PDA

Zobrazit normální verzi : Prodám steam !

Foerus
12-04-15, 23:02
ČAUTE !

Prodávám svůj Steam, rád bych se na svém novém věnoval jen GOčku, takže pokud byste měli zájem, tak tady je můj vytvořenej thread na mezinárodní stránce:
http://www.epicnpc.com/threads/762705-Steam-account-for-sale-28-games-level-26-70-dollars-PLEASE-READ?p=4252412#post4252412

Pokud se vám to nechce překládat, tak to shrnu do češtiny - 28 her, level 26, žádnej VAC ban, cena se všema hrama 253 dolarů, se slevama 57. Prodávám za 70 dolarů, což je asi 1800,- KČ. Zahrnuje to můj inventář a peníze, co jsem vrazil do kartiček a podobných píčovin. :mrgreen: Pokud máte zájem, napište mi PM nebo prosím aspoň sdílejte. Díky předem.

E: PROBRAL JSEM TO S PÁR LIDMA. Snižuju cenu na 50-55 dolarů.

piratjo
12-04-15, 23:26
V dobe, ked hier su plne torrenty a na steam sa rozdavaju v casopisoch a na fb "zadara". Kde csko pozhanas za par centov nemas sancu predat svoj ucet za 1800 kacek. Prakticky ho nemas sancu predat vobec. Tu na kotelne podobnych obchodnikov bolo a nikto neuspel ty nebudes vynimka

Britny
13-04-15, 00:18
A proč se na svém starém, nechceš věnovat jenom GOčku? Není to škoda? Já měla podobný plán, ale už je to takové moje "bejby" co sem si vypiplala, nebylo by ti ho škoda?

trolling by dhaaqu: "bejby nebude sedět v koutě!"

Giussepe
13-04-15, 09:58
A proč se na svém starém, nechceš věnovat jenom GOčku? Není to škoda? Já měla podobný plán, ale už je to takové moje "bejby" co sem si vypiplala, nebylo by ti ho škoda?

trolling by dhaaqu: "bejby nebude sedět v koutě!"

t-up pro doktora :thumbup: