PDA

Zobrazit normální verzi : Aim (dm ffa,mp)

CH.A.O.S
16-04-15, 22:44
Takže, Přeji pěkný večer/den a děkuji, že sis našel čas, aby sis přečetl tuto žádost na AIM(DM FFA,MP)

Pro zpříjemnění čtení: Dubstep,techno - https://www.youtube.com/watch?v=HMUDVMiITOU
CZ/SK- https://www.youtube.com/watch?v=_G6Lvq1XcJc
Pop- https://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
Na pohodu - https://www.youtube.com/watch?v=HoRkntoHkIE

Takže začnu tím, že Vám o sobě něco málo povím:
- jmenuji se Ondra
- sportuji(badminton,hrál jsem fotbal,basketbal,florbal,atletiku)
- je mi 16,5 let .
- bydlím v Ostravě a chodím na Wichterlovo gymnázium
- Csku se věnuji od svých 10 let,od 12 na NS na Kotelně,všechno to začalo na JB, pak jsem přešel na AIM ,na Furien,Zombie, až jsem se postupně vrátil zpátky k AIMU,steam jsem si koupil před rokem a na Kotelně s ním nahrál 1000 h ( https://steamcommunity.com/profiles/76561198139439143 )
- hraji také CS : GO , na kterém jsem se dostal až na RANK- Legendary Eagle
- rád bavím lidi, komunikuji s nimi, učím se novým věcem a rád zkouším něco nové
- také jsem si už žádost v minulosti podával
- ve hře jsem hrál jako .'.CH.'.A.'.O.'.S.'. , Chr!stu[s] a poslední 2 roky hraji jako So'oN ChaoS.
- aktivitu neúprosně zvyšuji

Proč žádám:
- na DM FFA a MP chodí admini celkem často, to jo, ale většinu času, co tam hraju já, tam málokdy někdo je, ale to nemyslím, jako stížnost
- Cheatera v pohodě rozeznám, žádný fail bych v nahlášených mít neměl a když už jsme u toho, hlásím většinou pomocí "!" nebo "/cheater" , většinou se někdo najde a přijde(sCorp,Cardoxon,Tutinko,Unihoc...), když nikdo nepřijde, pak točím demo a dávám na forum..
- jsem každý den více než 4 hodiny aktivní(o víkendu 7+) a když hraju, jsem často i ve spectu a pozoruji hráče....chodit na hlášení by mi nevadilo, naopak by mě to bavilo, samozřejmé bych chodil i mimo DM FFA a MP
- na DM FFA jsem rank 4 ( http://stats.csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=players&game=dmffa )
- na MP většinou hráčů poznám a s nikým nemám žádným problém ani neshody
- žádný ban za kodi
- chci pomoct AT, zbavit se špatných hráčů a pomáhát začátečníkům

SID a IP : STEAM_0:1:89586707 94.242.80.18

Děkuji za vyjádření a Váš čas.

E: Omluvám se za aktivitu o víkendu, na chatě hold není tak rychlý internet jako doma(ale už se na tom pracuje)..Dík.

UNHCZ
17-04-15, 15:25
+aktivita
+skill
+hlášení
+all banned

-sedí furt ve spektu
-urazil me

PROTI. tomu aby nedostal práva<-- bílý text

vikernes
17-04-15, 19:01
Vzkaz od Traktora258

Je to v pohode týpek. Hlási jak má a už aj mne kedysi hlásil. Fail som nepostrehol, je aktívny a bol by určite prínosom. Odo mňa PRO aj keď to moc nie je.

Zoyer
20-04-15, 00:45
je mi 16,za 2 měsíce 17

je mi 16,5 let .
jsem z toho trošku zmaten :blink: :notsure: strašně mi záleží na té 1/3 věku. jak to tedy je ? :biggrin:

CH.A.O.S
20-04-15, 18:54
jsem z toho trošku zmaten :blink: :notsure: strašně mi záleží na té 1/3 věku. jak to tedy je ? :biggrin:

je mi 16,5 :strongbench:

Chemo
23-04-15, 23:45
Som za z dôvodu veľkej aktivity adminov, takže o jeho hlásenia sa strhne bitka, ktorú vyhrávam väčšinou ja, keď som prítomný na serveri. Zdá sa, že cheatera rozozná a nemám s ním problém. Trial admin.
Vyjadrujem obavu z prechodu na JB, ale pokiaľ by chcel banovať cheaty na dm ffa, tak s tým nemám problém.

