DHQ
24-07-15, 10:24
Vypis z konzole:
DHQ.^ connected
Couldn't open file overviews/jb_cp_assis.txt. Using default values for overiew mode.
Couldn't open file overviews/jb_cp_assis.txt. Using default values for overiew mode.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 151945)
[AMXBANS] Mas 16 hodin, 45 minut a 14 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'ura�anie'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < DHQ >
[AMXBANS] Tvuj nick: DHQ.^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:103954340
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:103954340
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 87.244.252.165
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 87.244.252.165
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Pikii :D >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 3
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Chcel by som sa panovi Pikiimu podakovat za to, ze pokazil party mod ked ma zabil awpckom, co mozu dosvedcit openkill a Afr3ak. Prve slovo "curak" bolo adresovane zo srandy na Afr3aka. Druhe slovo "curak" bolo adresovane na Pikiiho. Ako dovod banu urazanie mozno beriem ak to je podane na neho. Ak si ale mysli ze ked niekomu poviem zo srandy ze je debil, chuj, chumaj, dement a podobne veci tak ho hned urazam ? Ked to hovorim ZO SRANDY kamaratom ktorych z JB poznam ? Preco radsej nejde buzerovat ludi na Knife server ? Ten ban mi dal cez web co vam je asi jasne. Podla jedneho mojho nemenovaneho kamarata je tento styl banovania zakazany. A ak si nahodou mysli, ze jedno jedine slovo curak na neho a ban na 1 den podotykam o 2 rano, tak to kde sme.. Pikii, ok. Ak chces pocut slovo prepac, ok, hovorim prepac. Ale prosim ta, nebanuj kazdu chujovinu ked som to prve slovo curak nemyslel na teba.
DHQ.^ connected
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 151945)
[AMXBANS] Mas 16 hodin, 45 minut a 14 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'ura�anie'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): < DHQ >
[AMXBANS] Tvuj nick: DHQ.^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:103954340
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:103954340
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 87.244.252.165
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 87.244.252.165
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: < Pikii :D >
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak 3
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
Kicked by Console: Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
Poznamka:
Chcel by som sa panovi Pikiimu podakovat za to, ze pokazil party mod ked ma zabil awpckom, co mozu dosvedcit openkill a Afr3ak. Prve slovo "curak" bolo adresovane zo srandy na Afr3aka. Druhe slovo "curak" bolo adresovane na Pikiiho. Ako dovod banu urazanie mozno beriem ak to je podane na neho. Ak si ale mysli ze ked niekomu poviem zo srandy ze je debil, chuj, chumaj, dement a podobne veci tak ho hned urazam ? Ked to hovorim ZO SRANDY kamaratom ktorych z JB poznam ? Preco radsej nejde buzerovat ludi na Knife server ? Ten ban mi dal cez web co vam je asi jasne. Podla jedneho mojho nemenovaneho kamarata je tento styl banovania zakazany. A ak si nahodou mysli, ze jedno jedine slovo curak na neho a ban na 1 den podotykam o 2 rano, tak to kde sme.. Pikii, ok. Ak chces pocut slovo prepac, ok, hovorim prepac. Ale prosim ta, nebanuj kazdu chujovinu ked som to prve slovo curak nemyslel na teba.