Zobrazit normální verzi : ádost o práva na BaseBuilder + XP
Ahoj, ráda by jsem si poádala o práva na BaseBuilder + XP na kterém u dlouho hraju, na bb je podle mě málo adminů dokonce si myslím e jen 1 a to je Samčo.
Originální hru mám určitě zakoupenou
SID : STEAM_0:0:119141213 Steam profil : TerKa :)
HL.STATS na bb není protoe tam není rank.
Cheatery hlásím jsem tam kdy nějakého zastihnu můe mi to dotvrdit Samčo,
Take tady je něco o mém ivotě a o mě.
Jsem mladá slečna z Karviné která ráda hraje počitačové hry ale má i jiné zájmy a koníčky, je mi 17 let a chodím na střední kolu Gymnázium a SO Orlová - Lutyně na obor veřejnásprávní činnost, ve volném čase chodím na tréningy florballu nebo do hraní na piano ve větině případech ven s kamarády a nebo hraní counter - strike 1.6 nejčastěji kotelny sem tam kdy je večer na serverech prázdno tak i jiné servery nebudu zmiňovat ať se nejdná o reklamu aktivitu mám celkem velkou a na vaích serverech u hraju nějakou tu dobu a poznám skill od cheatera, kdy nemám doma co dělat popřípadě se mi nechce hrát pomáhám doma mamce.
PS : Nemám mikrofón co je asi velké - a si naetřím koupím si spíe sluchátka i mikrofón
Pár banů na vaich serverech jsem u obdrela, nejednalo se o nic horzného.
Nevadí mi e mě nepříjmete vemu to s klidem a poádám zase za půl roku. To by bylo z mojí strany asi ve vaé připomínky co by jsem měla přidat pite do kometářu děkuji.
TerKa // 2015
To by bylo z mojí strany asi vše vašé připomínky co by jsem měla přidat pište do kometářu děkuji.
TerKa // 2015
Urcite par svejch selficek ze sprchy. To tu zadost znacne urychli :)
Môžem potvrdiť hlásenia, aktívna tam je (mohla by byť ešte viac :)), v móde sa vyzná. Trošku by to chcelo zlepšiť chatlog a nepúšťať sa do slovných konfliktov s hráčmi.
Inak by som bol aj PRO , ak sa nenájde špina.
E: Fotky pôjdu mne 1.! :devil2:
E2: Na zm escape si ma teraz sklamala tvojou hrou, zatváranie bední spoluhráčom, pokus o útek s loďami. Tu by som ešte nejaký čas počkal...
E3: Aha tak to beriem späť, pozerám, že si to hrala 1. krát, nevadí, poučím ťa do budúcna... :D
E4: Ako tak pozerám, tak máte pravdu, jej chovanie boh vie aké nie je...
Ahoj, vyíva sa v hlásení nadávok, ale pritom píe ete väčie sračky ako tých, čo hlási. viz
BaseBuilder+XP 2 22-06-2015 21:14:11 STEAM_0:0:119141213 193.179.111.202 ΠΥΣΝΟĎŃŃ# TerKa :) spiÄenĂŠ
BaseBuilder+XP 2 22-06-2015 21:14:09 STEAM_0:0:119141213 193.179.111.202 ΠΥΣΝΟĎŃŃ# TerKa :) zajebanĂŠ
BaseBuilder+XP 2 22-06-2015 21:14:07 STEAM_0:0:119141213 193.179.111.202 ΠΥΣΝΟĎŃŃ# TerKa :) skurvenĂŠ + kopu dalieho
A, čo som tak preletel chatlog, tak má väčiu aktivitu na iných modoch ako na bb, take má moje bezvýznamné proti.
No jo to vím ten chatlog se mi zhoršil neměla jsem teď moc dobré období určitě to zlepším ale i tak díky za tvůj názor a poučím se.
No Saintpepo je taky z Karvine, ja z Havirova, tak ji vezmeme nekam na kaficko a zakusek a podrobime ji radnemu pohovoru :D.
Potom dame vedet, jestli se holcina osvedcila i v narocnejsich otazkach primo na telo :D
No Saintpepo je taky z Karvine, ja z Havirova, tak ji vezmeme nekam na kaficko a zakusek a podrobime ji radnemu pohovoru :D.
Potom dame vedet, jestli se holcina osvedcila i v narocnejsich otazkach primo na telo :D
Really ?:D
Dodávám jen valveid: VALVE_0:0:600122452 (http://banlist.csko.cz/findex.php?player_id=VALVE_0:0:600122452). Proč hraješ někdy tam a někdy přes steam?
Mimochodem, neznáš nějakého Lukáše L.?
Ahoj, vyžívaš sa v hlásení nadávok, ale pritom píšeš ešte väčšie sračky ako tých, čo hlásiš. viz
BaseBuilder+XP 2 22-06-2015 21:14:11 STEAM_0:0:119141213 193.179.111.202 Î ÎĄÎŁÎťÎźĎ€ŃƒŃŸ# TerKa :) spiÄenĂŠ
BaseBuilder+XP 2 22-06-2015 21:14:09 STEAM_0:0:119141213 193.179.111.202 Î ÎĄÎŁÎťÎźĎ€ŃƒŃŸ# TerKa :) zajebanĂŠ
BaseBuilder+XP 2 22-06-2015 21:14:07 STEAM_0:0:119141213 193.179.111.202 Î ÎĄÎŁÎťÎźĎ€ŃƒŃŸ# TerKa :) skurvenĂŠ + kopu dalšieho
A, čo som tak preletel chatlog, tak máš väčšiu aktivitu na iných modoch ako na bb, takže máš moje bezvýznamné proti.
Ty o tom nevies ze zeny maju svoje dni? K ziadosti sa vyjadrim trosku neskor.
E: Zatial som proti ako pisal chamber.
Ty o tom nevies ze zeny maju svoje dni? K ziadosti sa vyjadrim trosku neskor.
Ty do těch žádostí už aspoň nepiš sračky a aspoň se vyjádři, jak si napsal.
K žádosti
Aktivita ingame - tejden nic
Na forku - 2 tejdny nic
Od toho Daronova postu si zlepšila to, že si nenadávala moc, no ale i tak píšeš celkem hovadiny (hlavně Furien - když tě ten mod nervuje, tak tam tolik nechoď). Podle mě bys mohla počkat, začít se chovat normálně, dál nahlašovat z BB a zkusit to jindy.. Samčo byl asi mokrej, když ti dával svoje pro..
Není to moje sekce, ale i tak moje bezvýznamný proti.
E.: Seiter to dost vystihnul.
Super, dalších deset stran uchylnejch keců mimo tému, který akorát snižujou důstojnost Terezy a odrazuje každou případnou uchazečku o práva.
Abych nebyl OT, tak mi přijdeš, že by jsi ty práva zneuživala a řešila tím svoje konflikty s ostatními hráči.
Hlásíš každýho, kdo nadává, ale sama to děláš, nepřijdeš mi jako typ, který by se těm hráčům snažil pomoct, spíš jim dokazovat, že si lepší.
Neni to moje sekšn, takže nechám na zomboních, když na sobě trošku zamakáš a zvedneš aktivitu, tak by z toho trejl mohl být.
Neaktivita na fóre 18 dní, ingame písala aby sme žiadosť zavreli. LOCK
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.