Zobrazit normální verzi : Žádost o práva - BaseBuilder - prijaty
Ahojte, chtěl bych požádat o práva na BB (BaseBuilderu)
Jmenuji se Lukáš,je mi 17 let. Bydlím nedaleko Prostějova. Rád hraji Florbal,Ping-Pong a Fotbal,který hraji závodně.
Chodím na Střední zdravotnickou školu v Prostějově.
BaseBuilder jsem hrál před rokem,měl jsem 8 měsíců pauzu. Aktivně zase hraji 4 měsíce.
Na Serverech jsem podle mě hodně aktivní.
Na fóru nemám moc nahlášení,všechny Cheatery,dohody o NoKill atd. nahlašuji ihned Samčovi + přikládám dema.
Proč bych měl být admin?
- Myslím si,že je na Serveru málo aktivních adminů. Potkávám tam jediného Samča.
Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198182511249?tscn=1436857133#
SteamID: STEAM_0:1:111122760 0 00:07 13 1
Jméno ve hře: Aio.
Budu rád za každý názor ať je pro nebo proti,popřípadě vylepším co bude potřeba.
Děkuji za Váš čas. :)
Môžem potvrdiť pravidelné hlásenia, aktivita a chovanie je ok. Ak nie som na servery, neviem ako sa tam vtedy chováš, ale hádam tam značné problémy nerobíš :D. Tvojim malým mínusom sú všelijaké klany, ktoré si ešte tak týždeň - 2 dozadu furt striedal. Skús to vydržať bez tých klanov a ak sa dá troošulinku pôsobiť na servery nenápadnejšie a potom určite budeš mať moje PRO. :)
E: Zaujímalo by ma, či je hráč KNP tvoja rodina?
Klany už jsem přestal dávat :D :)
Nebudu dělat nějaký velký rozruch,budu se snažit být nenápadný ;)
Btw. Knp je kamarád (soused).
Jinak děkuju za názor :)
E: Názory dalších Adminů? Děkuju :)
Dal na moje rady, ostatné som už zhrnul hore vyššie - PRO
Děkuju :)
Samčo je ako radar , ale podobne ako reflex potrebuješ ešte nejaký čas keď budeš hrať pod "adminským dohľadom" aby sme videli či sa u teba nestratí zaujem o práva alebo nejaký ten prehrešok som PRO ale tak o mesiac .
Samčo je ako radar , ale podobne ako reflex potrebuješ ešte nejaký čas keď budeš hrať pod "adminským dohľadom" aby sme videli či sa u teba nestratí zaujem o práva alebo nejaký ten prehrešok som PRO ale tak o mesiac .
OK,budu na to čekat :D :) A děkuju za názor ;)
Pro, hlasí pravidelně, takže by ty hrače co porušují pravidla mohl trestat rovnou on sám na serveru.
Pro, hlasí pravidelně, takže by ty hrače co porušují pravidla mohl trestat rovnou on sám na serveru.
Děkuju Cipere :)
Sice niesom BB admin, ale Maria som poznal hlavne z furienu , kde dosť často hraval.
Pohodovej hrač,hlasenia som nejake od neho mal-banned , nebol s nim problem, skill tam i bol.
Maš moje bezvyznamne PRO.
Sice niesom BB admin, ale Maria som poznal hlavne z furienu , kde dosť často hraval.
Pohodovej hrač,hlasenia som nejake od neho mal-banned , nebol s nim problem, skill tam i bol.
Maš moje bezvyznamne PRO.
Díky Deli ;)
Maria poznám už nijaký ten piatok :). Odohraté 2 turnaje a pár mesiacov na Furiene. Správanie na serveroch a na skype je hodné postu admina.
Skill tam je, vek taktiež, hlásenia na fórum + cez "!" tam sú.
Určite má moje zaslúžené a bezvýznamné PRO.
Maria poznám už nijaký ten piatok :). Odohraté 2 turnaje a pár mesiacov na Furiene. Správanie na serveroch a na skype je hodné postu admina.
Skill tam je, vek taktiež, hlásenia na fórum + cez "!" tam sú.
Určite má moje zaslúžené a bezvýznamné PRO.
Děkuju Novi :P :)
Já jsem PRO, vidím že na forum aktivní je, hlašení jak ve hře tak i tady, nevidím důvod být proti.
Já jsem PRO, vidím že na forum aktivní je, hlašení jak ve hře tak i tady, nevidím důvod být proti.
Děkuju :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.