Zobrazit normální verzi : Tipovanie SVK-BIELORUS MS 2015
HSMartinka
02-05-15, 16:29
Takže sa pripájam i ja a zahajujem súťaž o správny výsledok v hokeji ktorý sa odohrá v Nedelu 3.5.2015 čas 16:15
Prví traja možu vyhrať
Prvý hráč ktorý napíše správny výsledok si može vybrať či chce
Nebudem trochariť takže som si to rozmyslela a mením ceny
-VIP kód na 1 mesiac do HRY
-VIP kód na 3 mesiace do HRY
-VIP kód na 6 mesiacov do HRY alebo na WEB
Ak niekto napíše druhý v poradí správny výsledok tak mu zostane výhra ktorú si prvý hráč nevybral a z 2 cien má možnosť si vybrať,
ak si vyberie VIP do hry na 3 mesiace tak tretiemu hráčovi ktorý si tipne správny výsledok ostane VIP do hry na 1 mesiac a zas naopak...
A aby to bolo trošku zaujímavejšie tak to trošku okorením a napíšem podmienky samozrejme TIPUJTE DO 16:15, výsledky po zahájení zápasu NEPOČÍTAM
PODMIENKY :
Ak sa zápas skončí napríklad 3:2 po predĺžení alebo po SN
Hráč ktorý si chce tipnuť výsledok musí napísať že SVK-BIELORUS 3:2 po predĺžení alebo po SN - len jedno z toho si musí vybrať
Ak napíšete len SVK-BIELORUS 3:2 budem to brať ako výsledok ktorý skončil v riadnom hracom čase čiže keď bude predĺženie či SN
- výsledok tipovačky neplatný
TAKŽE FANDÍTE A VEĽA ŠŤASTIA V SPRÁVNYCH TIPOCH :clap:
btw dúfam že som všetko napísala zrozumiteľne ak nie vysvetlím
E: chcem konečný výsledok zápasu , tip na remízu neuznávam
FizzyBubble
02-05-15, 16:40
Bělorusko 4:2 Slovensko
Bělorusko 2 : 1 Slovensko
Grakon2702
02-05-15, 16:43
3:3
Nakladana Okurka
02-05-15, 16:46
Slovensko 3:4 Belorusko
HSMartinka
02-05-15, 17:36
3:3
3:3 nepovažujem za výsledok i keď by to mohlo byť ale chcem konečný výsledok po skončení celého zápasu
Slovensko |3:2| Bielorusko
:D Dal Ta Bhoper:D
02-05-15, 18:09
10:9 svk
HSMartinka
02-05-15, 18:11
10:9 svk
si ma teraz pobavil ale čokoľvek sa može stáť:mrgreen:
HSMartinka
02-05-15, 18:21
7:--- Pre slovensko
toto za výsledok nepovažujem ak nemyslíš 7:0
7:2 pro svk
Mas u mna male + :D
yeblington
03-05-15, 15:26
Slovensko |6:1| Bielorusko
HSMartinka
03-05-15, 19:34
takže je mi ľúto ale nevyhráva nikto vzhľadom k tomu že nikto z vás nenapísal výsledok po predĺžení alebo po sn.
E: aspon neutratím peniaze za blbosti :D
Svk 2:1
podla mna Iluminat Puky bol najblizsie vsak teoreticky to skoncilo 2:1 pre SVK
DOKAZ : http://www.evysledky.com/zapas/GE9r3VAp/#prehlad-zapasu:clap:
HSMartinka
03-05-15, 20:30
podla mna Iluminat Puky bol najblizsie vsak teoreticky to skoncilo 2:1 pre SVK
DOKAZ : http://www.evysledky.com/zapas/GE9r3VAp/#prehlad-zapasu:clap:
to chápem ale napisala som jasne PODMIENKY :D
HSMartinka
03-05-15, 20:36
2:1 pre Slovensko
gratulujem máš na výber jednu z troch cien čo by si rad????:gg:
Viem, že podľa pravidiel to má zle ale predsa len.. Nezaslúžil by si aspoň maličkú odmenu za to, že bol tak blízko (mal tam ten daný správny výsledok) ?? ^^ (len návrh)
HSMartinka
03-05-15, 20:38
Viem, že podľa pravidiel to má zle ale predsa len.. Nezaslúžil by si aspoň maličkú odmenu za to, že bol tak blízko?? ^^ (len návrh)
nie pretože podmienky sú podmienky a toto neumožním pretože to nebude posledná súťaž ktorú dám s rovnakými podmienkami ktoré som uviedla.
