PDA

Zobrazit normální verzi : Capture...-adrenalinE



Charon35
14-12-11, 21:13
"Pro pouziti komba napis /adrenalin".

Ja musím napísať /adrenaline

Charon35
16-12-11, 22:03
Takže ďalej:
V hintoch je minimálne 1 gramatická chyba, bodlo by ich prebehnúť. Viem, že sú to drobnosti, ale nevyzerá to pekne, navyše /adrenalinE je zavádzajúce.
A na cbble sá dá dostať do veže (od T spawnu). Ako sa tam jeden dostal, hneď tam skačkali skoro všetci (jasne, aj ja. chcel som to overiť)

427

Nix0ne^
17-12-11, 07:57
Taky musím psát /adrenaline ale myslel jsem že se to jen nějak změnilo. No co už, a btw. té chyby v cbble sem si nevšiml. :D

Kotel
17-12-11, 18:50
Opraveno.

Nix0ne^
18-12-11, 11:59
Kotel prosím podívej se na můj Thread se jménem Spawny . Díky :)

Charon35
20-12-11, 19:12
Tak neviem ako to je s tým /adrenalin, ale to cbble je stále na prdlajz. Hneď 2 z 5 T sú vo veži s lamerkami. 446

Kotel
20-12-11, 19:52
U vchodu by mel byt zataras, pres ktery se neda projit. Nebo to jde nejak obejit?

Charon35
20-12-11, 21:23
U vchodu by mel byt zataras, pres ktery se neda projit. Nebo to jde nejak obejit?

Ten vchod (2. post, 1. obrázok) je zaterasený. Ale aj tak sa tam dá preskočiť cez tú "záterasu" (akokeby bola zhruba v strede "diera"). Keď človek vie ako, je to otázka minúty, aj menej. Trochu trafiť stred, trochu sa pohrať s jump + duck a si tam.

EDIT: OK, funguje. thx