Zobrazit normální verzi : Zatížení procesoru
Ahoj, jsou to asi 3 dny, co jsem daval do stareho pc(win xp) wifi prijimac a tak se mi aktualizoval pc, od te doby tam mam zatizeni procesoru ( v klidu) 40%+, tak jsem si řekl, kašlu na ten starej šmejd... a pak se mi tu aktualizoval ntb (win7) a mám zatížení procesoru min. 20% a to jsem to měl v klidu od 0-5% (cca), nevite, jestli jsem tomu pomohl ja, nebo třeba nějaka vadna aktualizace? ja se v tom nevyznam, ale tady na ntb v procesech je svchost.exe , ktery zabira 100 000 kb, kdyby vam toto nestacilo, urcite dodam info podle potreby, diky
Najdi si na googlu fix na ten svchost.exe, měl jsem stejný problém, zkus tohle : http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=144798
Ale spusť jen ten ADW cleaner, když to nepomůže tak si tam založ thread!! Nedělej kraviny s ostatníma programama. Mohl by sis dojebat počítač. :D
AlternativníPravda
17-08-15, 22:44
svchost.exe to je proces aktualizace windowsu.. třeba mně na w10 to dokáže omezit výkon i o 70%.. takže musím počkat až se nainstalují aktualizace a pak to jede zase normálně. Určitě to jde nějak vypnout, prohledej google.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.