Človek žasne, ako to tu podaktorí organizujete, tieto tipovačky :gg:
HSMartinka
03-05-15, 20:42
Človek žasne, ako to tu podaktorí organizujete, tieto tipovačky :gg:
Ide len o zábavu a trošku spestrenia tejto hry a možnosť mať kód zadarmo,tak prečo nie.
Ide len o zábavu a trošku spestrenia tejto hry a možnosť mať kód zadarmo,tak prečo nie.
Ja narážam na tie podmienky, vyhodnocovanie víťazov, teda toho kto bol najbližšie. :mega_shok:
(teraz nemyslím len teba)
E: Najbližšie dúfam že tu príde niekto s tým, že k celkovému výsledku, bude požadovať minúty v ktorých sa strelia góly. :idea:
HSMartinka
03-05-15, 20:57
Ja narážam na tie podmienky, vyhodnocovanie víťazov, teda toho kto bol najbližšie. :mega_shok:
(teraz nemyslím len teba)
E: Najbližšie dúfam že tu príde niekto s tým, že k celkovému výsledku, bude požadovať minúty v ktorých sa strelia góly. :idea:
To sú síce nezmyselné podmienky ale zato je mala šanca na výhru :laugh:
a čo sa týka toho kto bol najbližšie to je tiež nezmysel alebo kto si tipne správny výsledok len vymení tímy :D
Chápem :) Len som to navrhla, lebo predsa len mal to dobre.. :) Ale chápem .. koniec koncov, je to tvoja súťaž s tvojimi podmienkami, tak sa ti do toho pliesť nebudem. :laugh:
Môžeme byť len radi, že niekto niečo takéto usporiadava. :) :drinks:
HSMartinka
03-05-15, 21:35
Chápem :) Len som to navrhla, lebo predsa len mal to dobre.. :) Ale chápem .. koniec koncov, je to tvoja súťaž s tvojimi podmienkami, tak sa ti do toho pliesť nebudem. :laugh:
Môžeme byť len radi, že niekto niečo takéto usporiadava. :) :drinks:
ide len o zábavku veď ešte to aj tu niekomu asi vadí že čo sú to za podmienky čo i aj iní dávajú :D čiže ak napíšu nejaký TIP tak im z peňazí neubudne ale len mne
a ak mám niekomu len tak zaplatiť vip tak prečo by som im to mala zľahčovať :D
E: teraz píšem druhú súťaž na výsledok zo dňa 5.5. čo bude proti SLV tam už umožním i 1 hráčovi tak ako si to písala Ty :smart:
Nakladana Okurka
03-05-15, 21:38
Já nechapu, co tu nacvičujete, ty podmínky byly jasně daný, to ty VIPka dejte rovnou mě, jenom proto, že jsem se zúčastnil.
E: Jop to se zucastnim. Tentokrát to vyjde.
HSMartinka
03-05-15, 21:40
Já nechapu, co tu nacvičujete, ty podmínky byly jasně daný, to ty VIPka dejte rovnou mě, jenom proto, že jsem se zúčastnil.
skúšajú to, zúčastní sa teraz čo som dala tip na zápas ktorý bude 5.5. isto vyhráš :D
E: Jop to se zucastnim. Tentokrát to vyjde.
Bola to len otázka. :) A ja by som z toho rozhodne nič nemala ... :) Tak čo nacvičujem? :)
Nakladana Okurka
03-05-15, 22:39
Bola to len otázka. :) A ja by som z toho rozhodne nič nemala ... :) Tak čo nacvičujem? :)
Boha, já nepsal nic konkrétního, ani nepsal nic konkrétního na tebe, jsou tu lidi, co tady píšou, ze on byl nejblíže a podobný nehodnotny sracky
Nebuď tak vztahovacna(pokud jsi holka), psal jsem všeobecně
Boha, já nepsal nic konkrétního, ani nepsal nic konkrétního na tebe, jsou tu lidi, co tady píšou, ze on byl nejblíže a podobný nehodnotny sracky
Nebuď tak vztahovacna(pokud jsi holka), psal jsem všeobecně
Aha :D Par dón :D Ja som si nečítala predchádzajúce komentáre :D Vážne prepáč.. ale tak stáva sa :D :wacko:
Nakladana Okurka
03-05-15, 22:54
Aha :D Par dón :D Ja som si nečítala predchádzajúce komentáre :D Vážne prepáč.. ale tak stáva sa :D :wacko:
Pohoda, pohoda.
Myslím ze tuto temu můžete LOCKnout!
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.