Tutinko
23-04-15, 23:57
nehlasi mi na steam, lebo ho nemam v priateloch (teda sa mi tak zda :D ), ale je jeden z najaktivnejsich hlasicov cez ! - na kazde jeho hlasenie, na ktore som prisiel bolo opravnene a hraci zabanovani
potrebujeme online adminov a Chaos by mohol byt jeden z nich, takze som ZA triala

because
24-04-15, 00:12
Ahoj,

http://csko.cz/forum/showthread.php?26628-%8E%E1dost-o-Admin-pr%E1va-na-serveru-Kotelna-(www-csko-cz)-mod-JB-pop%26%23345%3B-DM&p=264954#post264954

Je to síce rok späť ale vtedy tam bolo toľko klamstiev, že strach. Ako pekná aktivita, hlásenia atď. ale toto mi bráni dať z pakruky pro, preto zatiaľ nie som ani pro ale ani proti.

CH.A.O.S
24-04-15, 09:48
Ahoj,

http://csko.cz/forum/showthread.php?26628-%8E%E1dost-o-Admin-pr%E1va-na-serveru-Kotelna-(www-csko-cz)-mod-JB-pop%26%23345%3B-DM&p=264954#post264954

Je to síce rok späť ale vtedy tam bolo toľko klamstiev, že strach. Ako pekná aktivita, hlásenia atď. ale toto mi bráni dať z pakruky pro, preto zatiaľ nie som ani pro ale ani proti.

Ani se ti nedivím, tehdy to bylo...no , zbytečné mluvit a uvědomuju si to.

P.S: Děkuji za názory a k JB se vrátit už nikdy nehodlám .

Klimax
24-04-15, 10:13
Som za z dôvodu veľkej aktivity adminov, takže o jeho hlásenia sa strhne bitka, ktorú vyhrávam väčšinou ja, keď som prítomný na serveri. Zdá sa, že cheatera rozozná a nemám s ním problém. Trial admin.
Vyjadrujem obavu z prechodu na JB, ale pokiaľ by chcel banovať cheaty na dm ffa, tak s tým nemám problém.

Tiez to vidim nejak takto, pro

Britny
24-04-15, 13:34
Tak kolik beru na hodinu? :wub: :D No vzhledem k početnému hlášení, které je vše banned + aktivita, tak je to velice pozitivní krok.
Dávám ti prozatím takové menší PRO

CH.A.O.S
24-04-15, 19:42
Tak kolik beru na hodinu? :wub: :D No vzhledem k početnému hlášení, které je vše banned + aktivita, tak je to velice pozitivní krok.
Dávám ti prozatím takové menší PRO

No táák ,to je minulost :biggrin:

a Díky:)

Cardoxon
30-04-15, 23:25
jo, to by šlo, aktivní, slabý, hlásí, takže jsem pro

pweredbytvaroh
03-05-15, 13:38
Sice skoro nic netrefí, ale je aktivní a hlásí furt, tudíž pro :D

e. proti, viz níže

Idea
04-05-15, 18:56
Lowka v GO nic neda, v 1.6 je to trosku lepsie ale hlasi snazi sa a je to celkovo v pohode typek PRO

sCorp
05-05-15, 19:00
Môj kamííc ( prvé + :D ), nevie hrať GO čiže sa s ním dobre hraje. Je to veľmi mierumilovný tvor, ktorého netreba nahnevať :D. Ako bolo spomenute aim nemá a hlásení je dosť. Cheaty samozrejme pozná. Po dohode o úplatku dávam PRO.

Burak1
12-05-15, 14:51
Pro

J3ZUsSs*
12-05-15, 20:35
Aktivita +
Hlásenie +
Chatlog - čistý
Bany - Spam, zlý mikrofón (to by som neriešil), urážanie admina (o tomto by si mi mohol niečo napísať) - keď si si to vyjasnil z daným adminom tak by som bol zo začiatku pre Triala.

