Zobrazit normální verzi : Problém s pingom
Zdravím..mám problém s pingom:ping som mával tak 40-50(cca pred 2 mesiacmi)..postupne sa mi ping zvysoval až to dospelo k 100-200... mam novy Windows(Windows 7ulimate)a preformatovaný hard disk či to tieto 2 veci neak neovplivnuju_??a navody na nete ako znizit ping mi nič nepomahaju..
1) Nestahuj při hraní
2) Vypni skype, ICQ a podobné sračky
3) Kup si rychlejší net
4) Vypni torrent klient, i když nestahuješ
5) VYpni hamachi
6) Nastav si raty
8) Teď to zkus
1)Nestahujem
2)Vyplé
3)načo nový ked pred mesiacom som mal ping normálny
4)Vyplý
5)Vyplé
6)ok
7)kde je bod 7___????
8)nejdeto..
to fakt nikto z vás nevie poradit??
http://csko.cz/?strana=rates
Skús možno pomôže :-)
Ak sa ti to postupne zvyšovalo, prečisti PC. Ccleaner, spybot. Asi ho máš zaprataný.
Mám nový windows čiže je to prazdne ..mam tu csko a par foto
Tak keď sa ti postupne zvyšoval 2 mesiace, skús reset routra.
Zmeraj si rychlost internetu napr. tu: http://www.zive.cz/SpeedTestcz/sc-25/
Vidite ja mam 3mb/s muzu pri tom stahovat atd a ping mam furt pod 20 takze ja bych ti radil bud rychlejsi internet,nebo pri hrani mit zapnutych mene veci.
A nebo zkus napsat na spravce site jestli ti to nestahli me se tohle uz stalo,a kdybych jim nenapsal trva mi to doted.
ja mam 2MB/s ale skusim im zavolat
ešte ma napadlo nemohol to sposobit ten reset routra?
ešte ma napadlo nemohol to sposobit ten reset routra?
Ty si ho resetol už dávnejšie? Normálne na tvrdo, alebo si ho len vytiahol z elektriky?
EDIT: Ten ping 100-200 másš stále, alebo ti to len laguje?
ja mam 2MB/s ale skusim im zavolat
To mam tiez, a ping mam okolo 40-50
Zmeraj to, a hod sem vysledok.
http://www.speedtest.net/
ping47
down2322kbps
up480
ale ma cs mam ping od100-200
Skúsil si uninstall, prečistiť PC (ccleaner) a nainštalovať znovu? (nejak to tu nevidím v postoch)
Slab the Killer
30-12-11, 15:20
Stáhni si Ccleaner a pořádně si pročisti komp,smaž všechny neužitečný blbosti atd... :)
preinštalovával som Cs.ko..v Pc mam nejak 30GB full takže nieje čo čistit
Já mám v cs taky vysokej ping (až 50)a nechápu to...
NET(změřenej na speedtest.net): Dowload: 9.98MB upload: 0.94 ping: 69
NECHÁPU proč mám tak velkej ping když mám net 10 MB
PLS help
Díky
EDIT: Asi před půl rokem jsem měl net 8mb a měl ping pod 20 ale to bylo na jiným modemu
nerob bordel v mojom threade..btw ping 50 je v poho čo by som ja zaň dal..ako už písali tak si vyčisti pc a nestahuj
Já mám v cs taky vysokej ping (až 50)a nechápu to...
NET(změřenej na speedtest.net): Dowload: 9.98MB upload: 0.94 ping: 69
NECHÁPU proč mám tak velkej ping když mám net 10 MB
PLS help
Díky
EDIT: Asi před půl rokem jsem měl net 8mb a měl ping pod 20 ale to bylo na jiným modemu
Skus si nastavir raty: http://csko.cz/?strana=rates
jaky rate si tam mám dát když mám net: download 14.64
upload 0.98
Díky za rady
preinštalovával som Cs.ko..v Pc mam nejak 30GB full takže nieje čo čistit
Prečistiť registry a pod. Nie prečistiť za účelom zväčšenia priestoru. ;)
:Da kde najdem tie registry?..reset routra bol natvrdo..a ping my skace od 130-do200
:Da kde najdem tie registry?..reset routra bol natvrdo..a ping my skace od 130-do200
Na to je ten ccleaner:idea:
jaky rate si tam mám dát když mám net: download 14.64
upload 0.98
Díky za rady
zrejme mas DSL (1526k a rychlejší)
skus tieto:
rate "25000";
cl_cmdrate "100";
cl_cmdbackup "2";
cl_updaterate "101";
cl_dlmax "1024";
A ked to nebudu tie, tak skus kazde jedne a zapisuj si niekde ping ci sa ti nieco zmenilo :)
tak ja vam dakujem za pomoc..zajtra to poskusam a dam vam vediet;)
Většinou je závislost pingu na vzdálenosti od datacentra na kterém běží servery, ale pokud si někdo pořídil VDSL, tak má sice rychlejší net, ale také vyšší odezvu - daň za vyšší rychlost.
vedouci venny
03-01-12, 14:56
Máš na hovno raty tím to bude
neviem či pomože ale niekedy ked sa pripajam na kotelna servery tak ma to nepripojí ale vyhodí tabulku:your version does not match.please restart your game...alebo: sorry, HLTV are not allowed on this server.
Máš stažený CS z kotelny?
vedouci venny
03-01-12, 16:00
Máš na hovno raty
ano je s kotelny..problem solved ping mam 30-50 sice neviem ako som to dokazal ale konecne sa dostanem na mega pub..dakujem vam všetkým za pomoc
Většinou je závislost pingu na vzdálenosti od datacentra na kterém běží servery, ale pokud si někdo pořídil VDSL, tak má sice rychlejší net, ale také vyšší odezvu - daň za vyšší rychlost.
Přesně můj případ....:sadbye:
E: a asi nejde nějak zrychlit odezvu co?
Zkus si spustit cmd a tam si dát ping IPserveru(bez portu) -t mělo by ti to na ten server měřit ping a podívej se jak vysoký ho máš, jeslti je vysoký už tady tak neni problém ve hře ale v internetu samotném, pokud však bude ping nízký tak bude problém jinde :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.