vintar
10-12-11, 11:07
vintar dobrý den zde podávám výpis s konzole.
Couldn't open file overviews/gg_cs_reflex.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/gg_cs_reflex.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 10 hodin a 11 minut do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' Ur en bez ka ( by Trsak ) '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Vintar
[AMXBANS] Tvuj nick : vintar
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 213.211.43.94
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 213.211.43.94
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : bones
[AMXBANS] Server : Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban
Tenhle ban je pěkně unfear a přesně vím jak to bylo byla to čtvrteční odpolední hra gungame kde hrál já, mrakomor, bezdak, Lucifer a pár dalších jmen vcelku povedená rubanice bezdaka jsem 2* řízl když měl už knife nakonec díky tomu vyhrál Lucipher bezdakuv vzkaz: vintare ty smrade nebo něco v tom smyslu mě natolik rozčililo, že sem mu napsal ať takové věci říká svému tatovi. A on na to proč všechny věci vztahujete k rodičům. Moje odpověd zněla protože tě špatně vychovaly.Tohle je celé popsání problému doufam že se někdo k tomu banu vyjádří protože mi připadá nespravedlivé že za špatného jsem tu já o tech 10 hodin mi nejde i když jsem si zaplatil vip a jsem poctivý hráč kterému se tenhle server libí a přitáhl desítku dobrých hráčů kteří na tento server přispívají.
Vím že jsem tu nesekal spousty pravopisných chyb ale tohle není moje silná stránka s pozdravem vintar.
Děkuji za odpověď
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 10 hodin a 11 minut do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' Ur en bez ka ( by Trsak ) '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Vintar
[AMXBANS] Tvuj nick : vintar
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 213.211.43.94
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 213.211.43.94
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : bones
[AMXBANS] Server : Kotelna - Classic | csko.cz
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban
Tenhle ban je pěkně unfear a přesně vím jak to bylo byla to čtvrteční odpolední hra gungame kde hrál já, mrakomor, bezdak, Lucifer a pár dalších jmen vcelku povedená rubanice bezdaka jsem 2* řízl když měl už knife nakonec díky tomu vyhrál Lucipher bezdakuv vzkaz: vintare ty smrade nebo něco v tom smyslu mě natolik rozčililo, že sem mu napsal ať takové věci říká svému tatovi. A on na to proč všechny věci vztahujete k rodičům. Moje odpověd zněla protože tě špatně vychovaly.Tohle je celé popsání problému doufam že se někdo k tomu banu vyjádří protože mi připadá nespravedlivé že za špatného jsem tu já o tech 10 hodin mi nejde i když jsem si zaplatil vip a jsem poctivý hráč kterému se tenhle server libí a přitáhl desítku dobrých hráčů kteří na tento server přispívají.
Vím že jsem tu nesekal spousty pravopisných chyb ale tohle není moje silná stránka s pozdravem vintar.
Děkuji za odpověď