Zobrazit normální verzi : Lag
HSMartinka
16-04-15, 14:18
nechápem prečo mi (asi posledné 2 dni) csko sekne na nejakú kratšiu dobu aj 2x počas kola potom je to ok a po nejakých intervaloch zas,čím to može byť?
Může to být i internetem, přestože můžeš mít ping normální. Jinak nevim. Ale taky mám ve hře lagy (kvůli tomu už jsem taky přestal hrát) a to takové, že při normálním krátkém stisku klávesy ujdu různě (a to dost znatelně) dlouhý kus cesty. A taky mi vynechává míření, i když s myší (nebo s rukou) nic není.
husty popis problemu podle tohoto popisu bych sterlil od boku ze nemas zapojenej kabel ve zdroji.
co treba poskytnout nejake rozsahlejsi informace napriklad co dela net_graph a podobne ?
HSMartinka
16-04-15, 19:48
Může to být i internetem, přestože můžeš mít ping normální. Jinak nevim. Ale taky mám ve hře lagy (kvůli tomu už jsem taky přestal hrát) a to takové, že při normálním krátkém stisku klávesy ujdu různě (a to dost znatelně) dlouhý kus cesty. A taky mi vynechává míření, i když s myší (nebo s rukou) nic není.
tak nakoniec som zistila že to je internetom :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.