Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na knife servery. PRIJATA
Dobrý večer všetkým.
Touto žiadosťou, by som chcela požiadať o práva na knife servery.
Volám sa Nikola, mám 17 rokov, a pochádzam z Trenčianskeho kraja, z mesta Prievidza.
Moje záľuby sú golf, priatelia, čítanie a cs 1.6.
Na knife, alebo celkovo na csku hrám pod nickom NIKOLETA, Nikoleta a predtým som hrávala za nick Ameno, dorime.
Knife celkovo hrám už nejaké 3 roky. Na kotelne hrám tak 2 a pol roka, a ostala som najaktívnejšia pri móde knife.
Prečo by som chcela byť admin?
Tak o adminku na knife mám záujem už nejaký ten čas, hrám ho už pomerne dlho, baví ma hrať na tomto portáli,
je tu v pohode komunita, oplatí sa tu hrať.
Hlavne na knife je pomerne menej aktívnych adminov, a to je asi ten najväčší problém.
Na knife servery chodí aj veľa ľudí (hráčov),
ktorí niesú oboznámení s pravidlami, takže sa tam dosť často vyskytujú vlaky/bloky, a pod. a to by tam trebalo viacej ustrážiť.
Býva aj nejaké obdobie, kedy sa tam vyskytne pár cheaterov, hlásim aj v hre cez "!", lenže koľko krát sa stane,
že nikto nepríde, tak dám aspoň príspevky na fórum...
Nahláseného mám toho dosť, či už v hre, na steame som hlásila predtým aj Chemovi, niečo som nahlásila Ejovi,
a teraz dosť hlásim Burakovi... Samozrejme, aktívna som aj na fórum, takže ak nejaký admin nepríde na server,
tak napíšem hlásenie/sťažnosť na fórum.
Zo začiatku som hrávala na ns, postupom času som sa dostala k steamu, tam už hrám nejaký čas,
no predtým som mala ešte jeden steam, bohužiaľ ten mi ukradli.
Čo sa týka banov, tak tu nemám žiadny, či už na ns, alebo na steame. Dodržiavam pravidlá, neporušujem ich,
a nepoužívam nejaké hrubé vulgarizmy. Neuznávam to.
S amx skúsenosti mám, stretla som sa s ním už na pár serveroch, kde som mala práva od známych. Takže to by nebol problém.
Odkaz na HlStatsx: http://stats.csko.cz/statsx2/hlstats.php?game=knife
Odkaz na môj steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198156551236/
SteamID: STEAM_0:0:98142754
Ďakujem za prečítanie, a popr. názory.
Zamňa určite pro.
-Aktivita
-Hlasenia,čo viem tak ich je dosť
-Chl,ujde
Očakaval som kedy si ju požiadaš,na knife je potrebny admin ako soľ.
Gl
+pěkná žádost
+hodně nahlášených cheatrů
+skill na knife
+aktivita jak na knife tak i na aimech
PRO.
Jsem Pro.
Hlásí neustále, aktivní je, cheaty pozná, chování dobré.
Potvrdzujem hlásenia, pekná žiadosť.
Na knife som ZA.
Nemám s ňou nejaké zlé skúsenosti...
http://csko.cz/forum/showthread.php?35857-nikoleta-knife
Ahoj, pro. Poznam zo serverov ale aj z ts. Co som pozeral tak nahlaseneho ma toho dost. Vacsi skill na knajfe jak ja:( Chatlog v poho..gl
http://csko.cz/forum/showthread.php?33466-Oldchool-reklama :laughing1:
http://csko.cz/forum/showthread.php?33466-Oldchool-reklama :laughing1:
Toto je jediná vec na ktorej sa mi zastaví mozog aj po desiatom otvorení a prečítaní.
Za mňa určite nie...
To sem predsa netreba ťahať, to bol jeden veľký omyl, ku ktorému sa už radšej ani vyjadrovať nejdem...
Veľa sa od toho zmenilo.
Ako bolo napísané, mňe hlásila tak, až to bolo otravné pretože je tam fakt nonstop, myslím si že je na Knife vhodná, k ostatním veciam som sa vyjadril v AF téme:) PRO
Aktívna je, chovanie je ok, na minulosť už nehľadím. S tým že nahlásila hráča csko.cz za reklamu v nicku to nemusíte donekonečna omielať, každý sa raz zmýli. Myslím si že scripty rozozná V čom si nebude istá tak si dá určite poradiť. Na knife treba nejakého aktívneho admina ako soľ. Dávam bezvýznamné PRO
Myslím si, že její aktivita a kupa hlášení na forku by měla překrýt tu jednu malou nedokonalost před rokem.
