Zobrazit normální verzi : žiadosť o Unban
Dobrý deň.
Dostal som ban na meno L0nLeY^ za wallhack ktorý som v živote nepoužil. Niesom nejaké malé dieťa čo hrá hru jedine s cheatmi. Týmto prosím o unban IP 95.105.250.243
Ako sa možem zaručiť že som neni cheater ? No Csko hrám už niekoľko rokov a mám v pláne do roku 2012 si kúpiť steam a tam cheaty nejdu. A ten steam chcem kúpiť iba preto aby ste vedeli že nemám cheaty lebo jak som už podotkol Cs 1.6 hrám už dosť dlho :)
Za odpoved vopred dakujem.
L0nLeY / Raiton
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=16736
ban dal ridik, počkej si na demo
btw na steamu jdou taky cheaty :D tak se nevymlouvej, že ho chceš jen proto, že tam to nejde.
No mne každý povedal že na Steame cheaty nejdou tak ho chci proto :)
pohledam demo
demo http://csko.cz/dema/upload/dir/loney2.dem
na konci si pekne strelil do haldy a pak z peknym predstrelem na jednoho pokud to nebude dostacujici tka hodim jeste jedno
CoolExplosion
14-12-11, 21:50
Dobrý deň.
Dostal som ban na meno L0nLeY^ za wallhack ktorý som v živote nepoužil. Niesom nejaké malé dieťa čo hrá hru jedine s cheatmi. Týmto prosím o unban IP 95.105.250.243
Ako sa možem zaručiť že som neni cheater ? No Csko hrám už niekoľko rokov a mám v pláne do roku 2012 si kúpiť steam a tam cheaty nejdu. A ten steam chcem kúpiť iba preto aby ste vedeli že nemám cheaty lebo jak som už podotkol Cs 1.6 hrám už dosť dlho :)
Za odpoved vopred dakujem.
L0nLeY / Raiton
Tak abych se k tomu vyjádřil. :) Za to že ty napíšeš že jsi nikdy nepoužival wallhack,může napsat aji ten co používal MultiHack. Admini se na kotelně nemílí,takže s nich laskavě nedělej blbce. A že můžeš zaručit že by jsi necheatoval- že hraješ Cs 1.6 už dlouho,můžeš ho hrát 10-15 dní nebo měsíc,nebo snad 1 až 5 roku,nikoho to nezajima,admini tě přistihli jak Cheatujes,takže za mě,bych Unban nepovoloval.
a ty si kdo ? :D ze tomu tak rozumis podival si se vubec na demo ?
Mne to demo nejde prehrať takže nvm co s tým ale ked si myslíťe že som cheatoval tak mi ten ban nechajte jeto váš server vaša vec.
Dakujem že ste si aspon dali námahu odpísať.
Raiton
CoolExplosion
14-12-11, 22:03
Né,bohužel nepřehrál,když vůbec nejde přehrát. A v cheatech se vyznám a taky jde jednoduše poznat kdo hezky mluví pravdu a kdo píše totální blbosti. Normální hráč který by vážně necheatoval,by se vyjádřil trošku jinač.
hmmm nejde prehrat ? ja ho normalne prehral
No proste mne vyskočí nejaký demo error :D no nevadí aj tak dakujem za váš čas :) nájdem nejaký iný server teda ak už nemožem byť na kotelne ;(
a nespouštěl si to v mediaplayeru?? Ikdyž ja zapoměl ty už hraješ moc let CS1.6 :)
Podle dema jasné WH :) unban nebude.
a nespouštěl si to v mediaplayeru?? Ikdyž ja zapoměl ty už hraješ moc let CS1.6 :)
:D hej tka ted si mne brutalne rozesaml :D vtip tejdne :D
Skúšal som skoro všetký programy na spúštanie DVD čo mám v PC a neišlo :)
vidím že si zo mňa robíte srandu ... tak ja račej pôjdem majte sa dobrú noc ...
xD tak to všecko vysvětluje xD opravdu dlouholetý hráč :)
daj pokoj hej ? Dlouholetý Derovač .....
to musis prehrát v csku . Zkopíruj si to demo do složky cstrike , spust si csko a do konzole napis "viewdemo loney2" pak ti to pude :)
Tak abych se k tomu vyjádřil. :) Za to že ty napíšeš že jsi nikdy nepoužival wallhack,může napsat aji ten co používal MultiHack. Admini se na kotelně nemílí,takže s nich laskavě nedělej blbce. A že můžeš zaručit že by jsi necheatoval- že hraješ Cs 1.6 už dlouho,můžeš ho hrát 10-15 dní nebo měsíc,nebo snad 1 až 5 roku,nikoho to nezajima,admini tě přistihli jak Cheatujes,takže za mě,bych Unban nepovoloval.
Prosim te a to vis jak? Nikdo se nemuze nezmylit.
CoolExplosion
14-12-11, 22:28
Ano tak jistě,ale málo kdy se to stane že se Admin zmílí,ještě když si projde několikrát video,nebo ho přímo sejme tak jak on říkal. :) Taky si to trošku čti.
Ridik myslíš to ako som zabil Th0ra cez tú stenu ? :D
Ak myslíš to tak som ho počul ako striela a tušil som že odtial zabili môjho spoluhráča .....
Montty non skill
14-12-11, 23:06
Má prostě zkušenosti ze hry. Je to skill a ví kde co a jak... Sice mu v tom něco pomáhá, ale on má chlapec tušení, že ví kde a kdo je :D Nějaké dema, těch už viděl... ;-)
hej takovy predstrel nemam ani ja a to uz tu hraju nejakej patek natoz na w3 kde je jeste jednoduch derovat protoze ti vampire aura rekne jestly tam nekdo je ....
Čus
Dostal jsem ban za speadhack...ale neměl jsem ho...Moje ip:88.100.141.194 ...Prosím o unban
Retro založ si svoje vlákno a dej tam výpis z konzole.
A raiton tady už nemusíš nic vysvětlovat, demo ukazuje na WH, pár měsíců si tady nezahraješ :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.