PDA

Zobrazit normální verzi : Low style



Sk1ll3rM4n
17-06-15, 13:10
Klan low style robí vaše zombie serveri nehratelné! Vždy keď príde na zm 1 tak sa všetci hráči premiestnia na zm 2 -_-. Hlavným problémom je že tým dvom ide iba o nákazu inak nevedia nič... Aj 70timi bodmi nejdu normálne hrať za policajtov ale robia nákazu ďalej. Ide im totižto len o nákazu a je im jedno že si mi nezahráme... Kopu hráčom sa to nepáči tak ako aj mne. Keď nie sú na serveri tak hráči hovoria približne toto : "konečne samovražda odišla s ňou sa to nedá hrať..." alebo niečo v tom zmysle lebo keby že si nekúpim na vašom hostingu VIP tak už dávno na vašich serveroch nehrám... Ich meno je Low style luky a low style rýchla samovražda :)

Jarny ^|
17-06-15, 20:35
a?
Je to hra,kde ked neporušuje pravidla si može robiť čo chce,su tu aj dôležtejšie veci na riešenie ako riešiť nejaky ns "clan" ,ktory robi nákazu.

DanielHavlicek
17-06-15, 20:52
napises sem ,,Je to jen hra?" NE! Dostal bych PERMU ... Pokud vim nebo si myslím tak jsem četl ze se lidi nesmějí nechávat úmyslně navazovat (mohu se milit, hrál jsem víc ZM her než na kotelně ;) ) ... Samozřejmě, proti nim asi nic neudelate, ale tyhle dva vám krachnou zombie server ale můj názor :)

+ Je zakázáno spolupráce ZMxLidi ... Když žil třeba luky tak samolamka dělala body a naopak, ale já se do toho nějak vrtat nebudu, ZM mě už nebere :)

vikernes
17-06-15, 21:02
Abych ti pravdu řekl že i mě se nelíbí tenhle jejich způsob hraní ale bohužel s tím vůbec nic nenaděláš jak ty tak nikdo jinej...nejlepší asi máš když se rovnou přepojíš na druhej ZM server a nebo v lepším případě jak to dělám já odpojim se a mam víš kde .... :)
Víceméně neporušují žádná pravidla jen když se dohodnou mezi sebou že jeden zůstane za CT a druhý mu zařídí lasta

DanielHavlicek
17-06-15, 21:10
Vikerne ale v tom je taky problém ... Časem se prepoji ľ hráčů od samolamky a lukyho a oni se taky prepoji, pak z ty hry nic nemáš když 10minut tam, 10minut tam ... Ty by potřebovali vojnu jak sůl ... Za chvilku si tam bude dávat samolamka a luky duel jelikož tam hrát nikdo chtít nebude vit.JÁ :)

DanielHavlicek
17-06-15, 21:12
PS: Zde je oprava mého prvního prispevku:

Je fakt když sem ještě hrával ZM, tak když tam přišla samolamka(samovrazda) a luky tak sem šel hned na druhy ZM server ... S nima je to neskutečné, stále silka, i infekční granáty a ty zde napíšeš ,,Je to jen hra?" ... Takže když si stáhnu Wallhack dejme tomu a da někdo na me stížnost napises sem ,,Je to jen hra?" NE! Dostal bych PERMU ... Pokud vim nebo si myslím tak jsem četl ze se lidi nesmějí nechávat úmyslně navazovat (mohu se milit, hrál jsem víc ZM her než na kotelně ;) ) ... Samozřejmě, proti nim asi nic neudelate, ale tyhle dva vám krachnou zombie server ale můj názor :)

vikernes
17-06-15, 21:20
Takhle to nemůžeš srovnávat Wallhack je wallhack a tady nejde vůbec o žádné porušování pravidel.Nakazit se můžeš nechat kdy chceš a jak chceš to je úplně jedno a ten styl hraní to je taky úplně v pořádku.Jak jsem psal i mě se to nelíbí ale jediný řešení který v tomhle případě funguje 100% je se odpojit a vykašlat se na to.

Nějaký mod. Lock pls nebo tu bude téma na 5 stránek

DanielHavlicek
17-06-15, 21:31
Jediný řešení je spíše vymazat ZM z hlavy a z cska ... Tedy pokud s těma dvouma nejsi kamarád, to pak na toho dotyčnýho berou ohledy ...

Grakon2702
17-06-15, 21:43
Na ZM nechodím a nerozumím tomu, ale měl bych k tomu jednu věc. Pokud se ví, že se něco zneužívá, otravuje to a odrazuje hráče, mělo by se s tím něco dělat. Udělat nějaké pravidlo, které by daný případ zakazovalo či cokoliv jiného. Vždyť to je případ, kdy to vadí všem, jak hráčům tak i adminům, ti pak ze serveru odcházejí jinam a server tak upadá čím dál víc. Určitě by se s tím dalo něco udělat...

E:

Psal jsem o tom kotlovi a bylo mi řečeno že takhle se to má hrát.Takže něco vymysli :)
Jak jsem psal výše, vůbec ZM nehraju a nerozumím tomu módu, radši se v tom už tedy nebudu hrabat.

vikernes
17-06-15, 21:57
Psal jsem o tom kotlovi a bylo mi řečeno že takhle se to má hrát.Takže něco vymysli :)

Samco
17-06-15, 23:31
Týmto štýlom ako hrajú oni hrám aj ja keď idem pár krát na klasické ZM. Sú o niečo živšie tie kolá ako sedieť 5 minút v kempe. Ak ti vadí, že tam oni hrajú tak sa odpoj.