Camel
24-05-15, 12:16
Zdravím, tímto bych chtěl požádat o práva na Zombie servery.
Nick:
Dříve Camel, na tomto účtu mám v podstatě veškerou aktivitu.
Nyní Plie STEAM_0:1:114944071
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rejstřík:
Bez BANu. :)
Pár let nazpět jsem dostal BAN na nejmenovaném portálu GS, DM údajně za WH+AB…
Neříkám, že jsem nezkoušel nějaké ty cheaty, ale jen na BOTech.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hlášení:
Zas tak velký práskač nejsem, něco málo přes !, jinak 1 no forku, myslím, že to vyřizovala Britney.
Zkušenosti:
Dělal jsem admina, už je to taky nějaký ten rok zpět, jednalo se o Zombie server. Po cca půlročním huntění jsem si nechal práva zrušit,
server šel pomalu do kytek. Pevně doufám, že to nebylo mojí vinou. :D
Z toho vyplývá, že nějaké ty zkušenosti s adminováním mám.
AMX je samozřejmostí, stačí je oprášit základy..
Něco o mě:
- Je mi 17. :D
- Hraní her
- Vlastně vše okolo pc
- Profesionální flákání
Něco na závěr:
BaseBuilder moc v oblibě nemám, vlastně vůbec, jsem spíš takový ničitel.
Momentálně se spíš věnuju GOučku.
Zároven bych chtěl požádat o změnu nicku, na výše uvedený nick Plie, předem děkuji.
Myslím, že nějaké extra velké spory jsem neměl s nikým na serveru, tak jsem si řekl, proč to nezkusit, díky za přečtení.
Nick:
Dříve Camel, na tomto účtu mám v podstatě veškerou aktivitu.
Nyní Plie STEAM_0:1:114944071
Rejstřík:
Bez BANu. :)
Pár let nazpět jsem dostal BAN na nejmenovaném portálu GS, DM údajně za WH+AB…
Neříkám, že jsem nezkoušel nějaké ty cheaty, ale jen na BOTech.
Hlášení:
Zas tak velký práskač nejsem, něco málo přes !, jinak 1 no forku, myslím, že to vyřizovala Britney.
Zkušenosti:
Dělal jsem admina, už je to taky nějaký ten rok zpět, jednalo se o Zombie server. Po cca půlročním huntění jsem si nechal práva zrušit,
server šel pomalu do kytek. Pevně doufám, že to nebylo mojí vinou. :D
Z toho vyplývá, že nějaké ty zkušenosti s adminováním mám.
AMX je samozřejmostí, stačí je oprášit základy..
Něco o mě:
- Je mi 17. :D
- Hraní her
- Vlastně vše okolo pc
- Profesionální flákání
Něco na závěr:
BaseBuilder moc v oblibě nemám, vlastně vůbec, jsem spíš takový ničitel.
Momentálně se spíš věnuju GOučku.
Zároven bych chtěl požádat o změnu nicku, na výše uvedený nick Plie, předem děkuji.
Myslím, že nějaké extra velké spory jsem neměl s nikým na serveru, tak jsem si řekl, proč to nezkusit, díky za přečtení.