Zobrazit normální verzi : Nový mód (pokemod)
Niečo o móde - Na módu se setkáte se známou partou Pokémonů, kteří jsou stále oblíbení po celém světě. Na úvod si musíte vybrat jednoho ze čtyř základních pokémonů a postupně jim vylepšujete schopnosti. Každý pokemon má svou speciální schopnost, díiky které se odliší od ostatních. Za zabíjení protihráčů dostáváte XP body, díky kterým budete moci získat pokemony s lepšími vlastnostmi.
Johny Pampeliska
21-08-15, 12:13
jo to chci, jako menší jsem koukal na pokemony, takže to u Kotla vydupu :-D
myslim ze trosku okopirovane z nemenovaneho serveru ale aj tak neni to zli napad ale malo by to tam byt vsetko pisane v ceskom jazyku lebo to je dost zlozite a hrac kteri neumi po anglicky jak rikam ja (se muze jit vysrat) :mml: ale jinak sem PRO
nič iné som nenašiel a písať sa mi to nechcelo :DD
Mohlo by to být super!:) určitě bych tam hrál! zatím sem to nikde neviděl:D to bude asi tím že hraju jen Kotelnu:)) :D
Ten pokémon bojuje sám od sebe tzn. chodí, něco střílí a zabíjí ostatní pokémony? Nebo jaký je princip. Viděl jsem nějaká videa a nepobral jsem to.
nie ty tie pokémony máš ale nemožeš snimi bojovať oni len dodávaju schopnosti napríklad golem má že vystrelí kameň (treba nabindovať +pokeskill) tak možeš strielať kameň ktorý ubere hp... alebo sneasel má že keď máš v ruke knife ste horšie vidieť (podla lvl je to silnejšie). (normálne možeš mať v inv 3 poke ale používať schopnosť len jedného)
Já bych to předělal, že pokémon bude mlátit ostatní pokemony nebo hráče. To by byla sranda.
Ten mód je starý 10 let. Málo serverů je zřejmě z důvodu, že je zbugovaný nebo ho nehraje tolik hráčů, aby mělo smysl ho dělat.
No ja neviem podla mňa by bol hranejší ako napr. ZM biohazard.. hrávajú tam max 4 ludia... Ale tak nič :/
Udělej pokemony, už se na ně těším.
Grakon2702
27-08-15, 16:11
Přijde mi to jako napodobenina CODka
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.