Když to shrnu - aktivní, hlásí, chatlog a chování v pořádku => PRO
Nikoleta sem nikoleta tam všade samá nikoleta ... na tej reklame som sa pobavil to máš+
Dáko veľmi som si nečítal čo sa o tebe píše takže skôr sa "zameriam" na prítomnosť.
Žiadosť pekná ,hlásiš,snažíš sa veľmi ťa nepoznám,ale aj tak z týchto uchádzačov by som povedal ,že si najlepšia voľba za skúšku sa nič nedá takže sa prikláňam k pro
Este stale nahanas body za nahlasenych na fore, alebo uz vies ako sa hlasi cez "!" ???
- aktivita v hre je super
- nahlasenych tiez zopar bude
- a nebud namyslena..:D
toho triala by som skusil
Este stale nahanas body za nahlasenych na fore, alebo uz vies ako sa hlasi cez "!" ???
- aktivita v hre je super
- nahlasenych tiez zopar bude
- a nebud namyslena..:D
toho triala by som skusil
V hre cez "!" hlásim pomaly každý deň, ale málokedy sa stane, že niekto príde na moje hlásenia. Zrejme každý admin nevidí všetky hlásenia.
Ďakujem za názor, a namyslenosť? to patrí do kategórie vlastností, ktorým sa vyhýbam, takže v tomto sa asi mýliš :smile:
Triala bych zkusil, jsem pro. Zdůvodněno v AF tady: http://csko.cz/forum/showthread.php?35857-nikoleta-knife&p=354977&viewfull=1#post354977.
Triala bych zkusil, jsem pro. Zdůvodněno v AF tady: http://csko.cz/forum/showthread.php?35857-nikoleta-knife&p=354977&viewfull=1#post354977.
http://csko.cz/forum/showthread.php?40239-Obch%E1dzanie
V tom priípade budeš mať čo robiť, lebo práve takýmto fail banom by sme sa chceli vyhnúť. Dá 3 za hodinu a končia jej šance s právami.
http://csko.cz/forum/showthread.php?40239-Obch%E1dzanie
Zase sem ťaháte nejaký fail, ktorý bol dokopy 1. Keby som v tom nemala jasno, asi si nežiadam o práva.
E: Samozrejme by som si to overila, zase niesom až taká blbá. A ten trial je asi od toho, nemyslíš?
Zase sem ťaháte nejaký fail, ktorý bol dokopy 1. Keby som v tom nemala jasno, asi si nežiadam o práva.
Ten "fail" bol pred 2-mi týždňami... Nie rokom. A navyše si mala dosť času keď si to dávala na web si overiť, či naozaj obchádza, alebo je zdieľaná adresa. Koľko takýchto "len failov" by si bez rozmyslu a overenia si faktov spravila na serveroch v hre? ...
E: Samozrejme by som si to overila, zase niesom až taká blbá. A ten trial je asi od toho, nemyslíš?
Prečo si si to teda neoverila už pri tomto? A od čoho je trial? Od skúšania banov na iných hráčoch?
Zase si to zle pochopil... Trial je od toho, aby sa žiadajúci človek pozoroval, keď sa mu dajú práva. To sám vieš. Vo veciach mám jasno, a keby som aj náhodou nemala, tak by som to asi nebanovala. Logicky.
E: Knife do sračiek? :D ty už prosím ťa nehovor z cesty stále... myslím si, že mám dosť rozumu na to, aby som vedela, do čoho sa púšťam, a čo si môžem dovoliť. O ten mód som mala vždy záujem, a mám záujem trochu tam pomôcť, nie dostať ho do sračiek, ako to ty, alebo viacerí nazývate. Hráči by určite ocenili niekoho, kto tam bude aktívny, a kto sa bude snažiť prispievať o chod toho módu.
Podľa mňa chces až moc nasilu tie práva a hlásiš úplne vśetko, aj to, čo na ban neni a preto ti vznikajú tie faily... ale knife neni moja sekcia, cize tento post si ani vsimat nemusis
Podľa mňa chces až moc nasilu tie práva a hlásiš úplne vśetko, aj to, čo na ban neni a preto ti vznikajú tie faily... ale knife neni moja sekcia, cize tento post si ani vsimat nemusis
Nehlásim všetko, dobre, každý má právo sa zmýliť... Ale mojich hlásení je teda hojne, a dokopy 2 faily. Čo to je? Keď si zoberiem iných adminov, ktorí failovali oveľa viac, a majú práva, takže. A napr. vyjadrovať by sa tu ani nemuseli admini, ktorí nezapli cs viac než pol roka, a knife už duplom nie, takže nemôžu vedieť, aké to tam je.
