PDA

Zobrazit normální verzi : Nápady na nové "class" aj jíné.

Killer Bee
08-07-15, 17:41
Mr.Invisible či Spy
Staty - dájí se podle potřeby jestli se to vůbec bude líbít

Schopnost - Use - Neviditelnost na 3 vteřiny mohl by použít 2x ale cooldown by byl cca 20-30 sekund či kolik by to bylo dobré.

Zbraň : Usp a Ump (slabší zbraně kvuli výhodě neviditelnosti)

Fake Player

Staty - taky podle potřeby jestli se to schváli

Schopnost - Vypadal by jako protivník něco jako schopnost "Spy" z TF2 Kdo zná :D

Zbraně : P228 a Mp5

Cowboy

Staty : Zas vymyslet :'D

Schopnost : Měl by permanentního Farta třeba 1/6 či 1/8

Zbraň : Desert Eagle

Když tak pište sem nějaký svoje návrhy připomínky co by jste doplnily apod. NO HATE

Přidat Item který by zabitím protivníka mu ukradnul jeden z jeho Itemu. Např. získaš tenhle Item (název se vymyslí třeba :D ) a po zabití protivníka s tímhle Itemem bys získal na místo tadytoho Itemu ten jeho.

E: Jak tu někdo dávál Thread "Posílání itemu" docela se mi líbíl sice to spamování do chatu apod. nevím nevím ale tak na pokus (zkušební dobu) by se mohlo udělat např. příkaz /giveitem - výběr itemu který máš - výběr hráče. Ale po tom co bys mu to poslal nemoh by ti to poslat z5 jinak by se střídalo apod.

Hauss
08-07-15, 18:25
Cowboy je jak commando PROTI

Fake player nebude potřeba pokud vrátěj toho špicla PROTI

Mr.invisible je dobrej jsem PRO

Grakon2702
08-07-15, 19:00
Nic z toho se mi nelíbí

Hauss
08-07-15, 19:55
A ten mr.invisible bych přejmenoval normálně na spy

Mettju
08-07-15, 22:20
Smekám za nápad.Ale Mr.Invisible : PRO
Fake Player : Podle mě převzetí itemu blbost, a další MP5, když už tak jinou zbraň a schopnost :D, čili proti.
Cow Boy : Proti

Killer Bee
09-07-15, 18:24
Napadl mě ještě:

Jumper

Staty : zas podle potřeby

Schopnost : Use - 1x či 2x se bude moc teleportovat na Spawn (svůj)

Když tak zas pište názory.

Hauss
09-07-15, 19:18
To už je takový moc přehnaný.Přirovnal bych to k superhero. PROTI

Killer Bee
09-07-15, 20:06
Ok ok tak prozatím zkusit toho Spye :D (jestli by to jen šlo) :D

Hauss
12-07-15, 13:25
Nevim zatim to nech bejt kotel psal že chce přidat všem classám 2 zbraně a bude na to extra server.Takže by spy nepřidal (asi) Uvidíme co ztoho bude.

Kotel
18-07-15, 21:00
Na stávající server se nic přidávat nebude, protože většina nechce nic měnit, naopak to mít jako dřív.

Martin17CZ
25-07-15, 13:49
Na stávající server se nic přidávat nebude, protože většina nechce nic měnit, naopak to mít jako dřív.

Presne jak rika Kotel. Takhle je to podle me dobry a pridavat porad neco noveho..

Punk
25-07-15, 15:55
Proti