PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost war3ft

Stoner123
20-04-15, 18:02
Zdravim
Jmenuju se Roman mám 17 let a chtěl bych se stát Adminem na serveru War3FT. Hraju tam cca 3-4 měsíce a oblíbil sem si to tam ale často tam někdo příjde a zkazí mi hru tím že začne používat Cheaty což já nenávidím. Hraju tam pod Nickem: Em^Stoned Hraju to pro zábavu a hlavně kvůli skvělé komunitě která to tam chodí navštěvovat také. Byl bych rád kdybych se mohl stát Adminem na vašem serveru a hlavně na War3FT chci aby to tam bylo čisté a aby si ten server užil každý co tam hraje a hlavně bez WH a dalších podobných Cheatů.
Prosím o odpověd a jestli sem něco vynechal tak se omlouvám stačí napsat a já to dopíšu. Předem děkuji.
Btw: Jsem z UK jestli to nějak nebude vadit? Doufám že ne :). Díky moc.

Samco
20-04-15, 18:08
Ahoj, tvoje ID: VALVE_0:0:1296772525

Bohužiaľ, nespĺňaš základnú podmienku prijatia (mať originálnu hru)!!!

Stoner123
20-04-15, 18:19
Ajj, No nic tak aspon nějaká snaha byla ale díky moc :). Snad si to ještě rozmyslíš a dáš mi šanci :P. Ale i přesto díky. :)

UNHCZ
20-04-15, 18:23
Ahoj, přečetl sis podmínky pro přijetí, mít Steam je hlavní podmínka. Promiň, ale toto asi neprojde.

E : když je cheater na serveru, napiš do "!" nick a duvod podezdreleho, admin vetsinou dojde

Stoner123
20-04-15, 18:27
Ano přečetl ale chtěl sem to jenom zkusit kvůli tomu že tam hraju často a nebaví mě z toho serveru furt odcházet kvůli někomu kdo tam příjde a tu hru si užíva skrz Cheaty. Ale díky moc snad někdy příště ;).