Zobrazit normální verzi : RapStar
Vypis z konzole:
Hráč RapStar
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:413932763
IP adresa 62.197.243.45
Udělen 10-06-2015 - 19:12
Délka banu trvalá
DĂşvod Wallhack
BAN dal Admin Milk (Milk CZ)
BAN dal Server csko.cz | Aim (aim_deathmatch)
Poznamka:
zevraj WHcko co nieje pravda ked niekdo nema roky praxe s DM FFA OHS a zo sutazi tak je to 0 bez slova. Ak neverite ze nemam WH podte niekdo na skusku a uvidite jedna s Playoff ktorej som sa účastnil bola DreamHack Summer SteelSeries
srandy kopec
demo: http://csko.cz/dema?UPD=iajZsg9N
E: Mě stačí, když se na to podívají kolegové. :)
ked mi neveríš pod si skúsiť sám
héj? tak pod ty vs já a uvidíš sám
Tu niet o čom diskutovať, jasné WH.
tak pod 1kolo s milkom a uvidíte
Vítejte na herním portálu csko.cz,
děkujeme Vám za podání žádosti o zrušení banu. Mrzí nás, že se z Vašeho herního účtu cheatovalo i přes jeho striktní zákaz. Uvědomte si prosím, že cheating je závažné porušení pravidel a má velký vliv na chod herního serveru. Abychom zajistili hratelnost herních serverů na nejvyšší úrovni v boji vůči cheatingu, nemůžeme právoplatně udělený ban za cheaty zrušit na základě žádosti a to bez ohledu na další hlediska (kdo z počítače cheatoval, o jaký cheat šlo, apod.).
Váš ban bude zrušen po jednom roce od udělení banu. Poté se opět připojíte.
Pokud si pořídíte originální hru (http://www.herni-kupony.cz/counter-strike-1-6/?utm_source=pp-1052&utm_medium=pp&utm_campaign=pp-counter-strike-1-6), ihned se připojíte a můžete opět hrát. Pamatujte však prosím na to, že v případě opětovného cheatingu z originální hry již bude Váš přístup na herní servery trvale.
originálne CSko mám na steame aj GO source a iné ale to je nepodstatné ked to mám na steame pochybujem že sa tam dajú používať cheaty ktoré ani nepoužívam
originálne CSko mám na steame aj GO source a iné ale to je nepodstatné ked to mám na steame pochybujem že sa tam dajú používať cheaty ktoré ani nepoužívam
Ano, i na Steamu se dají používat cheaty. Jsou firmy, které se specializují na vývoj takových chetů, aby je Steam nenašel. Takový zkušený hráč jako ty by měl vědět.
Myslím že tu už není o čem diskutovat, tak poprosím o lock :D
Maaaaaaaaaaja
12-06-15, 00:08
Pozor !! První český hráč, který se dostal až do play-off DH Summer. Jsem pro unban, takový argument nelze jen tak přehlížet.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.