Zobrazit normální verzi : Jb 2
Proč nejede jb 2 ? A kdy zase pojede? Díky předem... :)
Nepojede, dokud se neudělá pořádek na JB 1.
Tak to ti nikdo nedokáže přesně říct. Až prostě budeme mít pocit, že uhlídáme i JB 2, tak se spustí (doufám, že to Kotel nezapne dřív).
Ok tak dik za odpověd ... Asi to che více adminu .
Ok tak dik za odpověd ... Asi to che více adminu .
Asi?! Asi určitě..
Určitě :) konečně někdo pochopil
Amazing-Zajic
26-12-11, 23:43
Já si též myslím..
Pepino ted když si admin tak tam choď ČASTO... :)
Kotle, myslím že keď si už zobral Pepina mohol by si spustiť JB 2. Aj tak som si nevšimol že by na JB 1 prestal bordel. A navyše sú prázdniny a JB 1 je plný. Aspoň cez tie prázdniny by si to mohol pustiť a keď sa nič nezmení tak by si to potom po prázdninách vypol. Myslím že nehovorím (píšem) len za seba, keď som na JB 1 dosť často sa hráči pýtajú kedy pôjde JB 2.
Vopred ďakujem.
Amazing-Zajic
28-12-11, 13:01
Kotle, myslím že keď si už zobral Pepina mohol by si spustiť JB 2. Aj tak som si nevšimol že by na JB 1 prestal bordel. A navyše sú prázdniny a JB 1 je plný. Aspoň cez tie prázdniny by si to mohol pustiť a keď sa nič nezmení tak by si to potom po prázdninách vypol. Myslím že nehovorím (píšem) len za seba, keď som na JB 1 dosť často sa hráči pýtajú kedy pôjde JB 2.
Vopred ďakujem.
Já si myslím to samé..
Já si myslím to samé..
Vopred ďakujem.
Díky že mi tak důvěřujete, pokusím se Vás nezklamat, ale JB2 bych nespouštěl.. Jeden admin neudělá vše..
Amazing-Zajic
28-12-11, 13:24
Jo, ale ty vypadáš ře si dobrý a rozumný admin...Skus to nějak zařídit. :)
Jb1 neni porad plnej, vzdy kdyz se tam kouknu je tam nejake volne misto, takze zatim nebudu zapinat jb2.
Pre VIP je voľno ale NON-VIP sa nepripojí. Keď sa pripojí VIP automaticky sa pridá jeden slot pre VIP ale NON-VIP nemá šancu od 8 rána do 10 večera sa pripojiť.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.