok, skládají se teamy na EUNU
My už máme všechny tými kromě doty kompletní, jak jste na tom vy?
Všetko až na knife máme poskladané. Ale knife asi neposkladáme...
Veď vemte public adminy, taky máme adminy s Publicu. Protože ti jsou dle mého lepší než knifeři (někteří)
Beru z5, je to Public admin, další je Avatar admin, další je CS:GO admin a jen 2 knife admini.
Klidně bych šel, ale jak jsem říkal nevím jestli budu mít čas v tu dobu.
Takže nastala menší komplikace, chyba na mé straně, dostal jsme na víkend šichtu a nemoh jsem přijít. Takže bysme to splácli tento víkend. S tím, že Acer pozměníme na 3on3, aby se vám žilo líp :) Omlouvám se.
podla mna by bolo dobre to dat až po máji (květnu).. dosť adminov sa nevie zariadiť len tak za týždeň, lebo už majú plány a niektorí majú maturitu, na ktorú celý rok kašlali a majú už len posledný mesiac
Acer pozměníme na 3on3, aby se vám žilo líp
Cože? Nechápu. Hrálo se nám super 5v5 a jsme s výsledkem spokojeni, přestože jsme prohráli a žijeme si bezvadně. Přece jen jsem byl jediný admin, který hraje knife, a i přesto to bylo dost vyrovnané. :huh:
Takže nastala menší komplikace, chyba na mé straně, dostal jsme na víkend šichtu a nemoh jsem přijít. Takže bysme to splácli tento víkend. S tím, že Acer pozměníme na 3on3, aby se vám žilo líp :) Omlouvám se.
Nevím v čem jako měla být chyba? Datum ste stanovali vy a my se přizpůsobili, všechno bylo naplánované a nakonec někdo od vás řekne, že nikdo nevěděl o GO turnaji? Dota se zruší 2h před začátkem. Z vaší strany absolutně špatný přístup a ještě si tu další datum určíte opět vy? Docela trapas.
Ako som už v af napísal. Ak sa to bude robiť zas, tak nech sa vyberú nejaký ochotný ludia z Kotelne a z GS a nech sa to rieši nejako verejne aby sa o tom každy dozvedel a aby sa nazbieralo dosť hráčov.
A na určenie termínu ste mali pokus vy chalani z GS a teraz by sa patrilo nechať si vybrať nás. A skúste si to tam potom nejako dať vedieť aby sa nestalo to čo teraz.
a myslím si že každý víkend turnaje byť nemožu, nemali by byť
Já jsem úplně pro, aby se to řešilo nějak neveřejně. Někdo s kotelny by to měl řešit přímo se mnou, já to tu psal asi 3x, jenže bohužel nikdo se nenašel.
Chyba byla u mě. Já měl na starosti organizaci týmů, kromě LOL, proto to vxypadalo, jak to vyxpadalo, dostal jsem směnu, takže jsem nemohl přijít. Znovu říkám, že bych to rád řešil přímo s nějakým člověkem, jenže to tu moc nejde...
však bol s tebou v kontakte Because.. ale v deň toho turnaja si tu nebol bol si na steame off.. tak ako to mal s tebou riešiť?
Ak chceš niečo riešiť píš mi na steam...
jenže to tu moc nejde...
jak toto můžeš napsat... Z poslední zkušenosti je zkušenost tá, že zorganizovat to umíme líp.
A nechcete si misto nejaky CS:GO, LOL, Dota atd. si dat proste Knife nebo Classic v 1.6 jak uz napovida nazev threadu?
Já jsem úplně pro, aby se to řešilo nějak neveřejně. Někdo s kotelny by to měl řešit přímo se mnou, já to tu psal asi 3x, jenže bohužel nikdo se nenašel.
Chyba byla u mě. Já měl na starosti organizaci týmů, kromě LOL, proto to vxypadalo, jak to vyxpadalo, dostal jsem směnu, takže jsem nemohl přijít. Znovu říkám, že bych to rád řešil přímo s nějakým člověkem, jenže to tu moc nejde...
To vam na GS v admin foru nejde vytvorit tema kde napises ty kravoviny a tma se vse napise atd. prej spatna komunikace je opravdu tezke ucinit misto sebe nahradu...
Asi po 5. tu napíšu, že jsme tu ten víkend nebyl, protože mi byla dána 24 hodinová šichta. Většina z vás netuší co je to práce, ale až budete starší tak to pochopíte. Dozvím se od někoho datum konečně? jak mám něco skládat, když neznám datum?
Podívej se co napsal Ridick a nepiš kraviny. Určitě jsi nebyl jediný, kdo věděl o turnaji a jestli je mezi vámi někdo zodpovědný, mohl to vzít na starost, což se nestalo, tak to nesváděj na nějakou práci. Stačilo pár minut a napsat.
Většina z nás je více zodpovědná, než vy, co tvrdíte, že chápete pojem práce, resp. zodpovědnost. geez
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.