PDA

Zobrazit normální verzi : ŽIADOSŤ o práva na AIM serveroch

Luboo
30-07-15, 21:24
Zdravím, touto cestou sa uchádzam o post admina na AIM serveroch (classic,d2only,infernoonly,aim,awp). Volám sa Ľubo, mam 20 rokov a bývam na Slovensku. Na kotelni hrávam už pomerne dlho, cez 5 rokov väčsinou na serveroch ako classic, alebo d2only 1, awp, aim. Snažím sa správať slušne, všetko v rámci možností. Necheatujem, nikdy som nedostal ban za cheaty. Jediný ban čo si pamätam, je zo včera na na 3 hodiny, server JB, ale neovládam som pravidlá, keďže JB hrám len pár dni.
Moja STEAM ID : STEAM_0:0:29617519 . Na Steame mam už odohratých cez 2600 hodin. Cheaterov sa snažím hlásiť prostredníctvom steamfriends napríklad Jarnymu,Beemu a predtým aj k1xovi, keď som ho ešte stretával na dust2only1. Taktiež sa snažím nahlasovať cheaterov aj cez "@" alebo "!". Tu je moja štatistika z d2only 1 : http://stats.csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1749356 , kde je vidieť , že hrávam pomerne často na serveroch csko.cz. Za 2 týždne mam odohraných 40 hodín cska, takže aj to svedčí o tom, že som aktívny. Skúsenosti s adminovaním mam, robil som admina na csworlde, pred pár rokmi, ale už zanikol a aj na menej známych portáloch. Na post admina som sa uchádzal na kotelni aj pred 4-5 rokmi na kotelni, Kotel ma prijal , ale keďže som mal veľa povinností, obvzlásť v škole tak som nemal čas na povolanie admina, preto mi boli práva zobrané.

Myslím, že som na nič nezabudol, ak máte nejaké otázky tak ich rád zodpoviem.

Luboo

matis
30-07-15, 21:51
prva ziadost

http://csko.cz/forum/showthread.php?25395-Luboo-%C5%BEiados%C5%A5-o-pr%C3%A1va-na-classic-serveroch

medzi tym jedno hlasenie aj to divne

a druha ziadost

http://csko.cz/forum/showthread.php?36689-Admin-na-klasick%FDch-serveroch

a teraz opat a nic nenahlasene...verim, ze hlasis cez steam

Jarny ^|
30-07-15, 23:38
Ahoj,Luba znám,je to fajn týpek.
Niečo mi už nahlásil a všetko banned prevažne z d2.
Aktivita tam je,chatlog -+ ok..
Maš moje male pro
Začni hlavne postovat cheaterov a podobne prohrešky na forum..

Johny Pampeliska
31-07-15, 00:44
Matis: brácho Luboo tu hrával ještě za generaci starších adminů, takže starší liga ho tu zná, vůbec nechápu proč v minulých žádostech to tak zapadlo.....on tu měl nahraný neskutečný hodiny a vim že tu byl každej den, fakt pohodář a musim říct že za mě pro....já ho tu znám fakt ranec dlouho a nikdy s nim nebvyl problém.... jo a co se týče hlášení, tak on to pokaždý hlásil na steamu. tohodle kluka se fakt musim zastat že je v pohodě a byl by fajn mezi náma :o)

Bee
31-07-15, 07:06
poznam dlouho - pro

matis
31-07-15, 08:29
Matis: brácho Luboo tu hrával ještě za generaci starších adminů, takže starší liga ho tu zná, vůbec nechápu proč v minulých žádostech to tak zapadlo.....on tu měl nahraný neskutečný hodiny a vim že tu byl každej den, fakt pohodář a musim říct že za mě pro....já ho tu znám fakt ranec dlouho a nikdy s nim nebvyl problém.... jo a co se týče hlášení, tak on to pokaždý hlásil na steamu. tohodle kluka se fakt musim zastat že je v pohodě a byl by fajn mezi náma :o)

Brasko ja si spominam a viem, ze tu bol adminom....ale napriek tomu tiez nechapem, preco predosle ziadosti tak zapadli....a co sa tyka aktivity, tak viem, ze on je stale na D2, ale potrebujeme, aby bol aktivny aj na fore....nie je vsetko len o pohode a skille...no proti nie som, ale potrebujem ho tu vidiet castejsie...

UNHCZ
31-07-15, 09:52
hlasi, aktivni, poznam - pro

Na dust2only kdyz byly prazdniny hraval doxela casto, byl aktivni pres "!", proste skoncilo volno, zacaly povinnosti, tak bych vysvetlil tu neaktivitu.

Samco
01-08-15, 17:35
Ako som už písal minule, príde mi dosť výbušný a arogantný, aktivitu síce teraz znova pár dní má, ale predpokladám, že to tak dlho nebude, hlásenia na fóre žiadne. Ak by adminoval, veci by podľa mňa neriešil s chladnou hlavou. Toto vhodný kandidát nie je. PROTI

wowz0r
01-08-15, 18:04
Nick mi absolutně nic neříká, hlášení jsem neviděl. Proti.

