PDA

Zobrazit normální verzi : Kambek - PŘIJATÝ

Eust.
15-04-15, 23:51
Čau, mňau, bus, bagr atd.

Chtěl bych požádat o práva na servery Cod:MW a Furien (pokud by nebyl nikdo proti, tak mi klidně hoďte na záda i global)

Asi se tu nemusím nějak představovat, ale pokud by někdo nevěděl, tak o sobě napíšu něco stručně.
Jmenuji se Marek, je mi 18 let, na portálu působím od roku 2010, od roku 2012 založen účet na fóru, 15. 3. 2013 jsem se stal adminem na tomto portále, počátkem roku 2015 jsem si nechal po půl roce neaktivity práva vzít z důvodu nedostatku času a taky z toho, že mě ta hra už nebavila. A protože začíná období příjmaček a za nedlouho maturit, mám spoustu volného času a odpadá nám jedna hodina za druhou. Minulý týden jsem poprvé po 1 roce zapl 1.6 a začal ji opět aktivně hrát. Nechci tu nijak argumentovat tím, že nikdo nechodí na servery, to je blbost jak vrata, jde mi jen o to, že když mám zase čas a chuť, tak bych mohl pomoct. Chtěl bych si řešit různé situace a cheatery po svojem, abych nemusel někoho otravovat nebo hledat hltv atp. Za dob mého adminování byl pode mnou na serveru pořádek, rozdal jsem přes 1000 banů a co se za cheaty týče, tak ani jeden fail, takže snad nebudu muset nějak dokazovat, že kodi umím poznat. Osobně nejsem zastáncem jednoslovných odpovědí, takže pokud jste pro nebo proti, chtěl bych po vás i důvod či nějaké vysvětlení. Dělám to dobrovolně pro portál na úkor mého volného času, takže se tu s nikým nebudu hádat o nějakým proti nebo to nějak složitě argumentovat či vysvětlovat, jestli mě tu nechcete, okej, vaše věc a já si budu zase hledět svého jako druhořadej šedák. Na závěr bych rád doplnil, že Zoyer a Jezus jsou tuční káři, dekuji za pozornost. :entneho:

Stym íd: STEAM_0:1:64053763

oli221
16-04-15, 00:27
Je to kar. PRO.

UNHCZ
16-04-15, 16:31
žádost- low
chceš po adminech to co ti nikdy nenapíšou (důvod)

Hned vedle této věty je bílej text : Sranda
Moje story k tobě: Ahoj Euste. , byl si jeden z těch co mě hejtovali atd. Ale , když jsi byl Admin, vždy si přišel na moje hlášení a zabanoval, vůbec jsem nevěděl o těch machinacích s Pukym atd. , ale je mi to upřímně jedno. Nezapl si, neobcházel si, toť vše. Doufám, že se to nebude zbytečně prodlužovat atd. atd. Jsem PRO.
E: woe nepaleckujte mi posty, to ten podemnou chce 20 palcikov:(

Chemo
16-04-15, 16:51
Napíš dhaaquovi nech ti to nahodí, alebo Kotlovi, nechápem, načo zbytočne žiadosť, už si overený. :D Nebol by si prvý, ani posledný, ktorý to takto urobí...
:gabe:
E: Chcem tu minimálne 20 palcov hore (dole), to je jedno, ale aby ich bolo 20! :bruce_h4h::whip:

KeYo
16-04-15, 17:13
Napíš dhaaquovi nech ti to nahodí, alebo Kotlovi, nechápem, načo zbytočne žiadosť, už si overený. :D Nebol by si prvý, ani posledný, ktorý to takto urobí...
:gabe:
E: Chcem tu minimálne 20 palcov hore (dole), to je jedno, ale aby ich bolo 20! :bruce_h4h::whip:

http://i58.tinypic.com/v48j7q.jpg

a aby som nebol OP, ale že úplne OP, tak PRO šak už si to mal a nebol problém

FizzyBubble
16-04-15, 17:31
PRO protože Němec

Eust.
16-04-15, 17:38
PRO protože Němec

Dej si facku, Kimi není žádnej Němec:D

jinak danke, dopisování o právách přes píem mi přišlo blbý, tak sem mlaskl ofišiál žiadosť.

because
16-04-15, 17:55
Ako som ti do steam konverzacie napisal tak to dodržim: Máš bezvyznamné proti.

FizzyBubble
16-04-15, 17:56
Dej si facku, Kimi není žádnej Němec:D

jinak danke, dopisování o právách přes píem mi přišlo blbý, tak sem mlaskl ofišiál žiadosť.

https://www.youtube.com/watch?v=o8S_Zml6XQU

CMBR
16-04-15, 18:26
PRO, není o čem, uvítal bych volavku zas s právama.

Burak1
17-04-15, 19:26
Pro

Zoyer
17-04-15, 19:37
když je blbej a nechal si to odebrat a přitom mu každej říkal, že si to má nechat, že to bude chtít jednou z5, tak proti :harhar:

Tupelko
17-04-15, 20:19
Može byť. :happy:

Byznis
17-04-15, 20:35
neviem kto to je , nikto ho nikdy nevidel , nejsou zadne dukazy - PROti :D

dhaaqu
18-04-15, 23:24
Ok

Charon35
19-04-15, 20:59
Si sa nechal inspirovat Kimim co :D gj