Edit: PRO

CH.A.O.S
13-05-15, 13:43
Zatím díky všem za vyjádření. :biggrin:

Aktivita +
Hlásenie +
Chatlog - čistý
Bany - Spam, zlý mikrofón (to by som neriešil), urážanie admina (o tomto by si mi mohol niečo napísať) - keď si si to vyjasnil z daným adminom tak by som bol zo začiatku pre Triala.

Urážka (jaj ty si kkt) byla napsaná hned poté , co jsem dostal ban za špatný mikrofon, (ikdyž jsem byl pouze ve škole a šlo mi špatně rozumět kvuli hluku , admin mě mohl jenom kicknout,proto mě to naštvalo). Ban za urážení byl po 2 hodinách zrušen.

because
18-05-15, 14:09
Nevzdal si to, hlásiš aj napriek tomu, že ťa xyz krát odmietli. Tak Pro.

Klimax
21-05-15, 17:56
Tu by netrebalo dlho cakat:)
Hh uz sa tesim na to VIPko :-D

Zoyer
21-05-15, 19:58
zatim jsem proti

because
29-05-15, 13:23
Ruším svoje pro a mením na proti
Dôvod: V deň keď som dal sem svoje pro mi písal jeden týpek, tu na kotelna chate. Predstavil sa ako Adio (meno mal guest 3atď), tak som si myslel, že to je fakt Adio, len je odhlasený.. A písal mi, že Chaos si to zaslúži, je to fasa kandidát atď. V domienke, že to píše Adio som si povedal, že dobre dám mu pro. Potom som tú konverzáciu vypol nechtiac, tak som napísal Adiovi PMku. On mi odpísal, že sa so mnou nebavil. To znamená, že ma niekto riadne osral. Je mi jedno, či si vedel o tom Chaos alebo nie. Kvôli tomu týpkovi ti určite pro nedám.

CH.A.O.S
29-05-15, 14:47
Dôvod: V deň keď som dal sem svoje pro mi písal jeden týpek, tu na kotelna chate. Predstavil sa ako Adio (meno mal guest 3atď), tak som si myslel, že to je fakt Adio, len je odhlasený.. A písal mi, že Chaos si to zaslúži, je to fasa kandidát atď. V domienke, že to píše Adio som si povedal, že dobre dám mu pro. Potom som tú konverzáciu vypol nechtiac, tak som napísal Adiovi PMku. On mi odpísal, že sa so mnou nebavil. To znamená, že ma niekto riadne osral. Je mi jedno, či si vedel o tom Chaos alebo nie. Kvôli tomu týpkovi ti určite pro nedám.

Aha? O tom nic nevím a v ten den jsem byl navíc na školním výletu. Každopádně mě to mrzí, protože si můžete zaprvé myslet , že jsem to byl já a zadruhé díky nějákému blbci dostanu Proti. Přijde mi to nefér, ale v pohode :)

Britny
29-05-15, 15:32

Tak kukaj, nezáleží na tom, kdo ti co píše - i kdyby to byl pravý Adio, ten názor na hráče by měl být tvůj vlastní, takže dávat proti jen, že s tebou někdo takto odrbal je hloupost. Chaos poctivě hlásí, vše banned - navíc je to ze serverů, kde moc adminů nehrá. Je aktivní dost, takže podle mě to není špatný kandidát na triala :)

Jarny ^|
29-05-15, 23:02
Nech dostane tie práva čím skôr,určite pro.
Hlasenia
Aktivita

Maaaaaaaaaaja
29-05-15, 23:16
Pro

Bee
16-06-15, 22:09
Jeden z tich lepších kandidátů nevidím důvod proč by neměl dostat práva. PRO

NarutoO
01-07-15, 18:41
## Dnes čtyři permy během dvou hodin. Jsem pro, dejte mu triala na prázdniny, ať nám ušetří mraky práce.
## //Jinak stále něco od něj v hlášeních. Je tam nějaký fail?

Moje pro neplatí, níže jsou vypsané důvody, proč se vzdávám účasti při rozhodování o právech tohoto hráče.

Saintpepo
06-07-15, 21:18
Môže ešte niekto doložiť nejaké hlásenia? Poprosím aby sa vyjadrili ešte SA z aimu.

