Zobrazit normální verzi : Maximální povolený ping
Zdravím. Mám otázku a též návrh. Na serveru jsem si všiml, že je maximální povolený ping nějakých 120 nebo 150 (Teď nevím jistě) a až pak to hráče kickne za ping. Zdá se mi to šíleně moc jelikož stačí aby tam bylo pár hráčů s 80-100 pingem a strašně to laguje. Což se stává každý den.
CS hraji dlouho a ještě jsem si nikdy nevšiml, že by to nějaký server takhle měl. Většinou jsem viděl maximálně 60-80 a víc ne.
S tím se váže má prosba zda by bylo možné tuto hranici snížit aby už tak často nedocházelo k lagům na serveru a dalo se v klidu hrát bez toho abych vychytával chvíle kdy to těm hráčům spadne alespoň o pár čísel a já se mohl naplno zapojit do boje.
Děkuji, AndreCz
Všiml jsem si na Classicu, že se tam běžně pohybují hráči s pingem 100 - 150 a HPB (jestli tu vůbec je, nejsem si jist) to neřeší. Každopádně se takoví hráči nedají dost dobře trefit. Jsem také za snížení hranice na 100 ms max.
Na serveru je plugin, který kickuje hráče s dlouhým pingem. Když máš pocit, že nefunguje zrovna v tu pravou chvíli správně, já to dělám tak, ze se snažím hráče upozornit a pokud nedojde k nápravě, tak ho kicknu. Když se vrátí se stejným pingem, tak pak ban na půl hoďky s reasonem, ať si ten ping spraví.
// když to litá nad stovku moc často. Jinak když by to kotel snížil, tak to budou lidi chodit nespokojený, ze si pořídili VIP ale pořád je to kickuje
No, Kotel k tomu řekne víc.
Na classicu by to melo byt 90. Pak to muzu snizit na serverech mp1, dm1, aim.
Tak co je lepší? Kicknout těch pár hráčů co lagují a oni budou chodit nespokojený nebo je tam nechat a bude nespokojený celý plný server hráčů? Ono už i těch 80 ping je hodně.
Též se často setkávám s hráčema co se kvůli těm lagům teleportují z místa na místo a jsou zkrátka netrefitelný. A to už se stává tak kolem 70-80 pingu a výše.
To isté by som urobil aj na knifu kedže tam ping a fps sú dosť dôležité tak dobre by bolo dať max na 70-80.
max 25, pak už se mi střílí špatně
Tak včera na serveru tři lidi s neustálým pingem mezi 110-120. To vám řeknu to se hrálo pěkně na *****. Do toho hráči s 70, 80 až 90 ping. Pomalu nehratelné.
Na všech serverech bylo nastaveno 150, takže jsem na classic, dm1, gg1, knife, knife 100hp a mp1 nastavil max 80.
A co MP2? Tam je to stejný.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.