Zobrazit normální verzi : [ k dořešení ] Mazadox --> because
Vypis z konzole:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 147419)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): < Mazadox >
[AMXBANS] Tvuj nick: Mazadox
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:42849838
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:42849838
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 188.167.130.32
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < because >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Deathmatch
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Poznamka:
Dobry den , to si ze me strilite ? Nebo to ma byt pokus o intelektualni vtip ? Jak jste si mohli vubec neco takovyho dovolit ? To ze mam nejakej ban na publicu ''gamenice'' nebo co to ma byt , no a co ? Muzu ja za to ? Zajimave je ze jste me nezabanovali na turnaji 5v5 , ale to neslo ze ano ? Protoze jsem tahal team.Pff jak muzete vubec neco takovyho udelat? Hrace jako ja a mojich kvalit? Panove na neco se vas zeptam.Co vy jste v teto FPS hre dokazali ? Umistili jste se nekde na offline cupu ? Kvalifikovali jste se na MCR ? Pochybuju :D A jeste tresnicka na dortu ban na DM ? Zajimave je ze na serverech FFA od Navi na ktere chodim hrat nekolik let me jeste ban nedali , a pridu tady se s rajderem rozehrat na 10 minut a mam ho tam ? Vy si vazne ze me delate soufky,to ze je nekdo proste uz to tak povim 'NEJLEPSI' tak ho hned musime zabanovat aby si ostatni mohli zahrat ? Nebo jak to je proste ? Kazdopadne zadam o unban protoze tohle je bezduvodne a do nebe volajici. Preji hezky den , kdyztak admin kontakt na email nebo steam :) Dekuji
Ahoj
http://leteckaposta.cz/962327312
Pre adminov: http://csko.cz/forum/showthread.php?39269-Wallhack
pweredbytvaroh
08-06-15, 15:25
Dobrý den, v admin forum to potvrdilo 6 adminů, přidávám se k nim - wallhack. Jen teda nevím, proč o sobě říkáš, že jsi nejlepší? To asi myslíš jiného Mazadoxe, protože ty tak opravdu nehraješ :mellow:
Máš pravdu, v tejto hre som nič nedokázal. Nevyhral som žiaden turnaj a ani nemám dobré skore. Ale zaujimavé pán najlepší, že vidíš enemy 3-4 sekundy a začneš páliť až po nejakých 6stich sekundách (To je tak keď nevieš či je ešte za stenou alebo už neni) . Alebo, že za tebou páli AWP, asi 3 strely missne a ty sa ani neotočíš. Ale tak nechám ešte niekoho nech sa vyjadrí, nech neni ukratený tuto pán skill.
PS: http://steamcommunity.com/id/ppplllooommmsss/ - Môj steam, len prepáč ak ťa nepríjmem, nemám rád naegovaných týpkov.
Maaaaaaaaaaja
08-06-15, 17:19
Koukal jsem na to demo podruhé, potřetí. Jak jsem se bavil s becausem, jsou tam divné momenty, ale na ban nic, nebo tak nějak jsem to říkal. Po dalších shlédnutích (s wh i bez) jsem za unban. To není wallhack podle mě.
Tak když s tím Mája začal, přidám se taky. Už v topicu v admin sekci jsem se tehdy vyjádřil a uzavřel to tím, že to na ban není. Stejně jsem se tam vyjádřil dnes a píšu to i sem. Jsem pro unban.
Chlapečku ten trial nebo co to je , já mám nahráno 3x víc než vy tady všichni dohromady a vy mě budete soudit ?
because : Tak sem se neotočil kvůli nějakýmu awp , mám se otáčet za někym kdo se neumí ani trefit ? Nenapadlo tě třeba že mám zapnuté písničky nebo tak něco ? Vy jste celkem profesionálové , jsem vám vás vystřílel někde na mixu a tohle mám za to jo ?:D
To že to kouklo 6 adminů a potvrdilo wh , dej mi nicky tich adminů at se můžu pobavit .. Laskavě mi dej unban protože tohle je dost k smíchu chlapče.
because : Ty se asi vyznáš hele , řekni mi tvojí historii ..
Chlapečku ten trial nebo co to je , já mám nahráno 3x víc než vy tady všichni dohromady a vy mě budete soudit ?
because : Tak sem se neotočil kvůli nějakýmu awp , mám se otáčet za někym kdo se neumí ani trefit? Nenapadlo tě třeba že mám zapnuté písničky nebo tak něco ? Vy jste celkem profesionálové , jsem vám vás vystřílel někde na mixu a tohle mám za to jo ?:D
To že to kouklo 6 adminů a potvrdilo wh , dej mi nicky tich adminů at se můžu pobavit .. Laskavě mi dej unban protože tohle je dost k smíchu chlapče.