Samco
06-07-15, 21:24
Na aim nemám práva dlho, ale zatiaľ na nejakých 2-3 jeho hláseniach som už bol, všetko bolo banned. PRO

E: Bohužiaľ mením na PROTI

UNHCZ
06-07-15, 21:57
Hlásí jak voteklej. Tady by se dloho čekat nemuselo. Poslední týden mi nahlásil snad 15 cheateru
//matis : Nemáš baterku

matis
06-07-15, 22:13
- cheaty by mal poznat
- na DM FFA ma toho odohrate dost
- snazivy, ale zial dost prchky, sem tam vurgarita

skusil by som toho triala na prazdniny, ja si nanho posvietim :D

Mr.ADIO
07-07-15, 00:57
Je v Pohodě, hRaje tO od nevidim do nevidim a když si ho matis vezme do parády, tak se průserům bude vyhejbat :D

hofy
08-07-15, 23:31
- žádný ban za kodi

Jen bych pro úplnost dodal: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=72586 - shoda valveid s bany na nick chr!istu[s] + shoda IP ve hře s IP na fóru + shoda IP s dalším účtem na nick Christus

- ve hře jsem hrál jako .'.CH.'.A.'.O.'.S.'. , Chr!stu[s] a poslední 2 roky hraji jako So'oN ChaoS.

CH.A.O.S
09-07-15, 15:55
Jen bych pro úplnost dodal: http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=72586 - shoda valveid s bany na nick chr!istu[s] + shoda IP ve hře s IP na fóru + shoda IP s dalším účtem na nick Christus

O banu vím ,ale jelikož je to dost spojeno s mým osobním životem, proto žádám adminy, kteří chtějí vědět víc, at mi prosim napíšou do PM a rád jim to vysvětlím.

Děkuji

pweredbytvaroh
09-07-15, 16:04
Měním svoje pro na proti z důvodu uvádění lživých informací v žádosti. Téma - zda přijmout bývalého cheatera - je dle mě už passé, ale férovost ti nikdy neuškodí, právě naopak.

NarutoO
09-07-15, 17:04
O banu vím ,ale jelikož je to dost spojeno s mým osobním životem, proto žádám adminy, kteří chtějí vědět víc, at mi prosim napíšou do PM a rád jim to vysvětlím.

Děkuji

No, proč to řešit v PM, tvaroh to snad jasně napsal. Jde o férovost, tak se tady svlíkni, nebudem to pokoutně řešit po PMkach. To by bylo to stejný dokola.

//Ahoj, i přesto, že jsem to sem explicitně napsal, tak jsi mi poslal PMku. Promiň, ale nevím, jestli ti můžu věřit, protože místo toho, aby zmizely pochybnosti o kterých píše bEcause, tak další jenom přibývají. Mě je jedno, jak píše Chemo, jestli jsi byl nebo nebyl cheater. Svoje jsem napsal, za tím si stojím. Cheatery poznáš, aktivní jsi. Ale protože vzbuzuješ víc otázek než odpovědí, nechci se tohohle procesu už dál účastnit, takže moje PRO už neplatí.

Jarny ^|
09-07-15, 17:42
Stale som pro,ale tiež by ma dosť zaujimalo vysvetlenie :-)

Chemo
09-07-15, 23:26
Podľa mňa tu nejde ani tak o ten trojročný ban, ale o tú férovosť. No zase keby bol férový, tak by ste písali, že bývalého cheatera nechcete. Ja som aj tak Za, už sme sa na tomto portále NERAZ presvedčili, že aj hráč s čistou minulosťou môže zapnúť s admin právami, že ? hh. A ty Chaos, keď chceš, tak mi napíš dôvod do pm, trochu ma to aj zaujíma, ale pokiaľ si to chceš nechať pre seba, tak kľudne, vôbec ma to netrápi. Ako som písal, ban tri a pol roka starý, takže no comment. Nepáči sa mi princíp klamstva, ale spravodlivosť sa v dnešnom svete nevypláca a hlavne nie je ocenená...

Klimax
10-07-15, 00:52
Viem o co ide a svoje vyjadrenie nemenim

E:mne si pisal ze ban dostal tvoj brat a nie ty, ako to je nakoniec?

