PDA

Zobrazit normální verzi : deathmatch

Pedrito
13-12-11, 18:33
Zrušit na dm awp. Půlka serveru má awp, pak si nikdo nezahraje od toho je awp server !!

BUBEN
13-12-11, 18:40
No záleží na mapě. Třeba na nuke nebo inferno neni zas tolik awp, možná jedno. Jediná mapa kde má awp opravdu každý je dust4ever. Když se tam najdou 3 lidi co nemají awp tak to je moc. Přes to všechno bych awp nechal. Když si tě někdo dává s awp tak si ho vem taky. Je to můj názor, uvidíme co napíšou ostatní.

Pedrito
13-12-11, 18:54
jj každý má všák svůj názor jenže právě mě nebaví s awp to jsem měl dříve to je už tkvý bez akce, ale ted se hraje dust 2 a tam sem měl skore 70 k 70 stoho 30 zabití sniper akorát kazí skore :)

BUBEN
13-12-11, 19:06
Já se teda musím přiznat, že já např. na dust2 hraju taky s awp, ale to jen když to tam mají všichni. Když to tam mají dva lidi tak to zahodím a vezmu si něco jiného. Bohužel do dvou minut dostanu 3je záda s awp a tak si to taky vezmu a dojdu si pro ně.

Pedrito
13-12-11, 19:11
jj :) já si pamatuju když tam byli vlajky to sem měl awp :D

Pedrito
13-12-11, 20:15
prostě bych vymyzal awp ted sem měl kvůly těm kempám 72 na 93 stoho 40 krát mě zabili snipery to fakt nemá význam at si jdou na awp jenže oni to neumí na awp umí max na hráče který má ak nebo m4 atd

Svacinar
13-12-11, 21:13
Skoro každej kdo hraje na DM by ti řekl "tak si ho vem taky a nebreč". Je to pravda, je blbost to zakazovat. Na classu, mega pubu, vlastně všude se hraje s awp. Taky jim to tam chceš zakázat?

ZEUS
13-12-11, 21:42
Jsem proti, awp na DM je klasika, jinak souhlasím co píše BUBEN, když ti to vadí, tak si ho vem taky, ale rušit by to byla velká blbost. Awp je normální zbraň jako AK nebo M4A1...

VINCE C.
13-12-11, 21:46
Zrušit na dm awp. Půlka serveru má awp, pak si nikdo nezahraje od toho je awp server !!

Ber to jako výzvu, že se proti awp naučíš hrát. Protože to asi zatím neumíš, když jsi schopnej navrhnout takovou blbost.

Tino
13-12-11, 22:08
Awp je v pohode, pokial by ale stale hraci nesedeli na prdeli na tom istom mieste. Mapy ako de_dust alebo de_dust4ever sú pre awp ako stvorene. Myslim ze obcas by trebalo uz dat ban niekomu, kto cele kolo niekde sedi a caka, alebo mu to aspon vysvetlit (tym nechcem urazit adminov ze tam nechodia)

Ale inač som PROTI odstraneni awp, je to predsa normalna zbran len ty kemperi su niekedy nehorazne blby :D

Pedrito
14-12-11, 15:20
tak bych dal alespon neco jako je na furien andrenalin ptž oni celých nwm 30 min sedí a chodí na stejný místo a člověk se knim ani nedostane a když tam stojí třeba 4 vedle sebe tak si člověk nezahraje a umím to hrát akorát sem to dlouho nehrál a hrál sem mt2 a wow takže mě to zkazilo přesnost atd