Zobrazit normální verzi : Práva na Basebuilder
Zdravím, Takže som tu znovu minule to bolo zamietnuté lebo ma nikto nepoznal a nevedel som nahlasovať nebol som zvykutý.Už to tak nieje som rpivpravený čeliť výzvam Steam mám,CSKO(kupené) mám,Aktivita na fore snažím sa ked sa niečo deje nahlasovať,Skusenosti mám bol som admin aj na inom portály ktorý skrachoval,Aktivitu nabierem jak na BB tak aj na Fore čítam porušenia ostatných pravidiel čo ludia hlásia pozerám dema a hovorím si tento má pravu tento má AB tento nemá WH a tak čiže tá aktivita ide a ide.
Niečo o mne:
volám sa Marco, je mi 19 rokov 13.8.2015 mi bude 20, som z Trenčína male mesto na Slovensku,Pracujem ako automechanik, rád športujem- hlavne cyklistika,..
CSko hrávam už odmalička.Poslednej dobe cvičím BEat Box trenujem každý den . Na cs Som denne CCA 3 až 4 hodiny.
Podmienky:
- mám original hru STEAM_0:1:100111191 ,na steamu Graphic
- hrajem aktivne tieto servery: Basebuiler 1,2, hravam aj iné, ale tieto hrávam najćastejśie.
- čisty register :D - bany,.. na žiadnom servery nemam, nikdy som nepoužíval cheaty ani ostatné pomocky.
- cheaterov väćšinou hlásim cez steam tak že napišem niektorému z admin teamu.Točit dema viem,vždy jak niekoho natočím letí hned na forum či mám čas alebo nie.
Preeečo práve ja? :D
- Nejde mi o to aby som banoval atd.. idem mi o to aby hráči na servery mohli hrať v klude bez demencie a cheaterov.
- admin skúsenosti mám :)
- hrávam Basebuiler často.
moja nevyhoda: Nevýhoda? Hm.. asi žiadne.Nemám nevýhodu vždy ked ma niekto volá na server idem,som prispôsobivý človek.
Dúfam že sa mi to tento krát podarí :) .
Ahoj.
Prvné tvoje mínus je asi to,že prvá žiadosť sa ti ani nelockla a už si si podal druhú.
Tu sa to nerobí,väčšinou sa čaká 6 mesiacov,podla toho ako budeš pristupovať,či ťa to neodradí a podobne.
+aktivita
+vek ,ak neklameš
+niečo si už nahlasil
Vyjadril som sa aj ked to nie je moja sekcia,zatial ani pro ani proti,uvidime či ti to vydrží. Gl
Prepáčte zato nevedel som že žiadosť neni locknutá a vek vám klamať nebudem niesom taký ubohý :)
Aj tak Dakujem za dobré aj zlé informácie.
ták když strašně chceš to mé "pro", tak se ti tu vyjádřím.
stará žádost nebyla ještě oficiálně zamítnuta, jen tam byly, pro tvou stranu, negativní příspěvky
vytvořením druhé žádosti jsi nám ukázal, že jsi si nepřečetl téma "Pravidla žádostí, podmínky přijetí a informace k náboru - ČTĚTE! (http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%C5%BE%C3%A1dost%C3%AD-podm%C3%ADnky-p%C5%99ijet%C3%AD-a-informace-k-n%C3%A1boru-%C4%8CT%C4%9ATE%21)", kde se píše, že další žádost může být podána až po 6 měsících
TOHLE (http://csko.cz/forum/showthread.php?39863-Graphic-empty) je se mi vůbec nelíbí
mám důvodné podezření, že nám tu lžeš s věkem až o dobrých 5 let.Můžeš tohle nějak vyvrátit?
Možná je celá žádost jedna velká lež
tákže takto po 1.Som automechanik to vám neklamem neviem prečo nemáte vo mne dôveru.
2.Beat Box cvičím. ked tak zbehnime na TS a možme niekedy vyskušať.
3.Csko hrám od malička čistá pravda.
4.bude mi 20 presne 13.8.2015 neviem prečo vám mám klamať nepotrebujem to klamať niekomu pre moju výhodu.
5.V tej žiadosti neni ani jedna lož všetko čistá pravda.