UNHCZ
10-07-15, 11:30
Stojím si za svým PRO. , tento hráč by měl dostat práva, inu i když tady mohl dělat admina zapat1 Zoid , pak ADIO, potom tu ještě smrdí Honey, tak nevidím důvod proč by se nemohla udělat výjimka tu tohoto hráče, je to nejlepší kandidát, žel nedopsal tam patřičné informace ohledně "bratrova" banu. Chaos se snaží a aktivní je, byl by plus pro AT a hlavně pro Kotelnu. Náboráři je to na vás!
Byl jsem tu já, dostal jsem práva, ale já jsem nezapl a ani na mém VID nebyla permica. Ale jsem tady díky své tvrdohlavosti a cílevědomosti, to samé platí u Chaosa, kromě té permy, ale taky je cílevědomý a spolehlivý. Já tomu co mi Chaos pověděl věřím. Když jste vzali do Admin Teamu mě, tak vemte i Chaosa. GL Chaosi držím ti palce.

//Vy co jste dali svá PRO, a poté změnili na PROTI., a to vše jen kvůli 3 a půl roku starému banu?? Který byl dán jeho bratrovi? Udělejte POSLEDNÍ výjimku při vybírání hráčů s minulostí.

///Ano, Seiter to vystihl. Žádal si Villi Zanej, perfektní uchazeč na BB, ale žel zapl cheaty. Vím, že to je takové protiřečení, ale musím jít na tu stranu, na které je pravda. Kdyby si dostal práva Chaosi, tak by to bylo vlastně nespravedlivé vůči Villimu. Na každý stejný metr. Už je na mě udělaná anketa, dlouho tu asi nebudu. Můj názor nemá žádnou váhu.

Bylo by to nefér vůči lidem, kterým jsem dal svá Proti. z důvodu toho že mají či měli ban za cheaty. Proti.

HSMartinka
10-07-15, 14:37
pár hlásení od neho som postrehla, všetko banned.... ako povedal Unihoc 3,5 roku je dávna doba, neriešim jeho vec. odo mňa ma PRO, hlási ? hlási, je aktívny? je,rozozná cheaterov? rozozná. o čo vám ide ? neriešte minulosť, podľa čoho zase meníte názor na PROTI? po zistení že mal permu pred tromi rokmi ???? to je smiešne ako možte čumieť na minulosť nejakého hráča, keby to mal pred pár mesiacmi nepoviem, ale 3 dlhé roky je moc... reagujem len na to čo som sa dočítala, chaosa nepoznám, vy čo ste zmenili pro na proti na základe banu ktorý je starý 3 roky,tak si rozmýslite čo vlastne chcete a nemente názory zo dna na den po niečom čo ani tu nie je doležite ,keďže je to starý ban. ešte raz, PRO bol by prínosom ma veľa hlásených cheaterov.... PEACE

Samco
10-07-15, 15:13
pár hlásení od neho som postrehla, všetko banned.... ako povedal Unihoc 3,5 roku je dávna doba, neriešim jeho vec. odo mňa ma PRO, hlási ? hlási, je aktívny? je,rozozná cheaterov? rozozná. o čo vám ide ? neriešte minulosť, podľa čoho zase meníte názor na PROTI? po zistení že mal permu pred tromi rokmi ???? to je smiešne ako možte čumieť na minulosť nejakého hráča, keby to mal pred pár mesiacmi nepoviem, ale 3 dlhé roky je moc... reagujem len na to čo som sa dočítala, chaosa nepoznám, vy čo ste zmenili pro na proti na základe banu ktorý je starý 3 roky,tak si rozmýslite čo vlastne chcete a nemente názory zo dna na den po niečom čo ani tu nie je doležite ,keďže je to starý ban. ešte raz, PRO bol by prínosom ma veľa hlásených cheaterov.... PEACE

Proti Chaosovi nič nemám, ale tu ide o pricíp a férovosť. Ak tu bude žiadať opäť niekto s čiernou minulosťou a tvrdiť toto isté, tak som zvedavý či ho tiež budete chcieť medzi sebou. Nehovorím o tom, koľko žiadostí sa už zamietlo, kvôli takejto podobnej situácií. Pravda to môže byť, ale aj nemusí...

E: Seiter to presne vystihol

'Seiter
10-07-15, 15:19
Jdu si pro pár palců dolu, ale musim se vyjádřit.

