Zobrazit normální verzi : Superhero max lvl 18
Ahoj, pred pár dňami som sa opäť vrátil k SH... Žial neviem ako tam niekoho zabiť všetci su levely 40 a neda sa tam hrať...Prosím nemohol by sa opäť vratit server pre max 18 levely ? :)
Já souhlasím nedávno jsem tam byl a je to tam opravdu těžké.
tiež súhlasím není to tam najľahšie.
No lenže potom by na SH 40 bolo málo ľudí aj tak tam teraz hráva do 15 ľudi stoho polovicka male lvlíky jak by to vypadalo...
Môj názor:je to dobre jak je
Už dávnejšie som písal Kotlovi, prečo nejde do lv 18 (už som mal lv 40) .. je to kvôli tomu, že už aj ten 1 server čo je je stále prázdny
Nemali by ste sa sťažovať, neraz som písal Kotlovi o tomto probléme a zdvihol XP za kill, pridal ďalšie XP, ktoré predtým neboli (+bolo tam kopa chýb, nebolo to pre menší lv vôbec hrateľné, ale kto nezažil nepochopí), teraz sa expi ľahšie ako keď som tam začínal ja, nemajú všetci LV 40 a aj keď to má dosť hráčov 90% nich sa tam ani neukáže, len keď očakávate, že prídete a bude tam hneď všetko padať tak to nehrajte, majte trocha trpezlivosti..
E: Kľudne môžte začať riešiť reset, problém sa len oddiali a za pár mesiacov bude toto isté
Martin17CZ
14-07-15, 01:19
Ja jsem vic hard server nehral.. s malim levlem nejde..
Na to tam máš príkaz "tome" .. stačí si dať robina hooda schopnosť a každé kolo písať "tome" alebo "buyxp" a hneď naexpíš.. budeš mať nejaký základ..
ja sem taky hram sh mam tam lvl 17 nebo 18 ale poviem ze to staci hrat pri dobrej prilezoitosti... doporucujem naexpit sa v noci alebo skoro rano ked su tam neni hraci ale boti... niekomu sa to nechce ale ked tam je viac hracov a pride lvl 40 tak sa to vazne neda
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.