Já jsem určitě PRO na zkoušku. Protože co koukám hlášení, tak jich má opravdu dost. Sice z nich banuju pouze SH, ale i to se počítá. Jestli má nějaký fail v hlášení, který se ihned vyřeší, to se v pohodě dá přehlédnout. Chybama se člověk učí a je pravda, že ani samotný admin není neomylný. žádnou větší chybu neudělala, i když co si budeme povídat no, s tou reklamou před rokem si mě také pobavila :)) Ale nevidím důvod proč nedát šanci.
Nehlásim všetko, dobre, každý má právo sa zmýliť... Ale mojich hlásení je teda hojne, a dokopy 2 faily. Čo to je? Keď si zoberiem iných adminov, ktorí failovali oveľa viac, a majú práva, takže. A napr. vyjadrovať by sa tu ani nemuseli admini, ktorí nezapli cs viac než pol roka, a knife už duplom nie, takže nemôžu vedieť, aké to tam je.
Pravo vyjadrit se maji vsichni admini. Admini, kteri "failovali ovela viac" uz prava nemaji.
Ja te sice neznam, knife chodim fakt jen hodne malo, ale obrazek si o tobe dokazu udelat i po tom, jak se chavas na foru a urcite nejsem sam.
. A napr. vyjadrovať by sa tu ani nemuseli admini, ktorí nezapli cs viac než pol roka, a knife už duplom nie, takže nemôžu vedieť, aké to tam je.
Ak tymto postom ides narazat na mna, tak sa spamataj prosim. Knife som hraval, ked si ty este tahala za sebou kacera. Venujem sa tomu 8 rokov a adminujem tu 3 roky. Da sa povedat, ze ako knife admin som tu bol prvy ja a chvilu po mne zyx. Pred tym tam bol akurat bezdak so zoidom, ktori sa zmohli banovat Nk a blok. Nez som sem prisiel 99% adminov nevedelo, ze kb existuje a nie este ako ho spoznat. Bol som prvy, kto dal ban jak za kb, tak za bog. So zyxom sme to tu tahali z neskutocnych sraciek a zbavovali sme sa po jednom cheaterov, ktori tam cheatovali pol roka v kuse. Dovolim si povedat, ze sme nasmu knifu dali nejaku uroven, tak mi tu nechod nieco tvrdit a vycitat, ze po 3 rokoch nemam nato cas a chut, lebo mam ine konicky, kamaratov a zamestnanie. Ked uvidia mena ako sum, bastard a dals, ktori tu hrali x rokov, ze mas prava, tak to bude vysmech jak prasa. Do teraz bola v "teame knife adminov" kvalitna zostava a niekto ako ty, nema pravo na hocikoho z nich utocit, ze sa nema pravo vyjadrit alebo nejake podobne hovno.
Ja len suhlasim s Jolom, som tiež proti právam.
Ked klesla uroven na JB tak nech neide aspon knife do sračiek...
Trochu mimo témy, ale už ma otravujú tie večné keci o "úrovni" serverov. Hovoríte o tom už pár rokov a stále je to plus mínus také isté. Keby to nemalo úroveň, tak by celý portál skončil už dávno ako desiatky iných. A pokiaľ viem, progamers liga s dotáciou 500 000€ tu nikdy nebola, takže na taký pub je to tu stále dosť slušné.
Teraz k téme. Preto je stále otvorená táto žiadosť.
Ja len suhlasim s Jolom, som tiež proti právam.
Ked klesla uroven na JB tak nech neide aspon knife do sračiek...
OFF TOPIC : JB je stale full , ale tak dobre :D ... vidim ze ta drzia este emotivne JB hratky s Jirim ( nic v zlom ) ale stale Mima drbes do toho jb - ale tak treba si uvedomit kolko "BIG JB ADMINOV" sa nato vyjebalo , tak co cakas ?
a na knife ssa uz davno vysralo dost adminov od Doesa az po..... (realita) chce to niekoho noveho
Ja aj Charon sme sa zhodli že ti dáme šancu, dopredu ťa upozorňujem že to nebudeš mať ľahké tak dúfame že nebudeme ľutovať toto rozhodnutie. PRO. Welcome
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.