Zobrazit normální verzi : Nejde to!!
BadCompany
21-12-11, 19:21
Skusal som odinstalova a nainstalovat csko asi 3 krat 3 krat som stahol csko zo stranky kotelny a nic :( nejde to....prosim pomozte mi niekto :(
Co tak napisat aky mas problem?
BadCompany
21-12-11, 19:49
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : . : H16 : . { SharpCompan }
[AMXBANS] Tvuj nick : BadCompany
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 1 ) : VALVE_0 : 0 : 863367693
[AMXBANS] Tvoje SteamID : VALVE_0 : 0 : 863367693
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 0 , 0 ) : 217.119.127.153
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 217.119.127.56
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : A
[AMXBANS] Server : Kotelna - Awp | csko.cz ( awp_map )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi a klavesami ctrl+c ho zkopirujte a pak s ctrl+v vlozte na forum
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzolu!!!
tak uz to tu pisem po 3 krat! Zhodna IP adresa...
Jak mám zkontrolovat konzoli????
chmod a+x /bin/laden
21-12-11, 19:53
Pokud mě paměť nešálí, tak hraješ ze zablokované IP adresy. Pokud tak toužíš hrát, měl bys zauvažovat buď o koupi hry přes steam, nebo o změně poskytovatele internetového připojení.
P.S. Steam tě vyjde mnohem levněji
Nejak to nechapu. Vcera jsi mel sdilenou ip, ted mas ip jinou, ale mas stejne steamid. Bud pockej az se ti zas zmeni ip nebo si kup steam.
I když se mu změní IP tak mu to stejně nepomůže. Toto steamID má ban, ale je zvlášní jaká je to náhoda, že SteamID a IP sedí úplně přesně:D jako kdyby to byl on sám kdo cheatoval
I když se mu změní IP tak mu to stejně nepomůže. Toto steamID má ban, ale je zvlášní jaká je to náhoda, že SteamID a IP sedí úplně přesně:D jako kdyby to byl on sám kdo cheatoval
Omyl
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 0 , 0 ) : 217.119.127.153
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : 217.119.127.56
Kukni ešte raz ! :D
Stejnej provider, mění se mu IP, ale to SteamID mi řekni jaká je pravděpodobnost, že bude stejný náhodou? :D
edit: ale když se nad tím tak zamyslím, tak je docela možná i velká...
BadCompany
23-12-11, 08:35
Ale počuvajte ja nemam steam....tak preco mi nejde hrat? ked ja vobec ten steam nemam...
BadCompany
23-12-11, 08:38
Ja uz tomu nechapem...fakt ty kokos pred troma dnami mi ukazovalo ze ma ban dajaky kapor ci kto a teras jak som to skpiroval ta dajaky H16...nechapem to...
Aby ses vyhnul tady těm problémům, tak si kup originální hru. Z tvé IP se cheatuje a proto je na ni ban, proto ti to háže jiné jméno pokaždé, protože se ti mění IP a těch banů je tam víc.
http://store.steampowered.com/app/10
Tady se podívej, je to teď v akci :)
72 Virgins
28-12-11, 20:02
Žádný takový
Shodná valve ID a shodnej poskytovatel internetu to je absolutně nemožné, aby ban nebyl tvůj!!!!!
Takže přestaň oblbovat blbečku.
inetnum: 217.119.127.0 - 217.119.127.255
netname: SK-PROXISNET-BV
descr: Proxis, spol. s r.o.
descr: Radnicne nam. c. 34, 08501 Bardejov
Takže sis to posral jak tě uvidim i se steamem máš perma za obcházení banu. Z nás hlupáky dělat nebudeš.
Jednou mu tu rikate, ze si ma poridit steam a bude tu moct hrat. To samy radite, i ja jsem radil, zabanovanym NS. Dohodnete se :)
72 Virgins
28-12-11, 21:12
No nikdo si neproveril tu adresu oni mu věřili. No ted víme, že je to cheater tak může jít třebas do prdele.
No nikdo si neproveril tu adresu oni mu věřili. No ted víme, že je to cheater tak může jít třebas do prdele.
OK, souhlasim a muzete lock :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.