Zobrazit normální verzi : Stížnost na Svačináře
Ahoj . Chci si stěžovat na admina Svačinář . Dal mi BAN na surfu , za to , že sem killoval v buy zoně . Vím , že se tam nesmí , ale chtěl sem se s tama ještě někam dostat a to nešlo když ostatní mě tam automaticky zabíjeli . Tak sem tam automaticky všechny zabíjel a on jedinej nekillil , ale jak sem to měl poznat ? Než se stačím podívat na jméno tak je po mě . A dal ban jenom mě , kamarád , co dělal samy co já a ještě neměl vip , což já mám , tak ban nedostal a říkal že pak myslím už jen jeden hráč či dva a killovali tam všichni . Dal mi to na hodinu ale jelikož studuji a na pc se dostanu už né tak často , tak i ta hodina mě mrzí a vadí . ˇYádnou náhradu apod nechci , jen chci , aby byl trochu pokárán .
Nick: ZeRo
Sám ses přiznal a těch 60 minu tě nezabije. A místo nesmyslných stížností cvič pravopis :)
Psal jsem to pěkným bílým písmem, aby o tom každý věděl. Byl klid, nikdo si nestěžoval na killy v buy, pak někdo psal do chatu, že je furt zabíjíš. Dojel jsem do buy, ani jsem se neotočil a bum hs od tebe a ještě někoho za mnou jsi tam stihl zabít. Proto hodinovej ban.
V té chvíli jsem byl na surfu, psal to minimálně 2x, killili jste to tam hodně. Ban zasloužený..
XD svacinar dela neplehu na servru chcy abiste ho potresdali XDDD
Ty "chujare" jeden, přestaň všude psát ty tvoje emo/krypl posty. Tohle není normální.
XD svacinar dela neplehu na servru chcy abiste ho potresdali XDDD
Dej si facku!
Xddddddddddd
A ještě jednu k tomu..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.