Většina lidí, co je stále pro nepochopila pointu opačné strany. My nemáme nic proti tomu, že cheatoval před třemi lety, já sám jsem zastáncem 'druhé šance', už si to vyžral, je to za ním, nezajímá mě důvod cheatingu a nenapadá mě žádný, který by to ospravedlňoval, i kdyby cheatoval někdo jiný, ale ok, dá se to překousnout. Co mně osobně vadí je, že přijde a suverénně napíše 'žádný ban za kody' a klidně by tu z nás dělal debily tak dlouho, dokud by na to někdo (v tomto případě Does) nepřišel. Takže tu nejde o nějakou minulost, ale o současný chování a postoj k problému. Jo, je to kvalitní uchazeč o práva, ale tím, že mu dáme práva vlastně dáváme najevo, že ze sebe necháme dělat idioty a uchazeči si můžou vymýšlet a doufat, že na to nepřijdem, a i když, tak to stejně neovlivní nábor.

Za mě si musí nést následky za své rozhodnutí, proti.

+ Ještě se musím vyjádřit k Chemově větě "Nepáči sa mi princíp klamstva, ale spravodlivosť sa v dnešnom svete nevypláca a hlavne nie je ocenená..." - promiň, ale to je trošku rezignační věta, dělaj to všichni, tak to budu dělat taky? Tím se snižuješ na jejich úroveň. Svět je takovej jakej si ho uděláme a jestli ho chceš změnit, tak musíš začít u sebe.

pweredbytvaroh
10-07-15, 15:38
Někteří odborníci tu nepochopili, o co nám s Narutem jde. Není v mém zájmu tu vytvářet nějakou roztržku nebo něco tomu podobného, ale musím reagovat na některé z vás.

Podľa mňa tu nejde ani tak o ten trojročný ban, ale o tú férovosť. No zase keby bol férový, tak by ste písali, že bývalého cheatera nechcete. Nepáči sa mi princíp klamstva, ale spravodlivosť sa v dnešnom svete nevypláca a hlavne nie je ocenená...

Podle tebe se máme tedy vykašlat na veškerou slušnost, férovost, respekt a vše, co k tomu patří? Budeme si tu navzájem lhát, přetvařovat se a pomocí intrik získávat práva? Právě, že je ban již tři roky starý, nic by se nedělo. Ač Chaos o tom banu věděl, stejně do žádosti uvedl, že má čistý štít.

Byl jsem tu já, dostal jsem práva, ale já jsem nezapl a ani na mém VID nebyla permica. Ale jsem tady díky své tvrdohlavosti a cílevědomosti, to samé platí u Chaosa, kromě té permy, ale taky je cílevědomý a spolehlivý. Já tomu co mi Chaos pověděl věřím. Když jste vzali do Admin Teamu mě, tak vemte i Chaosa. GL Chaosi držím ti palce.

Jestliže by se zdejší systém přidělování práv ubíral směrem - Unihoc dostal práva, dostane je tím pádem každý druhý - kde bychom za pár měsíců byli?

o čo vám ide ? neriešte minulosť, podľa čoho zase meníte názor na PROTI? po zistení že mal permu pred tromi rokmi ???? to je smiešne ako možte čumieť na minulosť nejakého hráča, keby to mal pred pár mesiacmi nepoviem, ale 3 dlhé roky je moc... reagujem len na to čo som sa dočítala, chaosa nepoznám, vy čo ste zmenili pro na proti na základe banu ktorý je starý 3 roky,tak si rozmýslite čo vlastne chcete a nemente názory zo dna na den po niečom čo ani tu nie je doležite ,keďže je to starý ban.

Neřešíme tu žádnou minulost, ani neřešíme ban starý tři roky. O ban tu v žádném případě nejde. Jde nám o nynější chování. Kdyby tě v baru pozval nějaký galantní muž na drink, seznámili byste se a poté by ses dozvěděla, že většina, co ti o jeho životě napovídal, byla lež, co bys udělala? Zavolala bys mu další den? Nebo naopak bys to telefonní číslo smazala? (pro rozumbrady - berte tenhle příklad s rezervou a nechytejte se každého slova, díky)

e. Seire, nevšiml jsem si, že jsi sem napsal, tak to tu máme dvakrát^^

CH.A.O.S
10-07-15, 19:07
Upřímě kluci?

