Zobrazit normální verzi : Pomalé commando i na max.Con
Zdravim.Mám problém s commandem.Mám condici na full ( 170 ) a i tak jsou hráči s commandy rychlejší než já a to nemají assault boty ani rangerky.Co stím ? :ohmy::ohmy:
Ahoj, myslím že to ovlivňuje i PING nebo FPS :) A assault boty jsou na tiché chození. :)
Ahoj ale to je teda pěkně na H**** potom si nemůže pořádně zahrát člověk s 60 FPS.Měl jsem ping v pohodě a 50-60 fps a týpek kolem mě prosvištěl jak blázen.(a speed hack neměl skoro všichni jsou rychlejší než já :lookaround: )
Mas fps_max 100 a gl_vsync 0 ?
A tady jsme u toho problému příteli :-) .Mám starou grafárnu Nvidia a nejde u ní vypnout vsync. (není tu ten panel nebo co) a takže se nedostanu přes 60 fps.A navíc gl_vsync jsem zkoušel již dávno ale nefunguje mi vůbec to nerozezná ten příkaz :( to je kvůli non steamu co ? :((((
Zkus ještě přenastavit: Render na D3D, mělo by ti to vytáhnout na 100fps, a to už je rozdíl (mě to teda táhne) popř. zkus do konzole: Developer 1, fps_max 100.
Nebo zkus pohledat na netu jak zvýšit FPS, sám jsem to nedávno hledal je tam plno návodů :)
Jenomže kamaráde chápeš že já bych to 100 fps měl jenomže mě to nepovolí grafická karta :-) .Musel bych vvypnout vsync a potom by mě počítač povolil víc jak 60 fps.Jenže nevím jak to na tomhle šuntu,krámu,plečce vypnout :-) developer jsem zkoušel nic se nezměnilo a na D3D mě hrozně laguje hra a textury problikávají černě ktomu je ještě hra tak světlá že ztoho bolí oči.
Tak s tím ti neporadím, jedině kup novou grafárnu :D
Do tohohle pc už se to nevyplatí :-) naštěstí v tom nejsem sám dneska jsem na serveru potkal týpka kterej byl rychlej jako já a byl lvl 140 :-D
A tady jsme u toho problému příteli :-) .Mám starou grafárnu Nvidia a nejde u ní vypnout vsync. (není tu ten panel nebo co) a takže se nedostanu přes 60 fps.A navíc gl_vsync jsem zkoušel již dávno ale nefunguje mi vůbec to nerozezná ten příkaz :( to je kvůli non steamu co ? :((((
Kvoli nonsteamu to nie je. Urcite sa da vypnu vsync len treba sa trosku pohrat. Ked tak vecer by som ti mohol pomoct na ts.
Zkus ještě tohle : Jdi do systémového adresáře, standardně: C:WINDOWS/system32. Pokud používáš Nvidia Detonator, najdi soubor „nvoglnt.dll“, pokud používáš ovladač grafické karty ATI, najdi soubor „atioglxx.dll“, jestliže nepoužíváš ani jednu z předchozích variant, najdi soubor „opengl32.dll“. Tento soubor pak zkopíruj do složky „gldrv“ v adresáři se hrou.
Ve složce „gldrv>“ nyní máš celkem tři soubory. Před následujícím krokem doporučuji soubor „drvmap“ zálohovat. Otevřeš si soubor drvmap a přepíšeš v něm řádek „gldrv/3dfxgl.dll 3Dfx Mini Driver“, opět podle druhu tvého ovladače graf. karty: „gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver“ nebo „gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver“, či „gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver“.
Ts nemám seká se to na tomhle s*ačko stroji :) .A hledal jsem po internetu ostatním to taky nejde ve hře vypnout na nonsteamu.Mettju tohle jsem již zkoušel.Vůbec nic to nedělá.
Stal se zázrak !!! Běhám stějně jako ostatní !!! Prostě jsem šel na superhero potom jsem se vrátil na COD a HELE ! Za commando jsem rychlej ! Můžete zamknout toto téma.Vyřešilo se to samo :-)
Edit: aha přišel jsem na zajímavou věc.Když přijdu na superhero a vrátim se na cod tak běhám za commando rychle ale když vlezu třeba na jump a pak zpátky na cod tak zas pomalu.To mě ten server mění nějak nastavení hry nebo co ?
Ano. Ale zrejme ti na cod nenastavi vetsi rychlost, coz na furienu dela automaticky.
Ano. Ale zrejme ti na cod nenastavi vetsi rychlost, coz na furienu dela automaticky.
Díky za odpoved.Je to zajímávé.A nevíš proč mi to nenastaví správnou rychlost ?
Vždy když půjdeš na cod napiš do konzole cl_forwardspeed 999,cl_backspeed 999,cl_sidespeed 999..
Jj nechtělo se mi to pořád měnit tak jsem to nastavil do configu a config nastavil jen pro přečtení aby to tam zůstalo.Ted valim po mapě naspeedovanej jak na drogách xD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.