Tak týmto pádom môžeme pridať aj všetky časy čo sú počuteľné že? Ver mi, ja som s tebou nikdy nehral ani jeden mix takže mne je celku u riti kto si.
PS:
Časy:
2:30 - Prefire, do kát
4:16 - Okej počuť, že striela ale neviem ako vedel, že čupí
4:25 - Ocakavá toho za tým rohom, ale zrazu si všimne, že ten oproti nemu je afk (Easy kill)
5:14 - Vidí, nezačne páliť, čaká na toho čo ide k nemu.
5:25 - Funny, po celý čas po ňom páli vipo za ním a s ním to ani nehne (že by až tak ten zvuk nepoužíval?)
6:33 - Mysím, že chcel predmieriť hore, žial vyrušilo ho enemy dole.
7:24 - Čaká kým vyjde hráč
8:15 - Zase nejak očakáva, videl ho skorej ale nevystrelil, lebo WH je sviňa
10:35 - Pozastavme, však ide z poza krabice na druhej strane mapy
12:50 - Moze byť nahoda ale tak ja mu neverim
13:40 - Sleduje ho cez stenu
13:48 - Vidí ich, že skáču dole?
14:56 - Pekna diera
15:07 - Walllook smerom k tomu, čo ide pri stene
15:20 - S predstrelom si pekne na mna vyšiel. Nemal šancu o mne vedieť.
16:04 - Nahodna strelba do stien? Na deme 1 je tento moment tiež, a tam kde strelil v oboch prípadoch bol enemy.
20:05 - Mne to pride uz vsetko podozrive :D
21:40 - Zase si namieri na druhý koniec mapy len tak. Sú tam enemy a jeden ma vychádzať.
22:49 - Nejak veľa ich tam je, chvíľku sa budem kukať na krabicu, predmierim si na neho a vyjdem.
23:17
A to tam nie sú časy počutelne, ktoré si mohol počuť ale taktiež nemusel kedže podľa tvojich slov si si púšťal hudbu.
To první demo je podle mě nepoužitelný, ale HLTV už ne:
5:14 Tohle absolutně postrádá logiku, tobě tam vyjde hráč a ty furt pre-aimuješ na toho druhého
8:15 Tohle už je čekání na jistotu
10:35 Nevyleze a nevyleze, co?
14:54 Ne, nežeru
15:20 To, že vystřelíš zpoza rohu jen tak, ok, ale že pustíš full-out do čupícího hráče? Nope
+ Větou "mám se otáčet za někym kdo se neumí ani trefit ? Nenapadlo tě třeba že mám zapnuté písničky nebo tak něco" si potvrdil, že meleš úplný nesmysle
+ Ten fullout je fakt strašnej
E: Tvaroh našel krásnej čas v 9:50, tam úplně zamrznul, gj
Komik :D:D
Poslouchej , je to DM..Víš co to je DM ? To je Deathmatch , kdyby to bylo na publicu je to o něčem jiném :D Ty časy co si vypsal jsou crazy, to je ta stejná idilka jak kdybys mě chtěl vypsat na aimu :D:D..
Seiter ty jsi kdo prosím ? Jo ten fullout je strašnej , tebe nenapadlo že je to rozehra třeba ? :D:D
Ano melu uplný nesmysle v pohodě :D Ještě mi řekni kdo si , tebe neznám -.-
Naprosto default časy , kolik máš odehraného ? A kariéra ? :)
Naprosto default časy :D
Ještě jedna otázka pánové admini '' kolik máte odehraného na lize ? jmenujte mi aspon 1 tým za který jste hráli ''
Jestli mě zabanoval někdo kdo má nahráno public a zkušenosti na bodu mrazu roční dvouroční tak je to k pláči.
Prostě chci unban , protože je to crazy a je to neprávem ...
pweredbytvaroh
08-06-15, 17:57
Hele ty profíku, místo toho arogantního přístupu, co tu předvádíš, bys k nám mohl být slušný, abychom i my k tobě mohli být slušní. Časy tu máš vypsané.. tím, že napíšeš "naprosto default časy", se nikam nepohneme. Obhaj si je a můžeme dále diskutovat. Hlavně mě zajímá čas 9:50 (třetí demo - hltv), díky.