3,5 roku je dlouhá doba, bylo mi 13 let a csko byla prostě jen hra,hrával jsem to sotva 1 hodinu denně a to jsem byl rád. Během 3,5 roku se toho u mě stalo hrozně moc-byl jsem v nemocnici, přestěhoval jsem se, změnil školu, opustil mě bratr i notebook jsme dostal nový a hrál jsem i na Kotelně i na GS. Vím, že vám jde o férovost a věřtě, že já férový jsem. Ať se vám to chce nebo nechce věřit, o tom banu bych vám klidně napsal, kdybych si na něj vzpoměl,protože 3,5 roku je v "týnežrovském" věku hodně. Je mi 16, změnil jsem se hodně, ale abyste řešili, zda jsem či nejsem férový jen z prosté zapomnětlivosti mi přijde divný. Vím, jaké jsou podmínky o přijetí do AT a věřte, že si opravdu moc přeju v něm být.Vím, že lhát by mi bylo k ničemu, a proto to nedělám.

E: Zajiamo by mě, jestli kdyby ten ban byl starý třeba i 20 let, znamenalo by to, že ten kluk už má u vás v AT dveře zavřené?

Britny
10-07-15, 19:08
No jakože ho dostal před 3 roky, to je pravda, dlouhá doba. Ale výjimka pro AIM servery tu ještě žádná nebyla a podle mě ani nebude. O tom cheatování sem také netušila, takže je mi líto, ale musím být PROTI.
Prostě dala se nějaká výjimka už adminovi na JB (fun mod) a ještě do teď to mnozí admini nerozdejchali, takže pochybuju, že by toto prošlo.

'Seiter
10-07-15, 19:48
3,5 roku je dlouhá doba, bylo mi 13 let a csko byla prostě jen hra,hrával jsem to sotva 1 hodinu denně a to jsem byl rád. Během 3,5 roku se toho u mě stalo hrozně moc-byl jsem v nemocnici, přestěhoval jsem se, změnil školu, opustil mě bratr i notebook jsme dostal nový a hrál jsem i na Kotelně i na GS. Vím, že vám jde o férovost a věřtě, že já férový jsem. Ať se vám to chce nebo nechce věřit, o tom banu bych vám klidně napsal, kdybych si na něj vzpoměl,protože 3,5 roku je v "týnežrovském" věku hodně. Je mi 16, změnil jsem se hodně, ale abyste řešili, zda jsem či nejsem férový jen z prosté zapomnětlivosti mi přijde divný. Vím, jaké jsou podmínky o přijetí do AT a věřte, že si opravdu moc přeju v něm být.Vím, že lhát by mi bylo k ničemu, a proto to nedělám.

Je mi to líto, ale timhle sis pohřbil celou žádost.

Takže takhle: Ve chvíli, kdy tě Does upozornil, že máš ban si reagoval "O banu vím, ale...", to neni reakce údivu, ale naprosto jasnýho vědomí, že tam ten ban je. Ve chvíli, kdy zjistíš, že ta skutečnost je klíčová otočíš na "nepamatuju se, jsou to tři a půl roku zpátky."

Za další: V minulé žádosti, kterou jsi vytvořil 30. 3. 2014, což je před více jak rokem, opět uvádíš "Neměl bych mít ani jeden ban" - ani tam si nepamatuješ, co si dělal před pouhýma dvěma lety? Jak dlouhou máš paměť? Já si pamatuju, že jsem zkoušel cheaty před devíti lety, ty si nepamatuješ ban na stejnym portále po dvou?

Nemluvě o tom, že sis tam přetvořil VALVE na STEAM a další věci, což o tvé férovosti úplně nevypovídá.

Takže promiň, těch podvodů už je trošku moc.

pweredbytvaroh
10-07-15, 20:45
Je mi to líto, ale timhle sis pohřbil celou žádost.

Takže takhle: Ve chvíli, kdy tě Does upozornil, že máš ban si reagoval "O banu vím, ale...", to neni reakce údivu, ale naprosto jasnýho vědomí, že tam ten ban je. Ve chvíli, kdy zjistíš, že ta skutečnost je klíčová otočíš na "nepamatuju se, jsou to tři a půl roku zpátky."

