Zobrazit normální verzi : [Steam] Cs 1.6 win10
Zdravím,
po dnešní instalaci win10 mám v menu 4-6 fps a ve hře také. Týká se to pouze při nastavení OpenGL, vsync vypnuté.
Netušíte někdo co s tím?
presne pre toto som si este neinstaloval win 10
Ja som si ho dal tiež ale fps mam v poriadku ako pri win 7.
V práci na PC za cca 5000,- jsem zkoušel nonsteam po upgradu z Windows 7 na 10 a fps je stabilně 100, ani jsem nemusel nastavovat ovladac. Jen přestal fungovat excel, ale to zřejmě Microsoft netestoval.
Jelikoz se mi odjebala nabijecka a novou budu mít zítra, tak zkusím stáhnout NS a uvidím jestli problém přetrvává i na něm. Každopádně stále ocením jakýkoliv rady :)
No určitě se zaměř na ovladače grafiky, měly by se stáhnout automaticky, ale třeba to nevyšlo, tak to zkus manuálně. U mě všechno v pohodě, Steam CS 100 FPS, běží i cracknutý Office 2013. :D
Chvalitebny
07-08-15, 20:26
čus.. tady ti pomůžou maximálně aktulizovat grafické ovladače, měl jsem stejný problém, víc ti nepomůžu... můžu ti poslat link kde jsem to vyřešil max
Nenašla by se hodná duše, co by mi našla aktualizace na grafárnu Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family -1309 MB ? Momentálně jsem bez pc a na mobil je rád, že pustí prohlížeč.. Byl bych mu moc vděčný..
Ok, nic mi nepomohlo. Na mojí grafárnu nejsou ovladače ani na 8.1 takže počítám s tím, že už ani nebudou. Využil jsem jednoduchou cestu k návratu k win7. Naštěstí, že toto win10 poskytuje 1 měsíc po instalaci :) Díky za rady a můžete Lock.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.