Luboo
17-08-15, 00:56
wowz0r : Ako to, že ma nepoznáš?

wowz0r
17-08-15, 16:43
Asi proto, že si tě ze serveru nevybavuji.

Eso./digl
22-08-15, 01:35
Ja ten classic zapnem tak 2 krat do tyzdna ale vzdy ho tam stretnem, neviem ako je teraz na tom s aktivitou fny ci maaja ale on by sa tam hodil

wowz0r
22-08-15, 01:42
V poslední době jsem si ho tam začal všímat a aktivní je. Otázkou je, jak hlásí. Hlášení si nevybavuji.

Eso./digl
22-08-15, 01:46
to uz neviem posudit, v minulosti som na par jeho hlaseniach bol, tot vse :)

Jarny ^|
22-08-15, 23:34
Potvrdzujem hlasenia na steam

DiEAcE
23-08-15, 11:22
Luba poznam, aktivita tam je a blby taky neni, co se tyce zkusenosti, akorat o tech hlasenich nevim, ale i tak jsem urcite pro.

Luboo
18-09-15, 13:49
Kedy bude rozhodnutie, či som prijatý alebo nie?

matis
18-09-15, 14:26
Kedy bude rozhodnutie, či som prijatý alebo nie?

Az zasadnu najvyssi predstavitelia...:console:

mirous
23-09-15, 17:49
Vypadá to, že minimálně od podání žádosti, což je už nějaký pátek, aktivní je. Za mě PRO.

Samco
30-10-15, 21:53
Len sa mi potvrdilo, že tento adept dobrá voľba nie je, pretrvávajúca slabá aktivita a najnovšie ešte toto: http://csko.cz/forum/showthread.php?42884-BOSS-BOSSOV-Dust2-only-Kr%E1de%9E-Clan-tagu&p=371845#post371845 + http://www.csko.cz/chatlog/show?from=30-10-2015&to=30-10-2015&server=1&nick=%3CFresh%3E&sid=&ip=&text=&submit_=Hledat&do=findForm-submit

Luboo
30-10-15, 22:16
Body, které musíte bezpodmínečně splňovat (pokud některý z bodu nesplňujete, nemá význam si podávat přihlášku a žádost se uzavře):

1.vlastnit originální hru (do přihlášky uveďte svoje SteamID; nastavte si dočasně Steam profil jako veřejný)
2.hrát minimálně 3 měsíce na tomto portálu (nebo mít nahráno více než týden čistého času - podle HLSTATSX) a to na serveru s módem, na který žádáte práva
3.čistý trestní rejstřík (hodinové bany se až tak nepočítají, problém jsou hlavně cheaty nebo urážky hráčů)
4.hlášení cheaterů - na fóru včetně dem (při hlášení cheaterů adminovi přes Steam je třeba jeho potvrzení)

Tu sú tie body , ktore musím splnovať :)

1.Musím mať Steam? Mám ho 5 rokov
2.Musím hrať minimálne 3 mesiace na kotelni? Hrajem tu cez 5 rokov
3.Žiadne zavaznejšie bany? Nikdy som nedostal BAN na cheaty
4. Nehlasim cheaterov? Ci do sprav, alebo na steam?

Ano hrával som teraz menej, keďze mam aj svoje povinnosti ako pisanie bakalarskej práce a podobne, tiez pracujem takze nie vzdy si najdem čas , ale povedzme si otvorene, kazdy admin hra kazdy den na serveroch? Nesprával som sa slusne posledne mesiace? Ale jednoducho podam si 5 ziadosti o práva a stale poviete nie tak mi povedzte ten dovod, riesite to v ADMIN fore , ale stále mi ani neoznámite , či som prijatý či nie. Hrávam na tomto portáli vyše 5 rokov, poznám adminov, nikdy som nechatoval a podobne ale stále vyberiete namiesto mna nejakeho, kto tu hra pol roka. To je podľa Vás správne? Že nedostanem šancu?

Samco
30-10-15, 22:27
Samozrejme 24/7 tu sedieť nedokáže nikto a nikto to ani od teba nepožaduje ale čo sa týka tvojej aktivity, tak ja v tom nevidím zmysel, keď sa tu zjavíš 1 deň a potom 3-4 týždne nič (sledujem to už od leta, keď si si podal žiadosť), sú tu aj aktívnejší žiadatelia. Plus tak sa mi zdá, že kúsky tvojho provokatívneho správania (ktoré síce boli pri minulej žiadosti viditeľnejšie) sa znova ozvali (v slovníku už nie, ale v trošku inej podobe). Admin má byť príkladom pre hráčov. Ak by si tie práva dostal, chceš mi povedať, že by si robil toto, čo teraz? Sral by si sa druhým hráčom do klanov, prípadne im ho kopíroval? Viem, znie to divne, celé tieto klany sú nezmysel, ale aj tí 12 ročný chalani majú právo mať "klan". Fajn, že im tú hru týmto znepríjemňuješ (ale to už sem nejdem rozvíjať ďalej...). Šancu by som ti z týchto dôvodov nedal (to je ale len môj názor, čiže ohľad na to nemusíš brať).

