Zobrazit normální verzi : Prosím o unban
Prosím vás mohly bi ste my dat unban? Dostal som ban bezdvovodne :excl:
Napisalo mi to ze Ste zabanovani na 49 tyzdnov 6 dni...
A ze dvovod: Wall hack
Ja nemam ziaden WALL HACK! Niesom cheaterska lama! Naozaj! NWM PRECO STE MI DALI BAN :excl:
Nick: Smiley
PLS dajte mi unban, niesom LAMA ktora potrebuje CHEATOVAT!
THX very
:smile:
chmod a+x /bin/laden
11-12-11, 14:18
Vlož sem výpis z konzole, jinak ti nikdo nepomůže
Krispo proč nedáváš BANy přímo na serveru? Když už BANuješ přes web, tak aspoň do reasonu připiš na kterém serveru jsi hráče objevil. Díky
To bude asi nejaky bug. Nastavoval jsem, aby se musel vzdy zadat server.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 49 tydnu , 4 dnu , 1 hodinu , 34 minut a 9 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' WH '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Smiley
[AMXBANS] Tvuj nick : Smajlik
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 1464325865
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 1464325865
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 89.173.111.123
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 89.173.111.123
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Krispo
[AMXBANS] Server :
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj
Tuto to mate. Diky za unban. Naozaj niesom cheater
Není to bug, demo tady (http://csko.cz/dema/upload/dir/smile.dem). nemohl sem zadat server, protože se hráč odpojil, a když se odpojí a zadám server, nejde zabanovat. (když sem zavolal ridika a viděl ho ve spectu hned disconnect)
To musím opravit. O jaký server šlo? Naposled ti šel server zadat.
Tak za prve! To demo co ste tam na mna dali mi nejde prehrat! Pise mi to toto:
BUILD 5369 SERVER (0 CRC)
Server # 83
Couldn't find map maps/fy_snow_orange.bsp, server will download the map
Warning! File maps/fy_snow_orange.bsp missing during demo playback.
Error: could not load file maps/fy_snow_orange.bsp
Model maps/fy_snow_orange.bsp not found and not available from server
Cannot continue without model maps/fy_snow_orange.bsp, disconne
Za druhe: Niesom cheater! A nech je v tom deme cokolvek, ja niesom cheater!!!
Za tretie: PLS Unban me - Naozaj naozaj naozaj niesom jeden blby lamatsky CHEATER
Dakujem
:thanks:
Kotel? Tak mohol by si mi dat unban? Naozaj niesom cheater!
A to demo mi nejde prehrat.
Docela divny. Podle ip a steamid jsi byl na serveru a mapu v cs nemas? To vypada, ze ti nekdo lezl na pc, jine vysvetleni nevidim.
Pravděpodobně brácha mu lezl na PC.
DO PR*! Moj brat mi to uz urobil viac krat!!! TVL!!! Takze kvoli mojmu Deb**nemu bratovy mam perma ban na mojom olubenom servery!!!
PLS nemozete mi dat unban?
1) rozbij bráchovi hubu, cheatovat se nemá.
2) napiš si Ježíškovi, ať ti přinese steam, poté sem sem můžeš napojit, ale heslo nedávej bráchovi. !
Ok, diky. SRY za nadavanie ale akoze ked dostanem perma ban za mojho brata na mojom oblubenom servery tak ma to dost nasralo.
Ale dufam ze mi ten unban raz date :rolleyes: . JJ a ban nabuduce nedavajte mne ale dajte ho bratovy.
Dufam ze sa dockam...
Ok, diky. SRY za nadavanie ale akoze ked dostanem perma ban za mojho brata na mojom oblubenom servery tak ma to dost nasralo.
Ale dufam ze mi ten unban raz date :rolleyes: . JJ a ban nabuduce nedavajte mne ale dajte ho bratovy.
Dufam ze sa dockam...
A my určitě víme, kdo zrovna hraje :D Zabezpeč si steam, aby ti na něj nevlezl. UB bohužel nebude. Kdybychom ti dali teoreticky unban, tak ty si tu můžeš zahrát, ale Tvůj brácha by to zapl a bylo bychom tam, kde jsme. Takže Unban nebude.
JJ a keby som mu rozbil hubu tak ze by necheatoval tak mi date UB? A navyse nemam PC ale notebook ktory je len moj, a ja som na nom nemal heslo. A keby som si na nom dal Heslo + second password tak by sa moj brat nedostal na PC a takze teoreticky by necheatoval!
Takze PLS mozete mi dat UB? DIKY
Kup si steam, jinak tu UB nebude
Ok tak vam nieco poviem. Ked chcete davat PERMA ban LEN TAK, Tak si ho dajte.
A tento server urcite neodporucim nikomu, prave naopak ked tu ROZDAVATE PERMA BANY LEN TAK.
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Tak sa majte fajn, a vela nepravom zabanovanych hracoch ktorim davate ban PRE ZABAVU A PRE SMIECH !
No aby ste sa od smiechu neposraly.
Tvůj problém, že tvůj bratr nemá rozum. Srovnej ho a nebudeš na to doplácet.
Lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.