PDA

Zobrazit normální verzi : Žiadosť o práva na Basebuilder serveroch

ExoSk
22-07-15, 15:06
Dobrý deň chcel by som požiadať o práva na Basebuilder serveroch stanovené podmienky spĺňam a pre admin práva som pripravený vykonať maximum.Chcel by som to hlavne kvoli tomu aby na serveroch boli dodržiavané pravidlá,nenadávalo sa a podobne.

Jméno ve hře:RS:T-Exo
Steam:STEAM_0:1:87185904
Zkušenosti s administrací: Zkušenosti na Counter-Strike 1.6 mám.
Aktivita: na steamu mám nahráno cca 40hod. plus cca 700hod. na nonsteame , moja učasť na servery kotelna je 40% ostatných 60% venujem serveru Gamesites . Aktivní jsem převážně na BaseBuilderu a celkom dosť aj na Cod servery (COD:MW).Na týchto serveroch veľmi rád pomôžem ako admin.
Přispívání portálu: 1euro na Vip výhody Peniaze nato dostatok nemám :P
Něco o mě:Volám sa Samuel som zo Slovenska a je mi 14 rokov.Svoju kariéru sa snažím uplatniť v hokeji. Vo voľnom čase som prevažne na PC a hram CS 1.6 :D. Csko hrajem srube 5 rokov.
Proč žádám o práva?
Na servery chcem admina hlavne preto aby som server mohol chrániť pred Hackermi a hráči ktorý porušujú pravidlá a tým pádom kazia hru ostatným.
Proč bych měl dostat práva zrovna já?
Cs hrajem dosť dlho cheaty nepoužívam.Som velmi spravodlyví.Ďalší dôvod je to že ma adminovanie v celku samo o sebe baví.Celkově mód BaseBuilder hraji něco přes 4 roky plus aj na gamesites. BaseBuilder mě baví od tej chvíle čo som začal hrať cs 1.6.
Prohřešky: za celý rok som nedostal ani jeden ban:D .. ano je to kvoli tomu že na kotelne nehrávam až tak ako na Gamesites ale inač by som bany aj tak nedostával.Na servery samozrejme nikomu nenadržiavam a banujem podla toho kto sa ako chová a plus samozrejme podľa pravidiel verím že takéhoto admina ako som ja prímete tak ja sa s vami zatiaľ lúčim a pekný zvyšok dňa.
Ps: denne trávim na csku sruba 5 a pol hodiny a vetšinou hrávam na kotelne ďakujem za pochopenie. :D

matis
22-07-15, 15:37
http://csko.cz/forum/member.php?24401-Samko-Koper > si to ty, ze?

moja učasť na servery kotelna je 40% ostatných 60% venujem serveru Gamesites

za mna NIE

Samco
22-07-15, 17:55
Ani neviem kto si, podľa chatlogu tu hráš 2. deň a aktivita prevažne na GS. PROTI

ExoSk
22-07-15, 20:11
Napíšem vám o mesiac :D

Zoyer
22-07-15, 20:24
Až za šest

Tutinko
22-07-15, 20:45
S takymto pristupom ti nebudu stacit ani 2 roky. Ale je pravdou: cim starsi, tym mudrejsi :cool:

Chemo
16-08-15, 02:59
S touto aktivitou to skús radšej na gs. Tu to asi nebude o nič lepšie. 4 minúty denne nie je žiadne retro...

Saintpepo
20-08-15, 00:09
Proti.