Zobrazit normální verzi : Hat$umi

Vypis z konzole:  

Nemohu vyplnit, neboĹĄ jsem csko odinstaloval a koupil si steam a origo csko.
jde mi jen o princip.  

Poznamka:

http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bid=145171
Ahoj. 
Csko hraju uz prez tri roky a NIKDY sem WH nemel.HRAJU JEN PAINTBALL SERVERY. Vcera jsem to resil s Adminem co mi BAN udelil . Nekolikrat bylo  posuzovano demo na jehoz zakladu jsem BAN zjiskal.
PARADOX... jsem RANK 3 a je vse v pohode . Dam si jinej nick a Hned jsem pro ametery HACKER . Je faktem ,ze na demu jsou maximalne 2 pripady kde bych asi zahlasil i sam sebe. :D
Dulezite pri teto hre je sledovat i odkud jdou strely.
Prosim o prezkoumani danneho dema. Zda je adekvatni tento postih. 
PS: jako vetsina profi Hracu jsem vybaven HOODNE VELKOU OBRAZOVKOU "samsung SMART 124 cm" tak pls divejte se poradne. 
Dekuji HAT.
http://uloz.to/xhiK5Rpk/sectorclear-dem
Ahoj, riešil som ťa s viacerími adminmi, každý bol toho istého názoru, že čisto určite nehráš. Zapínaš a vypínaš. 
Demo 1 - http://csko.cz/dema?UPD=OUywXHvU
Demo 2 - http://csko.cz/dema?UPD=egHzjW09
Jak sem už psal Daronovi - WH. Jen 2 časy to nejsou, je jich tam víc, kdy si nemoh absolutně vědět (Demo sem si i zpomaloval 1/4x a prostě nebylo nic vidět.. kulky, hlava, nic..).
To aky si rank a kto si Daron samozrejme vedel. Dalej je viac ako jedno demo a je tam viac casov na ktorych je vidno ze mas wh. Otazka je ci aj ten rank 3 si dosiahol cisto. Kazdopadne dema som videl pred banom a pisal som Daronovi aj casy v ktorych vidno WH. Za mna WH.
:-)   jste amatéři   a děláte   jen ostudu .  Nakažení  jinejma  mapama . 
Když   už   bych   měl   wh. Tak nevidím   duvod proč bych ho měl    opakovaně  zapínat. Hlavně   na mapě  kde kazdej   kdo je za teroristy střílí   jak  zbesilej   a neví kam. Ještě jednou   .  Je to uboht.řešit mě po takové   době   co hraju.. .nemam zapotřebí  mit wh. Jak jsem řekl jde mi jen z principu toto vyřešit . Sam posílám   dema   na hackery   který   to tam maj daleko prokazatelneji.  Prej jsou clear .  Když   se budete věnovat    imaginarnim   kulkam  na furienu   . Uděláte   lip . ... no nic. Mam nyní   origo  csko   přez   steam Tak doufám že   zas nenapadne   nějakého   inbecila   udělat   demo  a hodit vám   to na talíř   pro pocit   vicecenosti .  Jinak smekám   před   vaším  umem . 
S pozdravem  Hat.
Demo posudzovali viaceri admini vsetci su amateri ze? A posudzovali to aj ajm admini. Mimochodom imaginarne gulky na pb su lepsie ako tie na furiene?
:-)   jste amatéři   a děláte   jen ostudu . Sam posílám   dema   na hackery   který   to tam maj daleko prokazatelneji.  Prej jsou clear .  Když   se budete věnovat    imaginarnim   kulkam  na furienu   . Uděláte   lip . ...
Amatéři, Furien.. dotvrdili to zkušený aim admini, který rozdali nespočet banů za WH, který používaj při hře mozek a zvuky, to ale vědět nemůžeš, no.
Co sem koukal nějaký hlášení od tebe/Baxa, tak všechno clear, ale co čekat od hráčů, co se nehnuli z PB a neuměj používat při hře mozek a zvuky..
Darone.
