Protoleft
12-05-15, 21:28
Zdravím
Mám grafiku NVIDIA GeForce GTX 650, 8GB ram a Pentium(R) Dual Core E6700 3.20GHz.
Když spustím GOčka, tak vše jde plynule a v pořádku, když naskočím do hry, tak se mi FPSka seknou někde mezi 60-80 což se mi zdá poměrně málo na to, jaké mám komponenty. Všiml jsem si také toho, že i když mám všechno grafické nastavení na maximum, tak se mi to hýbe okolo 60 FPS, když to naopak dám na nejnižší detaily, tak se ten výkon moc nezmění, hra mi jede na 80 FPS, ale i přesto to padá k té 60 (někdy mi to padlo dokonce na 40 FPS). Vůbec nevím, co je za problém a jak ho vyřešit.
Nastavení grafiky v CS:GO:
Poměr stran: 4:3
Rozlišení: 1280x1024
Fullscreen
Global Shadow Effects: Very Low
Model/Texture details: Low
Effect Detail: Low
Shaders: Low
Multicore Rendering: Enabled
Multisampling anti-aliasing mode: None
Texture Filtering Mode: Trilinear
FXAA Anti-Aliasing: Disabled
Waiting for V-Sync: Disabled
Motion Blur: Disabled
Pokud někdo ví co s tím, napište. Pokud potřebujete další informace, připíšu do editu.
Mám grafiku NVIDIA GeForce GTX 650, 8GB ram a Pentium(R) Dual Core E6700 3.20GHz.
Když spustím GOčka, tak vše jde plynule a v pořádku, když naskočím do hry, tak se mi FPSka seknou někde mezi 60-80 což se mi zdá poměrně málo na to, jaké mám komponenty. Všiml jsem si také toho, že i když mám všechno grafické nastavení na maximum, tak se mi to hýbe okolo 60 FPS, když to naopak dám na nejnižší detaily, tak se ten výkon moc nezmění, hra mi jede na 80 FPS, ale i přesto to padá k té 60 (někdy mi to padlo dokonce na 40 FPS). Vůbec nevím, co je za problém a jak ho vyřešit.
Nastavení grafiky v CS:GO:
Poměr stran: 4:3
Rozlišení: 1280x1024
Fullscreen
Global Shadow Effects: Very Low
Model/Texture details: Low
Effect Detail: Low
Shaders: Low
Multicore Rendering: Enabled
Multisampling anti-aliasing mode: None
Texture Filtering Mode: Trilinear
FXAA Anti-Aliasing: Disabled
Waiting for V-Sync: Disabled
Motion Blur: Disabled
Pokud někdo ví co s tím, napište. Pokud potřebujete další informace, připíšu do editu.