Luboo
30-10-15, 22:41
Dobre ja rešpektujem tvoj názor. Pre mňa klan znamená zoskupenie ľudí, ktorí hrávajú spolu zápasy, hrajú ligu alebo nejaké turnaje. Myslím si, že v dnešnej dobe je podmienkou klanu mať steam id, ak sa chces niekde registrovať na turnaje a podobne. Ale nie, že prídu 4 hráci na server, ktorí hraju mimochodom na platforme non steam ,dajú si niečo pred meno a rovno je to klan, ktorí ostatní musia rešpektovať. Podľa mňa sa to klanom nazvať nedá. Ale to je môj názor. Odkedy som podal túto žiadosť o post admina, tak sa tu niektorí admini vyjadrili, že by mi dali šancu stať sa adminom. Myslím, že ich bola majoritná časť. Žijeme v demokracii, prečo mi potom tie práva neboli udelené? Myslím , že 2-3 ľudia, medzi nimi napísali, že by som sa nemal stať adminom. Nechápem, prečo keď ty niečo povieš tak to tak je? Prečo neberieš ohľad na ostatných adminov, ktorí by mi tu možnosť dali? Ak správne rátam, 7 admini povedali áno, ty a wowz0r nie. Wowz0r ma ešte na serveroch nepoznal, ale už som s ním párkrat hral

A k tomu "klanu" <Fresh>. Ja si niesom vedomý žiadneho pochybenia, či porušenia pravidiel tohto portálu, preto budem aj naďalej používať oslovenie <Fresh>. Ak si si istý, že som pravidlá porušil, tak mi daj permanetný ban, steam ID nájdeš hore v žiadosti. Ja nebudem na teba písať sťaznosť, alebo písať žiadost o zrušenie banu.

Samco
30-10-15, 22:48
Názory ostatných rešpektujem a beriem na to ohľad, no nie úplne na také vyjadrenia typu poznám - PRO, aktivní - PRO (pričom to tak ani nie je). K tomu len toľko, mojim názorom sa ani nezaoberaj, ale keby si si aspoň trooošku vstúpil do svedomia, znížil ego a prestal robiť toto čo s tým <Fresh> robíš, tak by som to tu zbytočne nerozvíjal.

Luboo
30-10-15, 22:52
Ale rozvíjaj tu. Mne ide o princíp. Ak mám pravdu, tak mi dovoľ hrať pod menom <Fresh>. Ak si si istý, že nemám pravdu, tak mi daj permanetný ban aj a ho budem akceptovať

hofy
01-11-15, 19:46
Nedovedu si moc dobře představit, jak by to fungovalo, kdybys s tvým přístupem měl i práva. Neznám tě, ale na základě chatlogu a vystupování jsem spíš proti (úmyslná provokace hráčů, vědomé kopírování clantagu, atd).

Chemo
02-11-15, 08:11
Tak ako Hofy, neviem si predstaviť, ako by sme s tebou riešili problém (alebo resp. konzultovali situáciu), keby si bol admin, keď si nedáš ani poradiť a hneď sa hádžeš, že ty máš pravdu. Toto, čo si hrči dávajú pred meno je brané ako klan. Predsa nechci, aby sa 7-10 ročne decká išli registrovať... Berie to aj server ako klan a my admini to akceptujeme, takže, žiaľ, hoci máš v niečom pravdu, budeš sa musieť prispôsobiť väčšine. Viď. http://stats.csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=clans&game=aim Skôr som proti..

Nihilia
02-11-15, 08:33
Luboo, v tvém věku by jsi mohl vědět to, že tady hraje převážně velice mladistvé osazenstvo. Dokonce tady hrají děcka, kterým je 8,10,12 roků...

Taktéž by jsi měl v tvém věku a s tvým rozumem pochopit to, že 12 letí kluci nebudou, respektive ani nemůžou vědět, že by se měli někde oficiálně registrovat. Proboha, vždyť to jsou děcka, tak nebuď naivní v tom, aby řešili nějaké oficiální registrace, atd.

Pokud nechápeš tyto věci a neakceptuješ je, v tvém vlastním zájmu zruš žádost o post admina, protože to bude jen eskalovat dál a budou další problémy.

Bee
02-11-15, 15:49
Souhlasím s Nihiliou i když jsem ti dal pro tak se od té doby dost věcí změnilo k horšímu

Saintpepo
17-11-15, 21:10
Lock.