Zobrazit normální verzi : Ziadost o UB
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 48 tydnu , 4 dnu , 6 hodin , 15 minut a 36 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : aLwaYs
[AMXBANS] Tvuj nick : cKeMeT : D
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 91.127.105.179
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 91.127.105.179
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Kashpi
[AMXBANS] Server : Kotelna - OldSchool | csko.cz ( de_dust )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
cKeMeT :D is joining the Counter-Terrorist force
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj k
Dobry den vazeny admini
Dovod preco pisem je prosty. Ziadam vas o UB na vasich serveroch. Wh som nikdy nemal a nikdy ho mat ani nebudem. Ziadam tiez o demo kde vidno ze mam Wallhack. Za vyriesenie a demo vam predom dakujem :)
Always
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=16253
Zaujímalo by ma prečo si na konci napísal zabanovaný nick. Pripadá mi to ako podpis.
Ban je už dobrý týždeň. Prečo ťa nenapadlo skôr požiadať o Unban ?
Ten výpis z konzoly sa mi zdá neúplný.
Buď si klamár, alebo moja neznalosť(v tom prípade sa omlouvám).
Pred tyzdnom som nevedel ako sa ziada o UB tak som sa to musel naucit :) je to tak ze ziaden wallhack som v zivote nemal a ten vypis je uplny :)
Kasphiho velmi dobre poznam, a samozrejme neverím že by sa pomolil :)
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 48 tydnu , 4 dnu , 6 hodin , 15 minut a 36 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : aLwaYs
[AMXBANS] Tvuj nick : cKeMeT : D
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Tvoje SteamID : STEAM_ID_LAN
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 , 0 ) : 91.127.105.179
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 91.127.105.179
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : Kashpi
[AMXBANS] Server : Kotelna - OldSchool | csko.cz ( de_dust )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
cKeMeT :D is joining the Counter-Terrorist force
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj k
Dobry den vazeny admini
Dovod preco pisem je prosty. Ziadam vas o UB na vasich serveroch. Wh som nikdy nemal a nikdy ho mat ani nebudem. Ziadam tiez o demo kde vidno ze mam Wallhack. Za vyriesenie a demo vam predom dakujem :)
Always
Self headshot.
Nick "cKeMeT : D" v hlstatsx nenájdený. Úhybný manéver ti nevyšiel. Myslel si si, že po týždni ťa to po zmenení nicku na server pustí. No kamaráti niekedy klamú.
No vies nebol to manever ale nevadi :) moj hlavny nick je Always a nick cKeMet : D mam len ked idem na nejaky novy server :)
smile +1 :D
I-Mouse oldschool nemá statistiky
demo jdu najít
edit: chvilku počkej, mám po formátu disku, tak musím vyhrabat dobrou zálohu :D Ale neboj tvoje demo mám určitě:)
To Always som písal už na začiatku :D, dík za radu kasphi.
vsak v pohode :) nemam co tajit :)
http://csko.cz/dema/upload/dir/111207-1708_dust.rar
čas 21:38 seš ty :)
Jinak už vím co to bylo za situaci...sem se při tom banování musel strašně smát, protože nás na serveru bylo zrovna 8 adminů :D
Attack, nehoň si posty.
Kashpi gj..
Myslis ze neviem kto je admin? Preco by som mal cheatovat pred adminmi ? A akoze preco som dostal ban? Za jednu strelu? Zato ze zblbla textura? Ziadny wallhack som nemal :)
No nevíš kdo je admin, to je jistý :D
A to nebyla chyba textury neboj :) To vidíš jen když máš WH. Tady není prostě co řešit
ziadny wallhack som nemal :) a ak si si vsimol ked som po nom vypalil zvlastne ze po prve som ho netrafil a po druhe hned zmizol ani mrtvola tam nebola nic :)
Prostě to nechápeš?! :D
To byla halucinace, kterou vidí jen hráči s WH :laugh:
zoscreenoval som to demo :)ja problem v kompe nemam takze mozno ty :) laskavo si to pozri :)
http://imageshack.us/photo/my-images/14/dedust0001f.png/
Otazka znie: Z kade sa tam vzal CT v zemi :) ? Mozno mate duchov na serveri. Mna si vtedy nespectoval :) Je to par sekund pred mojim banom
je taky priehladny ako ten za ktoreho som dostal ban :)
a tu je dalsi :) maly by ste si najat Ghost hunterov :)
http://imageshack.us/f/593/dedust0004ze.png/
pozri na mieritko :) nikto tam nebol ale T je tam ako duch :)
zoscreenoval som to demo :)ja problem v kompe nemam takze mozno ty :) laskavo si to pozri :)
http://imageshack.us/photo/my-images/14/dedust0001f.png/
Otazka znie: Z kade sa tam vzal CT v zemi :) ? Mozno mate duchov na serveri. Mna si vtedy nespectoval :) Je to par sekund pred mojim banom
To ct v zemi je ta halucinacia. Vidi ju len cheater.
Tady je někdo natvrdlej...
Nechapes ze mna vtedy nespectoval? :) spectoval uplne ineho hraca :)
:D :clap:
já prostě už nemůžu ani psát...
To není probém u mě na PC :D nebo myslíš, že tady mám duchy?
To co si viděl byla halucinace, kterou vidí jen hráči s WH a admini pokud jsou mrtví. Proto já je vidím v zemi a ve zdi...žádnej hráč na ni nereagoval jen ty. Takže si měl WH.
toho si můžeš všimnout i podle nápisu v chatu u mě [Lucia Hallucination] Started
Vysvetlím ti to:
Admini majú na serveri plugin:http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=856436.
Jedná sa o plugin proti WHčkárom. Po stlačení "R" sa adminovi v spectate a hráčovi ktorého spectuje a ktorý má WH zobrazí Halucinácia.
Zobrazí sa len hráčovi s WH. Tá pointa je taká, že WHčkár si bude myslieť, že je to živí hráč a začne donej strieľať ! a bum ban
natacal som tolko dem :) bol som admin ale nikdy som sa nestretol ze by som videl duchov :) absolutne si ty mna nespectoval :) neviem vy mozno mate taky wallhack co vidi aj duchov ale ja ziaden taky wallhack nemam :)
Tvoja demencia nemá hraníc. Asi preto, že si bol na takom portáli, kde ten plugin na serveri nemali "ty mudrlant". Ban i na fóre mu dať.
ale nechapes ze som wh nemal ? :) nikdy som ho nemal :) neviem preco sa mi tam ten manik objavil ale wallhack ja na 1000000000000000000% nemam
shlédl jsem demo, reagoval jsi na halu, což znamená, že si měl aktivně zaplé WH, tudíž si dostal ban.
Lock
I-Mouse díky za pomoc, ale jak vidíš, tak prostě proti němu není pomoci. Prostě nepochopí co píšem
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.