Zobrazit normální verzi : Žádost o práva
cesalmichal
20-04-15, 17:09
zdravím, STEAM_0:1:52623914 nick(fd) žádam o práva na serveru D2 only První registrace z ns na steam 18.06.2012 po roční pauze jsem se vrátil a jsem úplně zděšen jak to tu chodí nikdy jsem admin nebyl ale po dnešku jsem se rozhodl takhle učinit,něco málo odehráno mám doufám,že tohle stačí .Nejde mi o to banovat nějakého cheatera či podobně to ho raději upozorním do pm ve hře ale jde mi o to,že na pubech je podstata hry zabít (položit,defuzovat) a většina NS ale aj Steamerov to nedodržují radši save s awp,spawn kemp,čupět někde celé kolo a podobně. (ok berem, ale když tohle udělá 10x po sobě tak je to trochu "demence"! )
s pozdravem fd
Takže ty chceš banovat "camp a save" ale cheatery budeš upozornovat ano? To je nějaký vtip?
cesalmichal
20-04-15, 17:24
Pakliže ti to připadá jako vtip tak prosim :) jinak nemám problém s tím někoho natočit,zabanovat hodit na forum :) Každopádně by te ten dotyčný co odpověděl jako první mohl zamyslet nad tím co napsal :) "Takže ty chceš banovat " o tom že bych někoho banoval jsem nenapsal nic :)
myslím že na serverech jde jen kick a důvod :)
Ahoj
Otázka: Prečo si mi poslal do tohto chatu túto žiadosť? Nevzpomínam si na nejaké hlásenie cez ! a na steame ta určite nemám. A ak chceš banovať týpkov čo savuju vipo tak to daleko nepochodis. To sú uplne zbytocne práva.
cesalmichal
20-04-15, 17:40
to si nevzpomíná asi nikdo pač na d2 moc adminů nechodí a to i presto že někdo někoho nahlásí :)
FizzyBubble
20-04-15, 17:44
LOCK pls
Dnes nieco nahlasil,banned. Ale co sa tyka toho co chces banovat...
Urcite si necital pravidla pre ziadost o prava... takze, hned prvy krok bol zly. Druhy krok a to samotna ziadost - este horsie. PROTI
cesalmichal
20-04-15, 21:23
Urcite si necital pravidla pre ziadost o prava... takze, hned prvy krok bol zly. Druhy krok a to samotna ziadost - este horsie. PROTI nene nečetl :) samostatná žádost že je zlá ? ano možná, ale když budu ns napíšu lepší žádost tak práva dostanu ? nic proti tomu ale myslím že už v předchozích letech to tu bylo .. jinak nic proti ale píšete že podmínkou je "steam" proč tedy práva dostavcaj i ns hráči ?
nene nečetl :) samostatná žádost že je zlá ? ano možná, ale když budu ns napíšu lepší žádost tak práva dostanu ? nic proti tomu ale myslím že už v předchozích letech to tu bylo .. jinak nic proti ale píšete že podmínkou je "steam" proč tedy práva dostavcaj i ns hráči ?
pokial viem, my tu adminov s NS nemame. Mat steam je zakladna podmienka pre prijatie.
cesalmichal
20-04-15, 21:27
ano pro lidi co mají nahráno o cca 2000h více jak já :)
cesalmichal
20-04-15, 21:53
ano to jsem si také myslel ale ....
Ale prosím ťa, tu je potrebný admin, ktorý bude banovať cheaty a nie dávať kick. To stojí akurát na 1 vec. Takže pokiaľ chceš mať práva len na to, že ťa niekto killne zakempený s awp, tak sa na to vykašli a radšej nahlasuj cheaterov adminom.
cesalmichal
20-04-15, 22:27
ko :o) rozumné :)
Maaaaaaaaaaja
21-04-15, 01:15
Nejde mi o to banovat nějakého cheatera či podobně to ho raději upozorním do pm ve hře
Tohle fakt nebyl zrovna šťastný výrok.
ale jde mi o to,že na pubech je podstata hry zabít (položit,defuzovat) a většina NS ale aj Steamerov to nedodržují radši save s awp,spawn kemp,čupět někde celé kolo a podobně. (ok berem, ale když tohle udělá 10x po sobě tak je to trochu "demence"! )
s pozdravem fd
10krát po sobě to neudělá nikdo. Já save dělám taky. Ale ono je taky save a save, že jo. Je rozdíl, když je to situace 3v3 a hráči savnou, bo jsou posraní, nebo jseš v situaci 1v5 a tudíž je save lepší, než dát někomu feed v podobě killu a 300 $ a sám přijít o gun + equip za 5+ tisíc.
Aktivní na dustech jseš, to ti nemůžu vyvrátit, ale za tu dobu co mám práva jsem tě neviděl něco nahlásit, zatím hele Proti.
Niečo o sebe nám môžeš povedať ? btw 1 post žiadosť , tvoj postoj k právam je zaujímavý
Po 6ti měsících úspěšných hlášení si můžeš otevřít druhou žádost.
Kolik je ti let?
dust2 only 02-06-2015 15:16:54 STEAM_0:1:52623914 31.30.13.131 fd dej mamce 100Kc aby te presoustala
dust2 only 02-06-2015 15:30:29 STEAM_0:1:52623914 31.30.13.131 fd decka pojebane ..
Žádné hlášení jsem od tebe nepostřehl. Na fóru aktivní před dvěma týdny naposled.
Proti
Absolutně PROTI (viz. burákův příspěvek)
PS: Dhaaqu - taky by mě zajímalo kolik mu je, protože jeho vyjadřování je úrovní základní školy.
Načo to tu ešte smrdí LOCKNÚŤ
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.