Za další: V minulé žádosti, kterou jsi vytvořil 30. 3. 2014, což je před více jak rokem, opět uvádíš "Neměl bych mít ani jeden ban" - ani tam si nepamatuješ, co si dělal před pouhýma dvěma lety? Jak dlouhou máš paměť? Já si pamatuju, že jsem zkoušel cheaty před devíti lety, ty si nepamatuješ ban na stejnym portále po dvou?

Nemluvě o tom, že sis tam přetvořil VALVE na STEAM a další věci, což o tvé férovosti úplně nevypovídá.

Takže promiň, těch podvodů už je trošku moc.

Škoda, že tu ten Seiter furt smrdí a napíše to vždy přede mnou. Ještě jsem trochu váhal nad tvojí osobností, ale tím, co si napsal, si mě utvrdil v mém, teď už jasném, proti. Snažíš se to nějak vysvětlit, ale zamotáváš se do toho bohužel víc a víc, což ti jen škodí. Jestli ti mohu poradit, nech se tu vyjádřit už pouze jen náboráře s konečným verdiktem.

e.

E: Zajiamo by mě, jestli kdyby ten ban byl starý třeba i 20 let, znamenalo by to, že ten kluk už má u vás v AT dveře zavřené?

Nemusím odpovídat, stačí citovat Seitera, ten to napsal přesně:

My nemáme nic proti tomu, že cheatoval před třemi lety, já sám jsem zastáncem 'druhé šance', už si to vyžral, je to za ním, nezajímá mě důvod cheatingu a nenapadá mě žádný, který by to ospravedlňoval, i kdyby cheatoval někdo jiný, ale ok, dá se to překousnout. Co mně osobně vadí je, že přijde a suverénně napíše 'žádný ban za kody' a klidně by tu z nás dělal debily tak dlouho, dokud by na to někdo (v tomto případě Does) nepřišel. Takže tu nejde o nějakou minulost, ale o současný chování a postoj k problému.

hofy
10-07-15, 23:03
Udělejte POSLEDNÍ výjimku při vybírání hráčů s minulostí.

Poslední výjimku? Co to znamená? Spíš jsi myslel první výjimku, která by se navíc řešila do konce existence portálu.

Ať už jde o zamlčení cheatingu, cheating nebo současnou obhajobu, tak bych řekl, že přijetí žadatele nebude tou šťastnou volbou. Takže za mě ne.

pweredbytvaroh
10-07-15, 23:26
Byl jsem poprošen citovat tuto zprávu..

Nazdar zabijaku,

nechci a nebudu se nikoho zastavat, je to pouze muj osobni NAZOR! Pisu ti, protoze mas posledni prispevek v topicu chaose.

Poznam ho dlouho, casto spolu volame, hrajem gedry apod. a udivuje me, ze si tady lidi najdou cokoliv, aby ty prava nekdo nedostal. Zase chapu, ze by se k tomu mel postavit trochu zodpovedneji jako chlap, ale rekni si to takhle.

Hledame pohodoveho cloveka do at, ktery ma vse od brainu az nevim kde a bezpecne zabanuje hrace. On splnuje vse, az na nejaky blby ban pred lety.. Jsme jenom lidi a v jeho prechodovem veku verim, ze uz dospel a vice si uvedomuje zavaznost svych cinu.

Jeho vlastnosti:

Brain ma, umi se uz chovat, vek taktez ma, predevsim je aktivni a hlasi o 106! To je ten clovek, ktereho hledame!

A nezajima me, ze mel pred par lety ban.. zmenil se a ukazal, ze je daleko rozumejsi a ze ma na to jit k nam do AT, z kama jej popr muzeme vyhodit, tak proc to nezkusit, at vsem ukaze sve kvality?

Kdybys byl tak hodny a napsal to i do jeho zadosti za me, at se nad tim lide trochu zamysli a popremysli nad tim.

Tot asi vse, diky za precteni a at se Vam vsem dari :-).

DiE.

Jen jsem se k tomu chtel vyjadrit takhle, protoze nemam prava do zadosti.

Saintpepo
10-07-15, 23:45
Lock na vlastnú žiadosť.