A ten BAN som nechcel bolo to nedorozumenie už som sa poučil.
Ahoj, ako už spomínali kolegovci, tak tvoja 1. žiadosť sa ešte nelockla, tak nerozumiem prečo zakladáš už druhú.
Podstatné je ale to, že si ma nepresvedčil, že si tie práva zaslúžiš, hlásiť si tu začal, ale tvojim problém je pravidelné expenie tvojho kamarát DafakStara, mimochodom toto pasívne expenie/plnenie sa banuje... Odchytil som si ťa aj na deme. BB hráš týždeň, no tak sa mi zdá, že máš pomerne neznalosť v tých pravidlách.
http://csko.cz/dema?UPD=C1h6HBlG
Čiže stále musím byť PROTI
Dobre chápem táto žiadosť sa neviwem či bude lockovať ale ja vás presvedčím budem hlásiť nadalej a už nebudem porušovať pravidlá chce to čas. Možete ma pozorovať ozvem sa na tuto žiadosť O týžden alebo dva a vaše názory dufam že sa zmenia dakujem aj tak viem včom sa mám zlepšiť a čo mám robíť aby som sa dostal do AT.
Dakujem :)
Prečo mi nejde pustiť to demo?
napíšem tam to isté aj ho stiahnem ale nejde spustiť
Děláš to podle návodu??? http://csko.cz/articles/read/64
Kámo nič v zlom ale ja som neni sprostý ja viem prehrávať dema aj všetko ale mne píše že ho nemože prehrať proste dám viewdemo Graphic.dem a ono napíše že couldnt proste že ho nespusti
Nechcem z toho urobit ot thread, ale maš stiahnutu mapu? alebo nezadal si zle nazov toho dema? Ked tak z toho hod sem screens
Si ochotný ukazať sisinu a sesky za práva?
Som ochotný urobiť hoci čo len chem byť admin a pomáhať druhým.
Chcem ukázať ludom že nato mám byť adminom neznášam ked sa na servery niečo deje a ja sa musím len pozerať po prípade len nahlásiť.Fakt jeden hráč mi skazí celé kolo lebo ma blokne v kempe a ja čo no nič len sa prizerať a nič nerobiť z toho dôvodu chcem využiť všetky svoje sily aby som vám ukázal že nato mám
tak tohle chce i X dalších lidí. Dej nám něco, co ty máš a oni ne, abychom vzali tebe.
Ja neviem napríklad Trpezlivosť.Nedával by som bany hned najpr by som len upozornil ja neviem som chápavý pochopím čokolvek čo napíšete do moje žiadosti aspon budem vedieť v čom sa mám zlepšiť.
Tak čo si zatial o mne myslíte?
pweredbytvaroh
28-06-15, 15:47
Tak čo si zatial o mne myslíte?
Že jsi netrpělivý.
Ja počkám kolko času chcete tolko bude vy máte hlavné slovo takže ja mám čas.
Nauč se konečně používat tlačítko "Upravit příspěvek". Nebudu ti ty double posty pořád spojovat.
Trpělivý teda zatím vůbec nejsi.
Že si tu snami nemaš vypisovať ako v chate,ale použivať tlačitko " Upraviť príspevok" ,ktorý maš na pravo dole pri sprave. :slap:
Aby to tu nemalo za dva týždne 10 strán,iba o to ide.
Musíš počkať,hlás ďalej,ked tu vypisujš ,že maš času dosť,tak asi to bude pravý opak,takže hlas ďalej a nechaj to plavať..Ahoj
Ja sa skôr čudujem, prečo tie obidve žiadosti nie sú locknuté a tento user nemá ban...
Aj tak to v kratšej dobe, ako pol roka nevyzerá na práva!
Na GS to nevyšlo tak si to skúsil u nás a behom chvíle si si založil 2 žiadosti pritom ešte nebola ani locknutá, si netrpezlivý a žiadaš o práva na BB kde sám porušuješ pravidlá. Plus si nedodržal odstup 6 mesiacov. PROTI.
Graphic Aby si skapal do rána
Graphic Kurva to su lami
Graphic HovorĂm Ĺľe si piÄŤa
Graphic si PiÄŤa
http://csko.cz/forum/showthread.php?39863-Graphic-empty
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.