Arogantní a namyšlenej jsem a budu protože mi tady nešaháte ani po kotníky,ani jeden.A tím banem jste to típli pořádně teda.Tak se mi nediv hochu.
Btw. Jak ti mám obhájit časy z DM ? To si vážně ze mě střílíš nebo to má bejt ironie ?
pweredbytvaroh
08-06-15, 18:54
My ti nešaháme ani po kotníky, ale střílíš, jak kdybys měl obrnu, fajn. :D
Sem tvoje steam ID zadala do vyhledávače a nic mi to nenašlo. Žádnou bohatou historii cska. 3 Roky steam a nic, ani GO nevedeš, protože 1.6 už dávno upadla co se týče MS. Tak kde je chyba?
Sem tvoje steam ID zadala do vyhledávače a nic mi to nenašlo. Žádnou bohatou historii cska. 3 Roky steam a nic, ani GO nevedeš, protože 1.6 už dávno upadla co se týče MS. Tak kde je chyba?
On je tak dobrý, že ho ani google nenajde.
2 steamy jsem prodal kvůli hrám , jestli chceš dám ti sem SID a tam si najdeš u2 a PZ teamy a bůhví co všechno.
Kde je chyba ? Chyba je to že to GO mě nebaví , je to jak CoD ..Takže vůbec nechápu co sem pleteš nějakej Global.
Já mám vaše názory víte kde , vůbec mě tenhle portál nějak nezajímá ..Jenom chci prostě unban aby sem se mohl chodit rozehrávat na DM.Ten ban byl neprávem prostě :D Neřeknu kdyby to byl ban na Publicu , ale na DM to už je celkem do nebe volajicí . To je to samý jak kdybys mě chtěl vypisovat na aimu prostě :D To jsem vašim adminům dal asi pořádnej hunt na nějakým mixu protože tyhle defaulty jsou funny :D ..Unban calling
Neviem co ti už mám na to povedať. Furt si asi budeš mlieť svoje. Ani jeden čas si nevysvetlil, a máš ich tu hromadu. Vieš chodí to tu tak: Dojde si týpek po UB, admin mu dá demo, ostatný to kuknú, a rozhodnú medzi WH a nič. Sú prípady ako tento kde polka je za WH polka je za čisté a práve vtedy by sme chceli vedieť ako si dospel k záveru, že si tam čakal enemy, zastavil pred stenou, že si kukal cez stenu atď. Ale pokiaľ samozrejme tu nechces žiadny čas vysvetliť tak sa asi ani nemáme o čom baviť. Mňa si zatial absolútne nepresvedčil o tom, že by si bol nejaký skill. A druhý krát ti píšem: V živote som s tebou mix/gather nehral. :)
Btw. Jak ti mám obhájit časy z DM ? To si vážně ze mě střílíš nebo to má bejt ironie ?
Normálne. Povedz prečo si v danom čase mieril tam a tam, prečo si sa napr otočil tam a tam... Ak máš rozum a o ten unban naozaj stojíš tak si to obháj a nevyvyšuj sa tu prosím ťa. A reči typu že to je demo spred 2 týždnov, a pod. si nechaj pre seba, keď si otvorím svoje demo spred 5 mesiacov, viem si domyslieť kam idem a čo urobím.
E: neskôr sa vyjadrím aj k banu.
Znovu jsem si projel vypsané časy i akce mimo a musím konstatovat, že i když se mi předtím opravdu nelíbil jen jeden čas, našel jsem tam víc akcí, kdy o enemy nemohl vědět a přesto si pro něj přišel. Ban oprávněný a sorry za průtahy, asi jsem to tam "nechtěl vidět" nebo nevím, co se mnou bylo.
Nevím či to je k smíchu nebo k pláči toto. A Maza jestli si chceš ještě trochu víc polepšit k ub, napiš že mám wh taky :) (y) pomuže to.
tak já se vám na toho top playera večer podívám tedáá :)
no nevim,tohle bych se neodvazil banovat.Za me cisto.
Obhajoba 0 bodov, prevaha WH nad clear. Ešte niekto by to mohol pozreť. Poprípade tí čo napísali do AF svoj názor aby ho napísali aj sem.
Jakokdybyholub1
22-06-15, 23:05
Za mne: je to WH.
Nevim, jestli má můj názor nějakou váhu. V admin fóru jsem napsal, že tam vidím WH, píšu to tedy i zde.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.