na tom druhém demu   jsem neshledal   vuuubec nic co by mi   přišlo  napadne. Spiš to tam pěkně   prznim   . Tuto mapu nehraju . A to demo máš   shovane   pěkně   dlouho .  Protoze na tento nick sem se jen rozehrával.  Vytáčí   tě   to když   je někdo lepší  a neneumíš   se s tim srovnat.Jedina mapa která ti jde je  buzzkill .
Zopár WH časov tam bolo, ale aspoň máš steam, tak bude pokoj :)
Darone.
na tom druhém demu   jsem neshledal   vuuubec nic co by mi   přišlo  napadne. Spiš to tam pěkně   prznim   . Tuto mapu nehraju . A to demo máš   shovane   pěkně   dlouho .  Protoze na tento nick sem se jen rozehrával.  Vytáčí   tě   to když   je někdo lepší  a neneumíš   se s tim srovnat.Jedina mapa která ti jde je  buzzkill .
Ak sa nemýlim, tak to druhé demo patrí k mape de_paintball, už len ten začiatok a koniec so sniperkou je jasný.
Darone.
Co víc se dá čekat, napsat takovej shit z ubohosti a ještě, když to není pravda:D
E.: Na de_paintball mám ještě další WH čas, slab1 časovač si.
E2.: Hatsumi, sám si sereš do huby všim, co napíšeš:D
Sorry myslel sem   tím druhým   demem  buzz. Ale me poslední   slovo   .....wh nemam .  A o to víc me utvrzuje   to jetlize   tvrdíte opak   . Tak se máte co učit.
Ano Same . 
Konečně me to dokopalo   k tomu   abych si ho koupil. Děkuji za podporu. Dnes sem to poprvé vyzkoušel .  Musím to dopilovat co se tyka grafiky.
1) Sorry myslel sem   tím druhým   demem  buzz. 
2)A o to víc me utvrzuje   to jetlize   tvrdíte opak   . Tak se máte co učit.
1) Ta věta nedává absolutně smysl.
2) Zvláštní, my nehlásili/nebanujeme faily narozdíl od někoho:entneho: A rozhodně bych nepsal o zkušenejch aim adminech, že se maj co učit.
Už se z toho stává flame, nějaký fialov1.. LOCK pls + číting byl potvrzenej.
Jasně .  Hele jde mi o hovno .  :-D  vím co mám v pc. A hacky to nejsou. Kašlete  na hlavně   že   ji mír. Teď   jen aby někdo přišel  a začal   hlásit   že   mám hacky   i na tom novém .  ;-)   a to s tím využíváním   slechu  atd. Kámo   to říkej někomu   jinému   a ne mě .  Sam učím   spec. Jednotky jak pracovat .   Tak jen pro   přiště .  ;-)
Steam   sem neměl   ten mám od 0 hodin   a 30 minut.  A hacky taky ne. Ale to už je jedno. Proste Daron   vyvynul   přílišnou   iniciativu .  O peníze mi nejde   ten steam sem si chtěl stejne pořídit . ;-)   pls považujte   tento případ za uzavřeny .  Jen ta představa   kdybych   měl   Wh. Tak jsem terminator .  A na tom demu   z buzzkill dam uplne každého .  Paintball je hlavně  o znalosti   mapy   a pravděpodobností   chování  hráčů .  Proto se  z 90 % hráči   na urcitejch  mapách   chovají   uplne stejně .
Netuším o akom deme z buzzkillu hovoríš. Jedno demo patrí k urlowu a druhé k de_paintball.
Aha tak to sorry. Já na ty dema   co jsi sem dal  nekoukal .  Psal jsem o tech   co si včera poslal mě . ;-)
poprve co jsem koukal pb maps,ale je clear...
E:Kdyz jsem videl tady ty vase flame Daron,Chamber vubec se nedivim,ze se tu jeste nikdo jiny nevyjadril...
daron ma poprosil o zhleidnutie
de_pb WH
druha mapa mi nejde stiahnut, rad si pozriem a poprosim niekoho aby mi ju sem hodil dik
druha mapa mi nejde stiahnut, rad si pozriem a poprosim niekoho aby mi ju sem hodil dik
http://uloz.to/xJuKgUnZ/fy-urlow-bsp

Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.