Zobrazit normální verzi : Nefunguje mi steam
Dobrý deň,
Mám menší problém s mojím zvukom. Zvuk vo windowse funguje ale v csku nejde... Nepočujem zvuk zbraní, úvodnú zvučku, prosto nič. Za rady ďakujem.
S pozdravom dRuGi^
Nastavenia si hádam pozrel. Máš to čerstvo nové, alebo ti to len teraz "z ničoho nič" zblblo?
Bol som s kamošmi na TeamSpeaku a hrali sme. Počas hry mi prestal fungovať zvuk v csku ale na tsku som ich stále počul. Takže mi to "z ničoho nič" zblblo. V csku mám zvuk zapnutý.
Configom to asi nebude, ale skús ho zmeniť (či ti to neprepísalo)...inak končím s radami. Toto ide mimo mňa. sry :/
Taky nwm pokud ne zvuk ve hře nwm.
Po reštarte počítača mi prestal zvuk fungovať aj vo windowse, zistil som, že ovládač od zvukovej karty sa odinštaloval. Kamarátovi sa deje to isté na ventrile, keď zapne ventrilo a csko, po chvíle prestane počuť zvuk, ovládač od zvukovej karty sa mu odinštaluje. Mne sa to stalo len raz, jemu sa to na ventrile deje stále, po 5-10 minútiach hrania. Za rady vopred ďakujem.
dEEEEEEEEEEL
29-12-11, 23:20
Pokial ti to blbne iba ked ste na TS a jemu ked ste na ventrila tak stiahnite mumble http://www.mumble.com/ a hrajte dalej :-) Inak poradiť neviem
Je to síce riešenie lenže predsa len ventrilo a team speak sú "originálnejšie" :D... Ale aj tak ďakujem za radu. :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.