Zobrazit normální verzi : Skore na zombie
Chci se zeptat jestli by šlo udělat nějaky přehled skore,ktery by byl jako rank?Zvlášť na zombie 1 a zombie 2 ?
Zombie je vec fun. A bolo by to nahlavu, pretože zombie by mali za 2 kolá v ranku 0:50 a hráč Virgins za mapu 1000.
Zombie je vec fun. A bolo by to nahlavu, pretože zombie by mali za 2 kolá v ranku 0:50 a hráč Virgins za mapu 1000.
Na zombie se smrti nezapocitavaji. (Aspon myslim, ale kazdy ma 0 umrti)
EDIT: Stejne si, ale myslim, ze rank je zbytecny.
Virgins jednou nahral 1000 dal tu screen a teď si všichni myslí že je nej ? Kdybych chtěl tak sem mužu hodit muj screen a pak bych si o tom popovidal.
ja myslim ze spirit ro mysli jinak :D spis podobne jak je na surfu udelanej top15 pisou se tam jen ty nejlepsi casy
Mne by sa pacilo, keby bola na zombie "top15" s tym, kto nahral najviac fragov (za jednu mapu samozrejme).
Mne by sa pacilo, keby bola na zombie "top15" s tym, kto nahral najviac fragov (za jednu mapu samozrejme).
Myslíš jako na jumpu? Jak je tam na každé mapě nejlepší LJ, čas apod? To by se mi taky líbilo.
Proste najviac nahratych fragov za mapu. Virgins nahral na anthraxe tych 1000 daco, takze by tam bolo napr. to. :)
sa my zda ze na zm2 bolo max 3000
sa my zda ze na zm2 bolo max 3000
Tady mas rekord kolik bylo nejvic,484
Nejak tak jsem to myslel.
co potis? I-mouse.. virginsa uz niekto davno predbehol ja tiez
Virginsůj rekord předběhnulo už celkem dost lidí, ale je to tím, že například na mapě anthrax jako poslední člověk furt minuje jedno místo, kde je celkem dost spawnů a tak, takže za jedno kolo je možné mít i 500 fragů. To samé na toronto_new ve dveřích. Takže pořád má virgins celkem dobré score, protože co vím, bylo to za obyč. hru.
Virginsůj rekord předběhnulo už celkem dost lidí, ale je to tím, že například na mapě anthrax jako poslední člověk furt minuje jedno místo, kde je celkem dost spawnů a tak, takže za jedno kolo je možné mít i 500 fragů. To samé na toronto_new ve dveřích. Takže pořád má virgins celkem dobré score, protože co vím, bylo to za obyč. hru.
Virgins svuj rekord nahral na anthraxu , kde to mohl pokladat LM na stejne misto a mit klidně těch 500 fragu za kolo.
Co si pamatuju tak psal, že měl hlavně z prdele kliku.
Ked ho tolko ludi predbehlo, tak nech daju nejaky dokaz, on ma screen a oni mozno nie. Pre toto by bolo fajn zaviest tu topku. :)
Dexter.Morgan
01-01-12, 13:32
Ja bych rad jsem poslal screen, ale nevim jak ? :-)
Ked ho tolko ludi predbehlo, tak nech daju nejaky dokaz, on ma screen a oni mozno nie. Pre toto by bolo fajn zaviest tu topku. :)
Screen jsem tu daval,tak se podivej :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.