HSMartinka
03-05-15, 21:40
Takže o5 dávam možnosť skúsiť tipnuť správny výsledok ako z predošlej sútaže tak i teraz sa nič nemení.
Prví 3 hráči vyhrávajú
1. hráč - VIP na 6 mesiacov
2. hráč - VIP na 3 mesiace
3. hráč - VIP na 1 mesiac
TIPUJTE DO 20:15 5.5.2015, po zahájení zápasu výsledky NEPOČÍTAM.
PODMIENKY :
Takže ak Slovensko so Slovinskom remizuje a bude sa hrať predĺženie alebo samostatné nájazdy tak od vás požadujem :
NAPÍSAŤ VÝSLEDOK PRESNÝ NAPRÍKLAD
- SVK-3:2-SLV PO PREDĹŽENÍ,PP
- SVK-3:2-SLV PO SAMOSTATNÝCH NÁJAZDOCH, SN
- AK Z VÁS NIEKTO NAPÍŠE VÝSLEDOK SVK-3:2-SLV, BERIEM TO AKO VÝSLEDOK V RIADNOM HRACOM ČASE TÝM PÁDOM Z VÁS NIKTO NEVYHRAL
ČO NEBERIEM :
- VEĎ SOM TO MAL SPRÁVNE AKURÁT BEZ PP ČI SN
- TEN A TEN JE K VÝSLEDKU BLÍZKO
- VÝSLEDOK ROVNAKÝ AKURÁT OTOČENÉ TÍMY
Tak podmienky sú dúfam každému jasné i keď nie všetkým sa to páči ale takto to je, že ta šanca je minimálna :gg:
a ak sa zľutujem že vyhráme i keď po remíze či SN tak hráčovi ktorý si tipne správny výsledok ako prvý, (len nenapíše k výsledku PP či SN)
tak som mu ochotná poslať kód na 1 mesiac ale OPAKUJEM LEN PRVÉMU KTORÝ NAPÍŠE VÝSLEDOK AKO PRVÝ !!!!!
Ide len o zábavu a trošku to tu spestriť tak ma prosím neukameňujte :thanks:
E : 3:1
1.fizzy - kod dostal
2.chamber- kód dostal
3.detektor - už kod dostal
napište mi PM
Prví 3 hráči vyhrávajú
1. hráč - VIP na 6 mesiacov
2. hráč - VIP na 3 mesiace
3. hráč - VIP na 1 mesiac
TIPUJTE DO 20:15 5.5.2015, po zahájení zápasu výsledky NEPOČÍTAM.
PODMIENKY :
Takže ak Slovensko so Slovinskom remizuje a bude sa hrať predĺženie alebo samostatné nájazdy tak od vás požadujem :
NAPÍSAŤ VÝSLEDOK PRESNÝ NAPRÍKLAD
- SVK-3:2-SLV PO PREDĹŽENÍ,PP
- SVK-3:2-SLV PO SAMOSTATNÝCH NÁJAZDOCH, SN
- AK Z VÁS NIEKTO NAPÍŠE VÝSLEDOK SVK-3:2-SLV, BERIEM TO AKO VÝSLEDOK V RIADNOM HRACOM ČASE TÝM PÁDOM Z VÁS NIKTO NEVYHRAL
ČO NEBERIEM :
- VEĎ SOM TO MAL SPRÁVNE AKURÁT BEZ PP ČI SN
- TEN A TEN JE K VÝSLEDKU BLÍZKO
- VÝSLEDOK ROVNAKÝ AKURÁT OTOČENÉ TÍMY
Tak podmienky sú dúfam každému jasné i keď nie všetkým sa to páči ale takto to je, že ta šanca je minimálna :gg:
a ak sa zľutujem že vyhráme i keď po remíze či SN tak hráčovi ktorý si tipne správny výsledok ako prvý, (len nenapíše k výsledku PP či SN)
tak som mu ochotná poslať kód na 1 mesiac ale OPAKUJEM LEN PRVÉMU KTORÝ NAPÍŠE VÝSLEDOK AKO PRVÝ !!!!!
Ide len o zábavu a trošku to tu spestriť tak ma prosím neukameňujte :thanks:
E : 3:1
1.fizzy - kod dostal
2.chamber- kód dostal
3.detektor - už kod dostal
napište mi PM